Regisztráció Blogot indítok
Adatok
RodneyUK

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki már hiányolja az angliai posztokat (...), az ma örülhet, de csak félig. Scotsman beszámolója ugyan Londonban kezdődik, de a brit fővárosban csak egy hónapot töltöttek, mert végül Skóciában sikerült munkát találni neki és párjának. Hogy miként és azóta hogyan alakult az…..
RodneyUK 2013.05.30 17:25:23
@MágnásMiska: De egy világbarma lehetsz te, ezt még én se bírom ki szó nélkül. Nem elég hogy össze vissza hazudozol, még olyanba is beleszólsz amihez közöd nincs. A fórumozó aki hegesztő dologban segített korábban valakinek csőhegesztésről beszélt, ami gondolom awi, annak nem sok köze van a sima hegesztőkhöz te nagyon barom, hiába is gyűjtögetsz itt mindenfélét. Én már csak tudom, 5 éve csinálom csak itt, előtte meg 3 évet németbe. Csőhegesztő kezdőként megkap 17 fontot UK-ban is, ebben nem értek egyet goaussal egyedül, az viszont igaz, északon jóval 20 font felett kaphat, így ajánlom is neki próbálja meg. Itt meg lehet nézni a csőhegesztő állásokat, van jócskán 15 felett is.
www.indeed.co.uk/jobs?q=pipe+welder&start=10

A másik amit ez a barom írkál, ezek alapfizuk, a túlóra 1,5-2x-es, úgyhogy itt az egy milla simán összejön, jól írta a srác. Mutass egy magyar szakit aki adózás után ennyit, vagy a felét kapja, a nagyszerű ismerettségi körödből!! Te meg lesenkiházizod aki kinn dolgozik, te agyatlan. Azt nem tudom a Határátkelő miért nem vágja ki az ilyen direkt hangulatkeltőket, akik ráadásul elrontják a többiek kikapcsolódását is.