Regisztráció Blogot indítok
Adatok
The Seer (törölt)

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megérkezett a fiatal és okos srácok egy csoportja Bukarestbe.  Így kezdődött: Délelőtt Bukarestben: Bukaresti belváros mongoljárás után Megérkeztek. Aki nem áll be a sorba, így jár. Lehetne ezeket a rendőröket a magyar bajnokikra is…..
The Seer (törölt) 2013.09.07 17:04:38
@Tizenötmillió Magyarok: Jaj de sötét vagy... Elmondanám, hogy akkor az egész országunk nem a miénk, mivel mi is elfoglaltuk valakiktől baszdmeg. Egyébként meg legfeljebb a Római birodalom része vagyunk.
The Seer (törölt) 2013.09.08 20:17:36
@mortenolsen: Lehet nem kellett volna kurvaanyázva menni a vonaton végig.
Lehet nem kellett volna elkezdeni szétbaszni BUkarestet már a pálya udvaron. A himnuszszarra pedig annyit, hogy ugyan ezt csinálták a nagy magyarok is, Bukarestben is és itthon is az izraeli alatt.
Az idő pénz, és a jelek szerint a szerelem is. Máshonnan megközelítve: Barbie Adler biztosan nem ért egyet a The Beatles klasszikus dalával (Can't buy me love), hiszen ügynöksége éppen azzal foglalkozik, hogy megkönnyítse a gazdagok párválasztását. Vajon van-e ára a…..
The Seer (törölt) 2013.09.07 17:45:03
Amikor holnap, augusztus 14-én a palesztin delegáció útnak indul Rámullahból, hogy részt vegyen az izraeliekkel folytatandó (béke?)tárgyalásokon, vélhetően korán, a hajnali órákban teszi mindezt, hogy a katonai ellenőrzőpontok fennakadásai miatt ne késsen sokat a Palesztin…..
The Seer (törölt) 2013.08.14 18:52:13
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:

Nagyjából csak Izrael nem ismeri el a Palesztin államot és ez miatt nem ismeri el pár nyugati ország sem, mivel Izrael csatlósai.

Régebb óta vannak ott, Izrael mióta is létezik? Nincs 100 éve, a kérdés szerintem eldöntetett.

Vagy ennyi erővel a Szlovákok ne ismerjék egy Magyarországot és építkezzenek be rá, úgy is nagyobb és fejletebb a hadseregük, megtehetik. Pont.
The Seer (törölt) 2013.09.05 14:45:20
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: És pont azért "nincs" mert izrael NEM ismeri el. Fel is voltak háborodva, amikor az ENSZ elismerte.
Határátkelő Szírfelirat 2013.08.29 06:48:00
A mai írás kicsit kilóg a blog profiljából, de talán megbocsátjátok majd. Szerzője, Andor pár évvel ezelőtt töltött el némi időt Szíriában, most pedig elküldte története egy részét. Az írás aktualitását talán nem kell külön magyaráznom, ha igazak az előzetes hírek,…..
The Seer (törölt) 2013.09.02 00:38:45
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca: A legtöbben márpedig így hiszik.
Mindenféle elérhető szögből és megvilágításból igyekeztem tanulmányozni az Alföldi Róbert rendezése ellen irányuló, felháborodással egybekötött tüntetés híradásait, felvételeit. Látszólag nincs összefüggés, de arra jutottam, hogy megnyugodhatunk: minden rendben van,…..
A közoktatási törvény módosításai ismertek voltak eddig is - a gyakorlatban azonban sok százezer iskolás és szüleik most, az új iskolaév kezdetével ismerkednek meg a friss rendelkezésekkel. Nem fogok a törvény által előírt változások mindegyikével foglalkozni, kizárólag a 16…..
Hozzászólások A többség hülye 2013.08.31 14:33:41
Az emberek többsége hülye. A több éve tartó EU ellenes propaganda eredményeképpen többségünk már úgy gondolja, hogy az EU tagságunk rossz. Ez nem meglepő, ha azt vesszük, hogy a médiából (egy bizonyos részéből) árad az EU ellenesség. Brüsszel felelős a magyar gazdasági…..
The Seer (törölt) 2013.09.01 23:36:33
A kormány sokféle módon igyekszik a családok segítségére lenni a gyermeknevelésben. Most például a rendőri erőket veti be a zabolátlan nebulók rendszabályozására: szeptembertől iskolarendőr is képviseli az állam erőszak-monopóliumát az iskolákban. Az ide vezető tervezet…..
The Seer (törölt) 2013.08.30 18:20:54
Fujian tartomány déli és a Guangdong tartomány északi részén, valamint a Guangxi Autonóm Terület északi részén lakó kejiaiak többnyire hatalmas társasházakban laktak. A kockás mintázatú, négy-öt emeletes házak kör alakban helyezkednek el, a gyűrű közepén egy emeletes terem…..
The Seer (törölt) 2013.08.22 22:45:11
A legendás fotós, Lu Nan mestere a dokumentarista fotográfiának és az egyetlen kínai tagja a híres Magnum Photos, párizsi székhelyű rangos fotós szövetségnek. Többnyire Lu néven alkotó művész nem szereti a nyilvánosságot, kiállításaira sem megy el, őt…..
The Seer (törölt) 2013.08.22 22:37:27
@tcom: Ugyan ez van a diliházakban a világon MINDENHOL, itthon is nyugodj meg.
VIP testőröket oktatnak egy magán intézményben, a pekingi Tianjiao International Security Akadémián. A képeken a női osztály a kiképzése látható.  Forrás: china navis..
The Seer (törölt) 2013.08.22 22:33:07
@Hefe: Te mi a faszról beszélsz? Ez a kiképzés és nem körömfestés szakkör.
A tervezgetések ellenére még sosem jártam Egyiptomban, és ha a helyzet nem javul, nem is nagyon fogok a közeljövőben, pedig a tengerparton kívül is rengeteg érdekes látnivaló van az egyik legszebb múltú országban. Nyári sorozatunk legfrissebb írása Timi nevéhez fűződik, és…..
The Seer (törölt) 2013.08.22 22:26:43
@diggerdriver: Aztán miért ez a szaros demokrácia az etalon ? Egy diktatúra is lehet jó, sőt sokkal jobb mint más rendszer, csak normális vezető kell, ennyi a titok.
Azt nem gondoltuk, hogy ilyen korán ki fog törni a balhé, abban azonban biztosak voltunk, hogy ki fog. Abból indultam ki, hogy a rendfenntartó erők nem lőnek bele a tömegbe a kijárási tilalom beálltáig és persze tévedtem. A megbuktatott elnök mellett tüntetők már kettő körül…..
The Seer (törölt) 2013.08.17 19:39:05
@bkkzol: Imádom az ilyen balfaszok mint te, mert az egy kibaszott angol néger volt és nem arab.
Lenhardt Balázs volt jobbikos, jelenleg független képviselő indulatos kérdése nyomán felmerült bennünk: vajon a(z Új) Magyar Gárda vonulásának, vagy a Meleg Méltóság Menetének rendőri biztosítása visz el több adóforintot? Kiszámoltuk. „Miért nem tiltják be végre a…..
A Varánuszon azt taglalja a szerző, hogy az ilyen "pszichopata balfaszokat" csak a balfék kormány miatt nem zárják be. Kedves Fabius, hatalmasat tévedsz! Az, hogy S. Ábelt büntetőjogi felelősségre kell-e vonni, nem kérdéses. Csak ahelyett, hogy megint üvöltve próbálnánk "aktuálpolitizálni" a…..
A Fent és Lent blog Dr. Bibó című sorozata jelentkezik. Kígyónak lábsó, magyaroknak offshore. Negyedik rész.- Na, mondják, gyerekek! Miért jöttek? - tért a tárgyra lendületesen Dr. Bibó legutóbbi látogatásunkkor. - Az érdekel minket nagyon, hogy mi lesz Egyiptomban. Mikor lesz…..
The Seer (törölt) 2013.08.16 21:17:15
@Brix: Elmaradott iszlám ország, demokrácia nélkül:

Arab Emírség, Marokkó satöbbi.
A demokrácia egy nagy fos, pontosan ugyan az mint a szocializmus csak más néven és sok barom elhiszi, hogy demokráciában él. Demokrácia ugyan úgy nem volt és nem is lesz soha a földön mint ahogyan kommunizmus sem volt és soha nem is lesz.
Az orosz kulturális minisztérium közleménye szerint a Bloodhound Gang nem léphet fel egy orosz fesztiválon, miután a zenekar bőgőse az orosz zászlóval törölte ki a seggét. Az incidensre egy odesszai bulin került sor, ahol Jared Hasselhoff "Ezt el ne mondjátok Putyinnak!"…..
The Seer (törölt) 2013.08.14 18:53:58
@Jankove: Hát te aztán kurva okos vagy baszdmeg.
Sokkoló képriport jelent meg a héten Kínában a hivatalos kormányzati hírügynökségek oldalain, amiken  fotókon mutatták be egy fiatal nő szenvedését a kivégzésén kapott halálos injekciótól. A hírportálok csak egy nagyon rövid magyarázatot adtak a fényképfelvételek…..
The Seer (törölt) 2013.08.10 17:13:39
Egyik este a vacsorája után, Du úr Kínából a fotelban ülve játszadozott Galaxy S4-es mobilján, miközben a telefonját töltötte. Felesége, Yujiu a szomszédos konyhában mosogatta az edényeket, amikor hangos durranásra lett figyelmes. Amint megfordult, látta, hogy férje telefonja…..
The Seer (törölt) 2013.08.06 18:00:54
Tajvan legnagyobb óvszergyártó üzeme, a Fuji Latex jövő hónaptól turistalátványosság lesz - az üzem megnyitja kapuit a látogatók előtt, akik itt szórakoztató módon tanulhatnak, tájékozódhatnak a biztonságos szexről. Az egyik ilyen játék pl. az óvszer felfújása…..
The Seer (törölt) 2013.08.06 00:01:41
Érdekesen alakul az Ózdi vízkorlátozásos eset. Az önkormányzat múlthéten a legnagyobb melegben több kutat leszerelt, többnél pedig korlátozta a vízhozamot. Az önkormányzat szerint nem is a helyiekkel van gond, hanem "egyes kiskerttulajdonosok autóval, utánfutóval és 50-60 literes…..
Vámosszabadi lakóinak jó része tiltakozik a tervezett menekültszálló megnyitása ellen. Úgy tűnik, egyelőre sikertelenül: a Belügyminisztérium és a település vezetése megegyezett a szálló ideiglenes felállításáról. 2014 márciusában újra áttekintik majd a migrációs…..
The Seer (törölt) 2013.08.02 12:11:56
@Mr. Waszabi: Ez igaz, de mi nem politikai és háborús okokból megyünk erre arra hanem teljesen saját döntésünkből. Ők nem, nincs más választásuk túlzottan. Ők ha azt nézed rohadtul nem akarják feladni a kultúrájukat, szokásaikat, de ahol élnek onnan menekülniük kellett
Hajdúékkal ment nyaralni Szabó Zsófi - ezzel a szalagcímmel, és a szokásosan béna szóvirágokkal sokkolja olvasóit ma a Blikk: „A Jóban Rosszban szépséges színésznője, a sorozat producerével, Nagy Tamás Grandéval (46) szűrte össze a levet, és úgy tűnik, kapcsolatuk annyira…..
The Seer (törölt) 2013.08.02 12:08:00
Szinte látom magam előtt a random sci-fi fps szerencsétlen takarítóját, akinek egy-egy kiadós deathmatch után el kell tüntetnie a sok mocskot és szemetet az űrállomásról. Nagy sóhajtással gumikesztyűt húz, összeszedegeti a töltényhüvelyeket, no meg a shotgunok által a falakra…..
The Seer (törölt) 2013.08.01 20:42:33