Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Réka

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Kívánjuk a sajtok szabadságát 2006.12.19 17:49:00
Vettem egy darab sajtot a Matchben. Nem volt vele különösebb tervem, azért vettem, hogy legyen sajt a szendvicsre. Azt már tudom, hogy ha például melegszendvicshez kell, akkor alaposabban kell vásárolni, mert a melegítést-pirítást csak az igazi sajtok bírják ki, a savóból és oltott…..
Sokan sokféleképpen próbálták már megfejteni, hogy mi is az értelme Magyarország legnépszerűbb közösségi weboldalának. Most örömmel látjuk, hogy van, aki igenis képes ezt a hatalmas adathalmazt valami rentábilisra használni. Például hivatásos lányok toborzására és…..
Ha esetleg valakit érdekelne, annak már most elmondhatjuk, hogy a Topmodell kerestetik hármas döntőjében biztosan ott lesz Réka, a kisméretű, szopósszájú Pamela-imitátor, és Anna, akinek parás szemei vannak. A harmadik valószínűleg a relatíve szimpatikus szőke Fruzsina, de erre…..
Subba Érdekes adat 2006.11.03 11:36:00
Egyszer az életben minden férfi felteszi magának a kérdést: hány kotont lehet ráhúzni? Sajnos eddig senki nem volt elég bátor ahhoz, hogy végre is hajtsa a kísérletet. Továbbra sem jelentkezett az elszánt férfi, viszont valaki képes volt venni a fáradtságot, és egy műbroki…..
Sajnos már nem veheti át a tökéletes időzítés idei rekordjáért járó vándorkupát az a 65 éves holland nő, aki halottak napján látogatott ki a temetőbe egykori férje sírjához. A családi sírra már előre felvésték az ő nevét és születési dátumát, hogy majd amikor…..
Én is topmodell akartam lenni tegnap estig, de aztán rájöttem, hogy nekem egy sárga sálat a nyaka köré tekerő, nem heteroszexuális fazon ne mondjon olyanokat, hogy a hajam plömp, mert fogok egy ácskapcsot, és beleállítom a fejébe. De ha ez nem rettentene el a Vámosi Vikivel alcímű…..