Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csokis666

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Seventh Rum Of A Seventh Rum címmel június 24-én érkezik a Bodor Mátét is soraiban tudó Alestorm hetedik albuma. Első előzetesként az albumot nyitó, klippel is megtámogatott Magellan’s Expedition című dalt lehet csekkolni. Lentebb a dal mellett a lemezborítóval és a dallistával is lehet ismerkedni.…..
Álomgyár: Ha/Mar - női Rád találok - romantikus Egy pillanat bátorság - női Senki sem az, aminek látszik - női thriller Művelt Nép: Összetörve - krimi Libri: Hidegvér - krimi Delta Vision: Tetemes gondok - urban fantasy Tüske és a miértek azértje - humoros a Maxim múlt héten írt…..
Egy táblagépeket alkatrészekkel ellátó forrás megerősítette a szóbeszédet, miszerint a Nexus 7 új verziója piacra kerül idén nyáron, erről számol be az androidauthority.com.   Habár a többség arra számított, hogy a Google a nemrégiben megrendezett I/O konferencián…..
Már korábban megírtuk, hogy az Amazon közel 200 ország között hazánkra is kiterjesztette az androidos alkalmazásbolt elérhetőségét. Április közepén "néhány hónapon belülre" ígérték, hogy megnyomják az indítógombot - ez elég hamar sikerült is nekik, ugyanis a bolt a mai…..