Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy Macci

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A DopeManTéVének adott interjúban az olimpikon őszintén bevall. Ezt néminemű DopeMan stand up komédiával fűszerezzük, hogy jobb legyen a napotok avagy, hogyan ne engedjük szóhoz jutni az örökírónőt a saját könyvbemutatóján...:D      ..
Nagy Macci 2013.05.28 22:03:40
@phaszfej: Olvasd e la könyvet és megismerheted a listát!
Van ez az úszónő, aki szakmájában közepesnél jobban teljesített, sőt, ha azt vesszük, egy örökös magyar bajnoki cím meg az EB-bronz az egészen frankó, de a saját árnyékát csak nem tudta átlépni, hogy most azért, mert nem mert nagyot lépni, nehogy kicsorogjon valami a lába…..
Nagy Macci 2013.05.27 17:14:08
@bug jr.: Hogy szép, vagy nem?
Nos, a pacal finom?
Sportoló, nem manöken, nem fotomodell!
Vagyis már sportoló sem.
Verseny után, hullafáradtan kevésbé előmyös a külseje, CKM fotózáson, frizura, smink, photoshop, egész jó!
De hát a photoshop csodákra képes! :D
Nagy Macci 2013.05.27 22:54:49
Nagy Macci 2013.05.28 00:21:53
@BZ1975: Akkor mi lenne, ha tőled szokatlanul, értelmesen, mások becsmérlése nélkül próbálnád leírni, mi a baj ezzel a könyvvel?
Ez a második olyan blog, ahol azt látom csak pocskondiázni tudsz másokat.
Te csak írsz, vagy olvasol is? Két helyen is leírtam, hogy nekem mi a bajom ezzel az írásművel.
Az erkölcsi-szellemi szintemen nem tudsz továbblépni, mert túl magas neked. Ez az írásaidból is kiderül.
Írjam lassabban, hogy megértsd?
Amikor egy kettévágott karrier találkozik az önmérséklet és az alázat hiányával, akkor íródnak olyan könyvek, mint az Én, a szexmániás, Szepesi Nikolett tollából. Négy ma is aktív – nevét nem vállaló –, olimpiát megjárt úszóval közösen próbálom megfejteni, milyen…..
Nagy Macci 2013.05.26 00:55:46
Mondjuk ha Niki a sportpályafutásáról ír, az első pancsitól a visszavonulásáig, abban egy szűk fejezetet szentelve a mostani könyvtémájának, kicsit enyhébb lenne a helyzet.
A szex két ember intim ügye, kiteregetni nem illik, még név nélkül említve a partnereket, sem. Hogy az általa említett személyeknek mennyire kínos ez most? Ha nem sportolók, hanem hétköznapi emberek, akik félre kefélnek, és kiderül, az is kínos. Akkor kellett volna gondolkodniuk azoknak, akik párkapcsolat mellett tették meg. A többinek meg.. nincs mitől tartania.
Az a társadalom hibája, hogy férfinél természetesnek veszik ha a fél város megvolt nekik, míg nőnél elítélik ugyanezt. A szexuális szabadosság mind két nem képviselőit egyformán megilleti.
Amikor Niki eme könyv megírása mellett döntött, nyilván felhívták a figyelmét arra, hogy ezáltal az ő megítélése romlani fog, nem kicsit, mégis felvállalta. Ez bátorság.
Az, hogy mennyire jó nő, az egyéni megítélés kérdése. Vitázni rajta felesleges, mert a pacal is egy étel, de nem mindenkinek ízlik.
Ami így kiderül róla, azt a családja is megtudja, neki kell velük szembe nézni, ezért felesleges nekünk elítélni, azt amit éveken át művelt. A mai tinilányok egynémelyike cseppet sem különb nála, csak nem írják meg, mert a kutya sem lenne rá kíváncsi. De egy akár sportból megismert név egy ilyen művet is elad. Talmácsi Gábor egy sikeres év után életrajzi regényt adott ki.
Szepesi Nikolett EB bronzérme, nem "csak" kategória! Rengeteg sportoló van az országban, akik maximum megyei szinten érnek el sikereket, mégsem "csak" kategória az ő teljesítményük sem! Nyilván mindenki olimpiai éremről álmodik, de nem mindenki érheti el! Attól a sportteljesítmény, amit elért akkor is eredmény!
Az edzőbá. nyilván mindenki tisztában van vele, hogy az eredményekért meg kell szenvedni. Az edzők néha keményen bánnak a gyerekekkel. Ha a gyermek otthon panaszkodik a kemény edzőre és a szülő szóvá teszi, az edző azzal védi ki, hogy ma hisztis volt a csemete, nem akarta csinálni a feladatokat, márpedig eredményhez munka kell. ugyanezzel kivédi azt is, amikor a szexuális molesztálást említik a gyerekek. Ráfogja az edző, hogy kitalálta gyerek, mert nem volt kedve edzeni. A szülők meg a legtöbb esetben hitelt adnak az edző szavainak, és a gyermek innen kezdve már szólni sem fog, mert nem hisznek neki!
Ami az edzőtáborokban és a versenyeken megy.. Nyílt titok, csak nem beszélnek róla.
A focisták prosti botrányai azért vannak, mert nekik nincsenek ellenkező nemű sporttársak, így ők fizetősöket vesznek igénybe. De azokban a sportágakban, ahol mindkét nem képviselői jelen vannak, sokkal egyszerűbb a történet. Akár edzőtábor, akár versenyek, összekerülnek, és ahol nők, férfiak együtt vannak, ott bizony szex is van. Az olimpia azért külön kategória, mert ott rengeteg résztvevő van, fiatalok, erősek, hát ott is élnek a stresszoldás eme hatékony módszerével. Persze senkinek nem kötelező ezt csinálni. De az örökös hajtás, edzés-iskola-edzés életmód miatt máshol ismerkedni sem nagyon van lehetőség, hát ezt is házon belül intézik. Nincs ebben semmi csoda.
Aki járt már edzőtáborban, netán többnapos versenyken, ahol nők-férfiak együtt vannak, az tudja. ötven évvel ezelőtt is így ment ez, és ötven év múlva is így fog menni.
Azok a nők, akik itt kibeszélik, azok egy része írígy rá, mert ő meg merte és tudta tenni azt, amiről sokan csak álmodnak. Azok a férfiak pedig, akik itt fröcsögnek róla.. nos szintén írígykednek, hogy ők kimaradnak az írásműből, mert Nikinek a közelébe sem jutnak.. pedig el bírnák viselni érte az otthoni egy hét ajtócsapkodást.
A magam részéről, amit tett, azért elítélni nem tudom, de hogy ország-világ elé tárja, azt nem helyeslem. Még akkor sem, ha ezzel magát sem tünteti fel jó színben.
éss most jöhetnek rám is a kövek a véleményemért!