Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bogi Procrastinator

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotók: Landmark Trust/ via: designboom.com A fenti képen látható épület látszólag olyan állapotban van, mint egy félig befejezett családi ház, akármelyik város-község határában, ahol félúton elfogyott az építtetők pénze vagy az asszony rájött, hogy ő mégis inkább a…..
Bogi Procrastinator 2013.06.12 20:02:12
@/X (törölt): Bevallom, csak keveset tudok a műemlékvédelemről, de még így is arra tippelek, hogy ez a koncepció hamarabb átment volna a megboldogult KÖH-ön, mint bármi más. Eleve sokban az angol műemlékvédelmet tekintik(tették) példának, ahol csak úgy nem állítgatnak helyre, mint ahogy alább páran javasolták, nem beszélve az olyan helyzetekről (mint ez is, a videó szerint), ahol nincs elegendő történelmi forrás a hiteles rekonstrukcióhoz. Bezzeg az olaszoknál, ott bátran hozzányúlnának, hitelesség ide vagy oda, még a gerendákat is antikolják, fel ne tűnjön a laikusnak, hogy nem 1202-ben, hanem 2002-ben vágták ki azt a fát... Az angolok ezt szerencsére a viktoriánus éra elmúltával kinőtték.
Lezárult a Tv2 kontra Vágó István per, a Fővárosi Ítélőtábla döntésének értelmében a műsorvezető másodfokon is nyert az őt hitelrontásért perlő csatorna ellen, írja a Hvg. A bíróság kimondta: szabadon formálhatunk véleményt a saját kirúgásunk hátteréről,…..
Bogi Procrastinator 2013.05.29 12:05:46
@Opel P1: Mi az a TV?
Gordon Ramsay június 3-tól ismét látható a TV Paprika képernyőjén. A csatorna minden hétköznap este 20 órától a Gordon Ramsay – A fickó F-fel című sorozatot adja. A sorozat műsorvezetője a már jól ismert világhírű szakács, Gordon Ramsay, aki az étteremkritikus Giles…..