Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hirfoto

1 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
A magyar médiaszájtokba idén érkezett meg a single page gondolkodás, és vele együtt a parallax effekt. (A desktop web előnyeinek maximális kihasználása.) Mi is készítettünk ilyesmi oldalakat a Nemzeti Sporthoz, de az igazi, egyedileg szerkesztett single page dizájnokat mégis a VS.hu…..
Öt és fél éve már annak, hogy alapjairól redizájnoltuk az Indexet. Elég fura innen, 2012-ből visszanézve belegondolni, hogy akkoriban az egy elég radikálisnak számító elképzelés volt. Viszont elég jól átgondolt és karakteres is ahhoz, hogy erősítse az Index egyediségét,…..
Egyelőre még csak próbálgatjuk ezt a közösségi internet dolgot. A bennszülöttek már lubickolnak benne, a bevándorlók is használják a szolgáltatásokat, és vannak olyan hatásai már most, amely megváltoztatta az eddigi folyamatokat.Talán érthető, hogy pont a szórakoztatás, a…..
[update] A Twitter hivatalos közlése szerint túlterheléses támadás (DoS) okozta a szájt több órás leállását. A legfrissebb hírek szerint a támadást sikerült visszaverni, így a szolgáltatás hamarosan ismét elérhető lesz.  A Twitter leállásának idején akadozott a…..
RAJ Blog Rajok. Ennyi. 2009.03.28 16:46:00
Jóbarátok   Ránézésre 4 év felfüggesztett (minimum)..
Az Asus hivatalosan is megerősítette a múlt héten napvilágot látott pletykákat, hogy Eee-sorozatának legújabb darabjába dvd-írót is tesznek. Ezen kívül még multitouch tapipaddal, Express-kártya olvasóval, és hat órás működést bíró akkumulátorral szerelik fel a gépet. A…..
15:20 - UPDATE #2: Szavazás a poszt alján! 13:15 - UPDATE az értetleneknek: nekem nem azzal van bajom, hogy egy órával tovább van világos, sőt, annak kimondottan örülök. Viszont ezt az egész átállítósdit azzal magyarázzák, hogy spórolunk vele egy évben egy egész napnyi…..
Streaming .TV shows by Ustream..
hirfoto 2009.03.18 13:19:39
Az van, hogy a mainstream média idehaza - legyen szó bár hírtévéről vagy hírszájtról - csak akkor és csak annyiban foglalkozik egy adott eseménnyel, amennyiben az a saját bonyolult szerkesztési és üzleti szempontrendszerében elér egy elég magas hányadost, ami úgynevezett…..
tutorOK proba 2008.12.01 16:17:00
Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player. ..