Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EurovisionFan

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A köztévé idén is rászánt pár száz millió forintot arra, hogy bebizonyítsa: a mai magyar popzenéből igenis ki lehet választani harminc olyan dalt, amiből a közönség és a szakmai zsűri majd kiszedi azt az egyet, ami megfelelően képviselheti a Nemzetet, így csupa nagy betűvel,…..
Rákay Philip a nemzeti együttműködés sikerembere, és erre nem csak az utal, hogy selyem nyaksállal hordja a polgári értelemben vett pinaszakállt, hanem, hogy fogalmunk sincs, hogy mégis miért olyan sikeres. A nézőknek tizenöt éve lendületes mozdulattal beintő Viva-VJ egyszer csak…..
Végre kiderült, hogy az idei Eurovíziós dalfesztivál magyar selejtezőjében melyek azok a dalok, amik kiérdemelték az élő show-ban való részvételt.  A lista alapján úgy néz ki, hogy az új zsűri egyből megkérdőjelezhető döntéseket hozott… Ebben az évben nem kevesebb…..
Egy kerek év mindig elégnek mutatkozik ahhoz, hogy elfelejtsem fogadalmamat, miszerint többet nem nézem meg az Eurovízió következő versenyét. Valószínűleg a nagy felhajtás segítségével sikerül átveretnem magam, és elhiszem, hogy idén máshogy lesz. De az első elődöntőt…..
EurovisionFan 2013.05.15 21:51:45
Elolvastam z írásodat. Biztos így volt minden, ahogy leírtad;elsőre nem minden dal maradhat meg egy átlag néző fülében. De ez a hangnem, ez a stílus, az oltogatás az már sok. Nem hinném, hogy ezt a versenyt ennyire le kellene húzni. Nem csak a svédek részéről kaptunk fergeteges szervezést, de maguk az előadók is nagyon jól teljesítettek. Személyesen, mint ahogy az a nevemből is kiderül, megrögzött rajongója vagyok a fesztiválnak, így nem meglepő, hogy teljes mértékben az én elveim szemben állnak az általad leírtakkal. Erős túlzásnak érzem, hogy minimum 8-10 dalt nem lehet találni, ami kimagasló, értékelhető, tetsző produkció, ami megérdemelné a továbbjutást, illetve egy későbbi visszahallgatást. A másik pedig, hogy ha ennyire nem érdekel valakit a verseny, és évről-évre megfogadja, hogy nem fogja nézni, akkor miért teszi mégis? Csak van benne valami olyan vonzalom (a felhajtás, a dalok, az országok sokasága, a msor pörgése, az aréna, a helyszín, vagy a fene tudja mi), ami miatt mégis ráveszed magad, hogy odakapcsolj a köztévére, és megnézd a versenyt. Hogy tovább ne menjek: még sikerül is egy összeszedett, kerek blogbejegyzést is írni róla - az már csak egy dolog, hogy mi a tartalma. Én speciel a grúziai birkózó Európa-bajnokságról biztos nem tudnék ennyit írni, sőt nem is írnék, mert nem érdekel. Megint csak azt tudom hangsúlyozni, hogy rajongó vagyok, de szerintem azt nem gondolhattad komolyan, hogy "nem kéne" kategóriába sorolod be a műsort. Hirtelen ennyi jutott eszembe – elnézést az esetleges összeszedetlenségem miatt, illetve egyes helyeken az indokolt hangnemért! Jó szórakozást kívánok a csütörtöki második elődöntőhöz, és a szombati döntőhöz is! Aztán meg szavazzunk a kedvenceinkre, már ha van olyan!