Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SarkozyA

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
8ker "Mariskák" 2014.09.12 11:04:18
Fura zöldítés történt a kerületben - lehet, hogy a vezetés felismerte, hogy a "bio-fű" vagy "herbál" mesterséges anyagokat tartalmazó narkó veszélyesebb, mint a teljesen természetesen növő kender..? :) Beindult a választási kampány Józsefvárosban. Nekem nem volt korai…..
SarkozyA 2014.10.01 02:55:15
@Frigyesmester:

Lehet sokféle jelzővel kritizálni a fideszt, mert nyilván irigykedtek, csak úgy röpködnek a jobbnál jobb jelzők, öröm volt olvasni :D nem csodálom, hogy irigykedtek, hiszen a Fidesz többet tett 4 év alatt, mint az egész gyurcsányistabajnaista banda egész életében. A libsiliberókról nem is beszélve. Miért nem a TASZT indítjátok a választáson? Nem is értem :D Megjegyezném, érdekesnek találom, hogy pont a TASZ, aki hirdeti, hogy kiáll a demokráciáért, és közben a Fideszt pocskondiázza antidemokratikus jelzőkkel, és a sajtó- és szólásszabadság megsértésével vádaskodik, régen még fasisztázás is volt, pont az amerikai szélsőjobbos fajvédők hétvégére tervezendő konferenciája ellen nem lép fel, sőt mélyen hallgatnak az ügyben, amelyen egyébként a Jobbik egyik prominens alakja is felszólalna??? Ilyenkor már utcára szoktak vonulni a taszos bajnaistagyurcsányista aktivisták. Érdekes, hogy a békemenet ellen tudtak tiltakozni, de egy ilyen amerikai banda ellen nem. Az is érdekes, hogy a St. Lous-i eseményeket nem kommentálták, amelyben egy fekete fiú lelövése kapcsán a tasz nem emelte fel a szavát. Pedig ha a jobboldal alatt lenne ugyanez akkor röpködnének a cikkek, vezércikkek, közlemények, stb.
De a határon túli magyarokért ugyanúgy nem emelték még fel a szavukat és nem is utaztak ki Brüsszelbe, ha sérült a magyarok nemzeti érdeke. De ha támadni kell a jobboldal máris kirohannak Brüsszelbe és előadáson szólalnak fel. Ez hol független TASZ? Ez egyáltalán nem független, tehát fölösleges az észt osztani és büntetőjoggal fenyegetőzni....

Szóval az okítást, és a kioktatást kezd a saját térfeleden, a tisztába tételre is azon az oldalon van gond, mert nemcsak identitászavarral küzdötök, hanem jócskán kakás az egész gyurcsányistabajnaista banda segge is :D

De ha most Kocsis Máté polgármesteri munkáját nézzük, akkor megint csak megértem, hogy támadsz, mert muszájnak érzed elnyomni a szavak és jelzők mögé azt a sok irigységet, amit okoz az, hogy a kerületi vezetés véghez tudta vinni a programját és még az embereknek is tetszik. És most itt felesleges elkezdeni felsorolni, hogy mi hiányzik még, mert nyilván 20 év hiányosságait 4 év alatt nem lehet behozni. Ha a baloldal anno feleannyit tett volna, mint a mostani csapat, akkor már örültem volna. Szóval kár tagadni és támadni, tetszik az emberek a mostani vezetés intézkedései, ha csak a szomszédaimból indulok ki, és persze nekem is tetszik a mostani vezetés ténykedése szemben a libsi bandával. Tőlem azt vágsz a fejemhez, amit akarsz :D Nem vagyok pártkatona, sose voltam. Jókat derülök rajta amiket írsz tiszta idegből látszik ehhe :D De ha az elmúlt 4 évet nézem, azt, amit elértek, egy olyan kerületben, ami maga volt a mocsok még 2009-ben, akkor azt mondhatjuk, hogy elég sok mindent elért a kerület, ahhoz képest, hogy honnan indult a dolog. Nyilván még sok a tennivaló ezt senki nem vitatja. Ha az ellenkezőjét állítod, akkor olvass utána, a hazudozás helyett. Senki nem vitathatja az elmúlt évek munkáját, még a baloldal se, az álbaloldal se. Egyébként pont az LMP főpolgármesterjelöltje ismerte el a sajtóban valamelyik nap, hogy például a Fidesz igenis sokat tett például a kerékpáros közlekedés fejlesztéséért. Ezekkel az ökoügyekkel már szívesen vitázom...mint az ilyen gagyi gazos gyomos marhaságokkal szemben.

És hogy miért csak most írtam? Írtam már korábban is ide, még nyár előtt....
Az pedig, hogy mindenkit besorolsz "bértollnoknak", nyilván mi másnak, akinek a véleménye nem tetszik, mert másként gondolkodik (HOL VAN A NAGY BALOLDALI TOLERANCIA, amit hirdettek?????) attól még a tény az tény marad. Az együtt-pm-es jelöltnek semmi programja nincs másfél héttel a választás előtt, tehát megértem, hogy a program ismertetése helyett az átlag kommentelő jobboldali embereket támadod. :D Ez a minősítés a minősítőt minősíti :)) üdv: az egyik Síkidom...ahogy a kőrös petitek mondotta. Gratulálok az embertelenségetekhez...összekéne kötni titeket a jobbikkal.
SarkozyA 2014.10.02 17:16:09
@Frigyesmester:

A kivitelezést kritizálja az álbaloldal?? :D Most röhögnöm kell...pont azok, akik évekig hagyták lerohadni a kerületet egészen addig, amíg le nem váltotta a fideszes többség az szdszt. Még a saját pártjukat sem tudták tisztességesen elvezetni nemhogy egy kerületet?? Amíg a liberók voltak a porondon rohadt a kerület...virág??? hol láttál te akkor virágot??? Max a temetőben...

A terelés és kampányfogás az álbaloldalra jellemző. Miért is? Nézz körül: mert a felújított közterekbe, és egyéb pozitív intézkedésekbe ezáltal akar az álbaloldal belefosni. A vezéretek a Gyurcsány megmondta már Őszödön: hazudtok reggel délben este. Hozzáteszem már délután is. Azt hiszitek, hogy az emberek hülyék és nem tudják értékelni azt, hogy a jelenlegi kerületi vezetés és Kocsis Mátéék mennyi sok jót tettek értünk helyiekért, hogy nyóckerből Józsefváros legyen??? Az álbaloldal hülyének néz minket,mert síkidomnak néznek minket választókat, megmondta az egyik szocialista, vagy dk-s vagy tökmindegy hova sorolja magát. Még a külföldi lapok is a kerület fejlődéséről írtak az elmúlt években. Persze ami nem a gyurcsányistabajnaista haveroktól lett megrendelve.

El tudom képzelni hogy a btk szigorítás helyett milyen módszereket alkalmaznál a drogdílerekkel kapcsolatban....ez folyik a csapból is. A normális egészséges emberek gyerekek, idősek le vannak szarva szerintetek, a drogost meg dílert fogyasztót meg magasztaljátok. Mert a drogosnak joga van, nekünk normális tisztafejű polgárok meg kussoljanak. Igaza volt Kocsis Máténak amikor pár hete azt nyilatkozta, hogy manapság azt hurrogják le aki a drog ellen szólal fel. És ez így is van. A médiátokkal el akarjátok hitetni az emberekkel,hogy "szegény drogost megbünteti a csúnya Orbánék által szigorított btk." Elment a józan esze is az álbaloldalnak.
Teljesen jogosnak tartom, hogy felmondtak a kék pontnak. 2007-ben a Kocsis Mátéék hívták őket ide és azt vállalták hogy visszaszorítják a drogosok számát. Kocsis is azt mondta valamelyik nap, hogy ez a módszer nem vált be. A kék pont módszere megbukott. Nyilván ha a bizalom megrendül mert nem tartják be az adott szerződést,akkor azt fel kell bontani. Ez történt a kék pont esetében is. EZ egy közösségben így működik. Nagyon díjazom, hogy felmondtak annak a kék bandának. Tűket osztogattak. Vagy minek neveznéd, ha évi 100 ezer tűből csak 30-33 ezret hoznak vissza a többit meg nem?? Ez csere? Nem. Ez osztogatás.

Az ombudsman betámadása című részben te a sajtószabadságot és a szólásszabadságot támadod. Nálatok ez úgy történik hogyha jobb oldali sajtó szivárogtat ki valamit a baloldalról akkor az sajtószabadságba ütközik. Ha fordítva akkor az rendben van szerintetek, mert azt az álbaloldalnak lehet, mert sajtószabadság van. Hogy is van ez??? Szaros a pelus még mindig....tedd magad tisztába...
A taszos ügyben kiforgatod a szavakat. Bár szabálytalanságot az igazságügyi bizottság nem állapított meg, de azzal, hogy arra kérte a székely lászlót hogy a jövőben jobban figyeljen a pártatlanságra, ezzel elismerték, hogy nem volt pártatlan az ombudsmani hivatal. Másrészt székely lászló fegyelmi eljárást indított a főosztályvezető ellen. Tehát erre se mondanám azt, hogy valaki nem hibázott, de remélem hogy a fegyelmi vizsgálat eredményét a nyilvánosság megkerülésével nem a taszhoz fogják először elküldeni szemrevételezésre. Arról nem is beszélve hogy micsoda dolog az, hogyha egy független alapjogokat gyakorló hivatal egy másik tökmindegy milyen beállítottságú szervezet munkatársának szabadságához, nyaralásához igazítja egy jelentés nyilvánosságra hozatalát. Hehh hát ha ezt az Orbán csinálta volna akkor már Amerikáig erről cikkeztetek volna, hogy ez a függetlenség megsértése és stb. stb. Mert jellemzően ezt csinálja az álbaloldal.

A taszos leveleket pedig az index is lehozta, úgyhogy akkor az ő esetükben is hozakodj elő azzal a minősítéssel, amit a magyar nemzet esetében használtál.

Levéltitok!!!! Ugyan már az álbaloldal és a személyiségi meg egyéb jogok??? Hol érdekel az benneteket??? Sose érdekelt, megmondta a parlamenti választásnál az egyik jómadarotok..."kampányban mindent be kell vetni"...be is vettek mindent, bajai, kislétai videó és társai. Egyik ügyben már nyomoznak is. Akkor ez a gyomgazos videó...Reggelig lehetne sorolni az álbaloldal sarait, annyi van belőlük, hogy a Széchenyi könyvtárba se férne el. Azt kéne inkább mutogatni, hogy az akkori szdsz vezetés hibájából a kerület hová züllött és előtte-utána rovat kellene, hogy mit nem tett meg az akkori baloldal és mit tett meg helyette a mostani fidesz vezetés.
8ker Szarni rá..! 2014.05.01 14:27:29
Ki nem ismeri ezt a mentalitást, ezt a hozzáállást? Elég csak szétnézni az országban, mindenhonnan ez köszön vissza - persze, tisztelet a kivételnek.  De kanyarodjunk vissza a témánkhoz, ami a nyilvános WC-ket illeti: kevés van, és ami van, az se működik rendesen. Indult egy…..
Talán Vas Imre lesz az országgyűlési képviselőnk, talán nem, de megszólíttatott a jelenlegi képviselőnk, egyben polgármesterünk által, hogy segítsen újabb hajléktalanokat alkotni...mert senkit nem hagyunk az út szélén, belelökjük inkább az árokba! Tisztelt Képviselő Úr!…..
SarkozyA 2014.05.17 14:11:26
@08.szabogabor: A narancs legalább egészséges, c-vitaminban dús, de a rózsaszín buborék amiben élsz a négy fal között amikor szerkeszted a blogodhoz a hazugságcikkeket, nah maximum erre lehet azt mondani, hogy a világ számodra egy cső. kiscsillagnak meg max a víziós Concsita kolbászkát nevezd.
8ker Választópolgárok kérték 2014.02.19 16:50:46
Nyakunkon a választás, ilyenkor minden megoldódik nagyon hamar. Félelmetesen gyorsan. Szinte hihetetlen. Ezért is gondoltam arra, hogy segítve a kerület vezetését, adjunk pár tippet, mit és hol kellene még jobbítani -  kevés pénzből hangulatjavító intézkedések, és a haza…..
SarkozyA 2014.05.17 14:07:42
@08.szabogabor: Még a parlamenti választási kampányban írta az egyik hozzád hasonló szadeszes, "tolvaj libsi banda" :D Tehát ne a fideszre mutogass, rendezd inkább az szdsz milliárdos tartozását, vagy biztasd fodor gabikát hozzá.
8ker Kavics 2014.02.15 11:41:36
Annyira szeretem ezt az időszakot - ami sajnos csak négy évente van -, a Választás Évét, hiszen ilyenkor fejeződik be minden felújítás, ilyenkor van rengeteg átadás, és tényleg, ilyenkor kicsit élhetőbbé is válik a környezet. Viszont a felújítást nem mindig köszönjük meg,…..
JóVáros Blog Bölcs Döntés 2014.03.15 23:13:08
Na, ma a Bölcs Döntések Napján én is hozok egyet. Április 6. estig sem Kampány, sem Kormányváltók, sem semmi ilyesmi témában nem írok. Kocsisról, folyó ilyen jellegű ügyekről igen, Nyolckeres történésekről szintén. Vagy az igazat írom, vagy semmit. Tehát semmit.…..
SarkozyA 2014.03.16 12:08:08
@sverde: Ezzel egyetértek.
SarkozyA 2014.03.16 12:13:37
@08.szabogabor: Hálistennek!!!Mesterházyt sokan még a saját szavazóitok közül sem tartják rátermett miniszterelnöknek. Ezért állt az élére az egész kampánynak Gyurcsány, mert Mesterházy egy nulla. De azért bízom a jó istenben, hogy végleg csomagoltok, még a föld színéről is.
SarkozyA 2014.03.16 12:14:57
@08.szabogabor: Veszíteni fogtok, aztán költözhettek végleg...nincs szükség ilyen baloldalra.
JóVáros Blog Waterloo 2014.03.14 01:15:09
Március 15-én lesz a mi Waterlooi Csatánk. Ott és akkor, a Hídnál minden eldől. És rajtunk múlik, hogy Napóleon, vagy Wellington szerepét választjuk. Utóbbi jobb  lenne. Szeretem a hadtörténeti példákat. Ha van Csata, amiről mindenki hallott, az Waterloo. Úgy van elkönyvelve,…..
SarkozyA 2014.03.16 12:01:51
@1ügyű: Van pííínz...csak nem tudják beosztani...inkább elisszák. Arra mindig van píínz. ehhh
SarkozyA 2014.03.16 12:03:34
@8kerseg: Akkor nincs megújulás? :D Amire hivatkoztok? Mégis kell a régi garnitúra? :D
SarkozyA 2014.03.16 12:05:05
@Arpad Kovacs: Gyurcsányék állnak a hátterében amiért elhalasztották, mert a békemenet körül akartak szerepelni, és ez jó indok volt arra, hogy áttegyék.
JóVáros Blog Lókupec 2014.03.02 20:53:31
Viktor, Te ugyanaz a faluvégi gyökér maradtál, mint aminek az apád nevelt. Egy magát ravasznak gondoló pöcs, aki mindenkit megpróbál átverni, lehúzni, kihasználni, hogy aztán gügye mosollyal páleszezzen egyet a faterrel, az ispánnal meg a többi dzsentri szarházival. Ez vagy Te.…..
JóVáros Blog Tisztasági festés 2014.03.04 17:54:06
Na, most fogok egy rohadtnagy pemzlit, és lefestem a frissen kirajzolódó Ördögöt, amit egyre többen festenek a falra. Oké, megy a kampánypszichózis, de maradjunk azért a tényeknél, mielőtt addig hülyítjük egymást, hogy elveszítjük önhibánkból, amit meg is…..
SarkozyA 2014.03.04 22:13:19
@Silent Rosszmájú Killerman: Bár lehet össze csaljátok.

Tévedsz!
SarkozyA 2014.03.04 22:14:41
@putyi8:

Nahát, pont ti beszéltek arról, hogy ne szóljon A PÉNzről??? Ti akik loptatok, csaltok, hazudtok?? Undorító,.. A milliárdos vezéreitek, Gyurcsány, Bajnai. Ti beszéltek???pfff köpnélek szembe!!!
JóVáros Blog A Döntő Ütközet 2014.03.03 15:56:35
Ez a választás Március 15-én délután fog eldőlni. A Fortélyos Félelem Országában a sokszázezernyi bizonytalan elmegy az urnákhoz április 6-án, ha azt látja: sokan vagyunk, nincs mitől félni. Egyszerű ez. Ha sokan leszünk, nyerünk, ha meg kevesen, akkor vesztünk. Hát álljunk…..
JóVáros Blog Koppány 2014.03.04 07:52:09
Feri tegnap Miskolcon a Nyugat-Kelet ellentét és a Szent Istváni Út központba állításával megnyitotta az Összefogás győztes útját. Ez tönkreteszi a Fidesz műhazafiságát, a nemzeti érdeket pedig szembeállítja Orbán kisstílű manőverezésével. De lehet ám ezzel a Jobbikot is…..
JóVáros Blog Viktor's Secret 2014.02.15 08:26:48
Nos, ahogy dübörgünk elfele a hanyatló nyugattól, e nyilvánvaló tény az élet újabb és újabb területein válik egyértelművé. A fölény leglátványosabban tán a divat tavaszi trendjeiben ölt testet. Ennek bizonyítására bemutatjuk a Viktor's Secret tavaszi…..
SarkozyA 2014.02.17 10:15:56
@08.szabogabor: Magaddal kezd, a többit megoldom ;-)

Amúgy nem kellene bántani a patkányokat, nehogy az állatvédők miatt is bíróságra kényszerülj járni :D
SarkozyA 2014.02.17 10:17:36
@8kerseg: Sajnos a baloldal az ingyenélősdit támogatja. Íme a remek etalon erre: Szabó Gábor
SarkozyA 2014.02.17 10:22:42
@08.szabogabor: Inkább pocakos Orbán, mint az aszott, füsttől konzervált fejed :D ehhh Lipót vagy Csillag? :D Tudod Szanyi kapitány után szabadon
Tegnap élőben futottunk össze Kocsis Mátéval. S ha már összefutottunk, együtt is töltöttünk jó másfél órácskát. Merthogy a Fővárosi Törvényszéken futottunk össze. És nem véletlenül, ugyanis ugyanoda mentünk. Ugyanarra a tárgyalásra. A dolog érdekessége, hogy…..
SarkozyA 2014.02.17 08:14:46
@Andráska8: És? egy megrovásból ekkora ügyet kavartok? Hibázott igen, elismerte. De legalább nem menekült el, mint ahogy a Simon gabika teszi. A többi jómadaratokról nem is beszélve :D Hagyónak kényelmetlen volt a börtön :D hát legalább lefogyott, jót tett a szívének. sajna :D
SarkozyA 2014.02.17 09:26:59
@08.szabogabor: Nyilván, sérelmek értek, és most bosszúból írogatsz, pedig magadról kétszer annyit írhatnál...önvallomás címen :D
JóVáros Blog Nyílt levél 2014.02.10 07:58:58
Kocsis Máténak, a FIDESZ Kommunikációs Igazgatójának, a Parlament Honvédelmi és Rendészeti Bizottsága Elnökének, a Nemzetbiztonsági Bizottság Tagjának, Józsefváros Polgármesterének, egykori jóbarátomnak. Kedves Máté! Be kell valljam: nem értelek. Nem értem, mi az amit…..
SarkozyA 2014.02.12 14:05:38
@Andráska8: ha ha ha...a Fidesz se nem bolsevista, se nem félkommunista. A baloldal csak mondogatja magáról, hogy demokrata...de közel sem áll hozzá. Attól mert gyurcsány és bandája levetette a pufajkát és kivették az mszmp-ből az m-et, még nem lett demokratikus. "Úgy csináltak, mintha kormányoznának". és most úgy csinálnak, mintha....ÁTVERÉS az egész baloldal!!!
SarkozyA 2014.02.12 14:08:47
@libsibolsika: hogyis mondta az egyik szoci képviselő exkoalíciós társatok? "Tolvaj libsik" :D Elláthatod a fideszt mindenféle jelzővel, azt mind magatokról írod.
SarkozyA 2014.02.12 14:12:40
@Rákász Béla: Remélem, hogy végleg megbukik az egész balliberális szemétdomb
8ker Mjuzik akárhány.. 2013.10.02 22:07:14
Önkínzásra hajlamos olvasóknak ajánlom csak, hogy az alábbi Határozatot elolvassa. Én kénytelen voltam, mint érintett, és most azért teszem közzé, mert ez év áprilisától Mjuzik sorozatban számoltam be itt a Hivatallal folytatott áldatlan küzdelemről. Nem vagyok jogtudós (nem…..
8ker Kukásautó 2013.11.11 14:39:10
Olyan nem nagyon van a világban, amikor egy-egy intézkedés mindenkinek - de tényleg, mindenkinek - megfelelne. Olyant meg nem láttam, amikor ilyenre törekedtek volna bárhol is. TéKá nem szeret hajnalban ébredni, a kukásautók később viszont dugót okoznak, feltartják a sok…..
8ker Csapataink harcban állnak.. 2013.11.04 09:55:32
  Jutunk-e még ötről hatra, másképpen, mint ötvenhatba' félelemből, fájdalomból, jutunk-e a túlsó partra? Nem egy hétre és pár napra, nem egy színházi évadra, tovább tovább, nem egy évre, meddig hat még múltunk mérge? Meddig szívjuk egymás vérét, adjuk…..
SarkozyA 2013.11.14 18:39:04
A korábban vártnak több mint a duplájával, 1,7 százalékkal nőtt a GDP a harmadik negyedévben az előző évhez képest. A Központi Statisztikai Hivatal adataiból kiderül: a növekedés mögött a mezőgazdaság, az ipar, ezen belül a járműgyártás és az építőipar teljesítményének növekedése állt. A nemzetgazdasági miniszter szerint a magyar gazdaság stabil növekedési pályára állhat. Hazánk ezzel az adattal mind a piaci, mind az uniós jóslatokat felülmúlta.

„Magyarország valóban jobban teljesít, a magyar gazdaság jobb helyzetbe került.” Így reagált a nemzetgazdasági miniszter a Központi Statisztikai Hivatal csütörtökön közzétett adataira, miszerint a hazai GDP 1,7 százalékkal nőtt a harmadik negyedévben a tavalyi adatokhoz képest, ezzel a piaci várakozások duplájának megfelelően teljesített. Varga Mihály azt mondta: ez a szám azt is mutatja, hogy a magyar gazdaság tartós növekedési pályára lépett, így annak jövőbeli kilátásai stabilak és kiegyensúlyozottak.

„Ez a növekedés egy nagyon jó szerkezetben történik meg. A magyar gazdaság egy egészségesebb szerkezetre kezd átállni. Ez azt mutatja, hogy a mezőgazdaság, az ipar, az építőipar volt az, amelyik a harmadik negyedévben húzta a magyar gazdaság növekedését. A termelő ágazatok teljesítménye növekedett alapvetően. Tehát azt kell mondanom, hogy az eddigi statisztikák alapján az látszódik, hogy a gazdasági növekedésünk egy egészségesebb irányba mozdult el” – fogalmazott a nemzetgazdasági miniszter.

A kormány várakozásai szerint a GDP növekedése éves szinten 1 százalék fölött alakul majd. „2013-ban a magyar kormány éves növekedési szinten 1 százalék fölötti növekedéssel számol. Óvatos optimizmus ragadhat el bennünket is, hiszen ez a szám azt mutatja, hogy ha a harmadik negyedévben ilyen mértékben tudott növekedni a magyar gazdaság, akkor várhatóan képes lesz arra, hogy a negyedik negyedévben ennél is magasabb eredményt tudjon produkálni” – bizakodott Varga Mihály.

Tavasszal az Európai Bizottság 0,2 százalékos GDP-növekedést jósolt Magyarországnak. A mostani adattal viszont jóval felülmúlta hazánk az unió előzetes számításait – mondta a nagyobbik kormánypárt szóvivője. „Az Európai Unió egyébként ezúttal is elszámolta magát, jól elszámolta magát és lebecsülte a magyarok teljesítményét. Miközben európai adatok alapján azt láthatjuk, hogy Magyarország jobban teljesít, mint sok más európai ország általában. Tehát az európai gazdaság növekedése a vártnál lassabb, a magyar gazdaság növekedése pedig a vártnál gyorsabb” – mondta Selmeczi Gabriella.

Elemzők szerint a kedvező adat hosszabb távon az államadósság és az államháztartási hiány csökkenéséhez vezethet. „Pozitív meglepetésként kell ezt az adatot értelmezni, és az már szinte borítékolható, hogy a várt 0,7 százalékos GDP-növekedés az idei évben elérhető, sőt nem kizárt, hogy akár afölött is lehet, és ha esetleg afölött sikerülne az idei évet zárni – tehát olyan 1 százalék körül, ahogy most a Nemzetgazdasági Minisztérium is várja –, akkor a GDP-arányos mutatóinkat, például az államadósságot vagy az államháztartási hiányt is segíthet csökkenő pályán tartani” – elemezte a helyzetet Tóth Gergely, a Buda-Cash Brókerház vezető elemzője.
8ker Kamerateszt - frissült!x2 2013.07.14 13:09:32
Szóval az történt, hogy ellopták a bringámat. 15 éve vásároltam, és az elmúlt két évben újult meg minden porcikájában, hogy továbbra is megbízható, hű társként segítse a közlekedésem. 15 év! Sok házasság nem tart ennyi ideig... Drágaság A bringa utcán állt, a ház…..
SarkozyA 2013.07.18 11:11:31
@Lesley:

örülök és sajnálom is egyben, hogy ennyit fáradtál ezzel a "művel". Látjuk a rácsnál a bicajt, aztán látjuk a rácsot bicaj nélkül. Egy a bajom ezzel, hogy ez nem bizonyít semmit. Azt sem, hogy ez a te bicajod, azt sem, hogy ellopták. Mert nem bízom benned. Mivel ez a blog erősen balliberális, ezért aztán meg főleg nem bízom a dologban, és egyáltalán nem hiszem el, hogy ez a lopás megtörtént. Nem mondom azt, hogy nincsenek lopások, de érezhetően jobb lett a közbiztonság az utóbbi évek alatt Józsefvárosban. Bár, amennyiben mégis valamicskét igaz lenne ez a sztori, akkor drukkolok, hogy megleljék házastársadat. PS: az amúgy nem lehet, hogy 15 év után el akart hagyni és ő maga lépett meg és nem is lopták el? :DD Rádunt Lesley :D
A mi Józsefvárosunk 33. Haragosi 2013.06.20 20:09:12
Fut, robog a kicsi kocsi, rajta ül a Haragosi, din-don diridongó. Ha kiborul az a kocsi, leröpül a Haragosi, din-don diridongó. (Weöres Sándor: Haragosi) Kocsis Máté összevonta szemöldökét – és remélhetőleg megszokott közönsége kellő ovációja mellett – a tegnapi…..
SarkozyA 2013.06.24 11:54:41
Magyar Narancs jelentette, hogy Józsefvárosnak 6,44 millió forintot kell kifizetnie egy korábban, méltatlanság miatt kirúgott köztisztviselőjének. És, hogy a csúnya hivatal most akkor megkárosítja az egész kerületet emiatt, és, hogy a szegény négygyermekes apukát kirúgta annyi, de annyi év hűséges szolgálat után. Mivel a döntés első fokon született, ilyen sommás ítéletet azért még nem illő mondani az ügyről, de ha már az egykoron jobb napokat is látott, manapság jobbára elszigetelten működő MaNcs megtette, hát nézzük kiről, miről is van szó?

Igen, aki ebben a kerületben él, az tudja, hogy Doktor Balázsról van szó, Judit-X táskás emberéről. A régi, 2009 előtti rendszer túlélőjéről, ami persze mára már felszámolódott ( nem magától, és nem is a jelenlegi, szánalmas ellenzéktől, de még admirális úrtól sem). Szóval a bírósági döntés lényege annak a kérdésnek az eldöntése, hogy ha egy munkavállaló, aki történetesen még köztisztviselő is, a főnökével paraszt, ne adj isten elküldi az anyjába, az méltó-e a főnöke által vezetett, állami hivatal szolgálatára?

Arról van szó, hogy két éve Doktor Balázs és a polgármester, Kocsis Máté sms-ben értekeztek, és az alkoholgőzben elhomályosult tudatú Doktor úr kedélye átfordult hőzöngő parasztba, ezt pedig – mily botorság – Kocsis Máté szívére vette, és méltatlansági eljárást indított ellene, majd a hivatal felmondott neki. De nem csak ezért, igaz ez volt az utolsó csepp a pohárban.

Azt beszélik, hogy Doktor Balázst már a munkatársai sem viselték, mert miatta hoztak egy olyan jegyzői határozatot, hogy a hivatalban nem lehet alkoholt tartani. Nyilván nem azért, hogy emlékeztessék a hivatal dolgozóit, hogy munkahelyük nem italbolt, hanem vélhetőleg azért, mert ha már bent volt a pia, valaki mindég megitta. Sőt, állítólag szondáztatás is előfordult, és mit ad Isten, Doktor Balázs rendre színesre fújta a trombitát, pedig úgy tudjuk, nem az a kifejezett zenész típus.

Szóval van vaj a Doktor úr füle mögött, de erről majd később…
8ker Rákóczi tere 2013.06.11 21:00:10
Pedig olyan jó hangulata volt a sakkozó öregeknek, a kerítésen belül focizóknak és a játszótéren bandázó fiataloknak/szülőknek a téren, tele volt élettel mindig! Most meg lassan 10 éve el van zárva... Először 2009 őszén adták volna át vissza, aztán tavaly, de most már…..
8ker Táblák 2013.06.08 19:45:26
Úgy tűnik, felesleges pénzkidobásnak vagyunk ismét tanúi. Nem, nem a polgármester gyalázatos viselkedéséről van most szó, de az is megér egy említést. Olyan szép kampány indult megint a kerületben: iskolások rajzaiból lett köztéri kiállítás, amelyek arra figyelmeztetik…..
8ker Baross 80 2013.05.13 20:11:17
Utcai bandázás folyik a Baross utcában, ami nem annyira kellemes az arra járóknak, lakóknak. Információim szerint a Szigony utcából kiűzöttek folytatják itt, és talán itt sem sokáig: Tisztelt 8ker blog! Kérem, hogy az eszközeikkel segítsék elő az alábbi probléma…..
8ker Fessünk padot! 2013.04.19 09:38:19
Szóval lesz ez a közös festegetés a képviselőkkel - érdekes módon se a polgármester, se az ellenzéki képviselők nem lesznek ott -, ecset, festék, kesztyű adott lesz, a jókedvet és a Fidesz rajongást meg mindenki viszi magával. Aki megy. Nincs is ezzel semmi baj, a padokra már…..