Regisztráció Blogot indítok
Adatok
egyszeri csapatós

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kell az olcsó versenyzési lehetőség, de a felelőtlen, trükköző rendezők könnyen tönkrevághatják az egész hazai amatőr autósportot. A Totalcaron megjelent cikkünk kommentposztja. ..
egyszeri csapatós 2013.05.22 11:08:19
@B. Capelluti:
Nagyon köszönöm, ez korrekt válasz volt!

Azon mondjuk picit továbbra is csodálkozom, hogy miért most, az esemény után 10 nappal jelenik meg erről cikk?! Ne érts félre, én annak szurkoltam, hogy ne legyen belőle semmilyen médiavisszhang, mert a bulvár csak fölösleges indulatokat szít. Évek óta nem néztem Retekklubbot és Mosóporost de azon a szombat este a spanommal felváltva lestük a csatornákat. Aznap volt éppen elég csámcsognivaló az országban egyébként is, így csak egy szűkszavú MTI hír jött le. Persze másnap a TV2 észbe kapott és csináltak egy "remek" riportot.

Nem hiszem hogy az esetet agyon kellene hallgatni, de nem biztos hogy efféle módon tudunk segíteni az ügyben. Én továbbra is hiszek az FRT-ben (pedig csak 3 versenyen indultam) mert jó és biztonságos kezdeményezésnek tartom. Az efféle jó értelembe vett "őrülteket" kellene támogatni, hogy még biztonságosabb sporteseményeket rendezhessenek (bár továbbra is tartom, hogy most nem ezzel volt az alapvető baj).

Ha már ennyire belemerültünk a témában megkerested Fricit? Nem akart nyilatkozni? Kíváncsi lennék az ő véleményére is, nyilván tisztábban lát pár nappal a tragédia után...

Az ígérvényed utolsó része is nagyon érdekes! Ha már ennyire benne vagyunk az oknyomozásban, az SRT-ügyet is cincálhatnád egy kicsit.. :)
egyszeri csapatós 2013.05.22 11:10:47
@egyszeri csapatós:
Bocs, kicsit lemaradtam a gépelésben.. :)
egyszeri csapatós 2013.05.22 11:23:20
@B. Capelluti:
Értem a szándékot, de nekem úgy tűnik hogy a cikk mégiscsak az FRT-ről, mint az eddigi nagy túlélőről szól.

Nagyon helyesen kényes kérdéseket feszegetsz, de félek hogy más fórumon Pelikán elvtárs bírósági tapasztalatát élhetjük majd újra... :(