Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fodor Fanni

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez volt az egyik első kérdése Péternek, mikor először beszéltünk. Akkor azt mondtam, igen szeretnék, most is ezt válaszolnám, nem változott a véleményem, sőt a hét során csak erősödött bennem, és úgy érzem, ezt akarom csinálni! Azt hiszem, kijelenthetem, hogy ez volt az…..
A pénteki napom este indult a Centrál színházban, ahol a Pletykafészek című darabot néztem meg. http://www.centralszinhaz.hu/eloadasok/program/52169/pletykafeszek Ismét korábban érkeztem, Péter bevitt a színész büfébe, ahol egy friss, meleg pogácsa és egy cola kíséretében…..
(a hét folyamán Scherer Péter, színészt követem) A napot a Gellért téren kezdtem volna, ahol a Bringázz munkába program keretében Péter reggelit osztott a bicajosoknak. (…..
(a hét folyamán Scherer Péter, színészt követem) Szerdán 9-kor Péter felvett és együtt mentünk a Róna utcai filmgyárba. Korábban odaértünk, így volt idő egy kis idegenvezetésre, megmutatta a nagy színészek és filmek képeit, mesélt róluk. Láttuk a stúdiókat és azt, hogy…..
A mai nap kipihenhettem a tegnap fáradalmait, ugyanis este fél 7kor találkoztam Pepével a Thália előtt. A többiek már benn voltak az Új stúdioban, ahol a darabot szokták játszani és ismerősként köszöntöttek, hisz a tegnapi több órás közös utazás után olyan, mintha már egy…..
Izgatottan érkeztem a hétfői találkozóra, mely a Műcsarnok mögött volt. Onnan indultunk autóval, Kovács Krisztián, Scherer Péter, Gyulay Eszter, Surányi Judit és én. A cél egy hajdúböszörményi iskola volt, ahol a két szereplős előadásukat, A gyávát mutatták be.…..
Amikor megkérdezték, hogy kit szeretnék követni a héten, annyit mondtam, hogy valami színházi embert. Így jutottam el Seres Tamáshoz, aki már az első telefonos beszélgetésünkkor nagyon szimpatikusnak tűnt, de ez az érzés csak erősödött, mikor felhívott, hogy szerzett nekem jobb…..