Regisztráció Blogot indítok
Adatok
érettférfi

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszokottaktól eltérő poszt lesz, mert első körben nem írom le az egyedi véleményem, mert a Tiétekére vagyok kíváncsi, ti hogy vélekedtek erről. Tényeket, eseteket közlök, aztán irány a komment, lehet fikázódni, véleményt nyilvánítani :) Tapasztalataim szerint több…..
érettférfi 2013.06.17 11:55:34
@Q-in-Law: Hát pont ezt mondom. Szerintem ez nem úgy működik, hogy amikor gondolsz egyet, leugrasz a hr-esekhez és mindjárt pörög is egy csaj a farkadon. Vagy a bárban ránézel az első csajra és az mindjárt térdre borul előtted. Energiát kell beléjük fektetni. Kis duma, kis pia, elvinni ide-oda. Ez tűzoltás esetén elég macerásnak tűnik. :)
És véleményem szerint a csajozáshoz nem "jó külső" kell, hanem önbizalom meg stílus. Ja, meg persze tehetség (értsd, zsé). :)
érettférfi 2013.06.17 13:43:01
@Q-in-Law: Rendben, ezt elfogadom. Tehát leginkább "tehetség" kell. :)

@Taurus XT 257582: A lebukásra írtam, hogy "nem problémáznak sms-el". Mert valljuk be, a barátnők néha hajlamosak begőzölni.
De én is kíváncsian várom a jó pasi definíciót. Flórától, de mástól is.

Mondjuk ha megkapjuk, akkor, attól tartok, az eredeti témát már megette a fene. :)
érettférfi 2013.06.17 15:52:34
@rpflora: Azért kicsit lennék az ördög ügyvédje. Elfogadom, hogy ha egy nő beindítja a szexuális fantáziáját, akkor abban nem egy izzadságtól csöpögő, fújtató hájmalacot képzel el magán, de az élet kicsit más. A jó szex, meg a jó testűvel összegyűrni a lepedőt sokszor igen különböző dolgok. Ja, ha "kedves pasi ismerősöd" szőrös is meg mackós is, akkor nem igényes. Ha az lenne, tenne ellene.
Viszont egy jó dolog van. A 18-22 éves lányokkal nem keresztezzük egymás útjait. Elismerem, hogy a feszes és bársonyos testük nagy előny, viszont agyilag képtelenek még a jó szexre. (mindig van kivétel, de én nem orosz ruletteznék egy olyan stukkerrel, amiben 6 lyukban 5 golyó van, és a valós arány ennél csak rosszabb) Egy nő - szerintem - 35 körül kezdi igazán élvezni a szexet (az érett hölgyek tudják miről beszélek), sőt, egy pasi is. Nem arról van szó, hogy nem tudnak elélvezni, azzal nincs gond, csak egészen más színvonalon. És inkább egy fergeteges szeretkezés egy már nem éppen hamvas, már nem is tökéletes testű nővel, mint egy kiábrándító reszelés egy bársonyos bőrű, tökéletes testű fruskával.
Persze ez csak egy vélemény.

De szívesen venném más hölgyek véleményét is "jó pasi" témában.
Ismerek, ismertem néhány masszázsos lányt. De persze kevesebbet, mint szexpartnert. Valahogy a 2 csoport nem jön ki annyira jól egymással. Nem, nincs fikázódás, nincs háborúskodás, de nekünk is megvan a véleményünk a masszázs lányokról és nekik is rólunk :) Íme, az én…..
érettférfi 2013.06.06 10:26:25
@váj mí: Na, ehhez a fotós témához egy kis saját tapasztalat.
A magam részéről három kategóriát különböztetek meg:
-Full amatőr fotó, de ezen belül is van két alkategória. 1. Szar, szemcsés minőségben, többnyire gyenge pózokban, beállításokban készült fotó, egy szemmel láthatóan redvás lakásban. Felejtős. 2. Elfogadható minőségben, az amatőrség mellett a lehetőségből a legtöbbet kihozó képek, esetleg többféle szexi ruhában és pózban, egy átlag panellakásban.
-Félprofi fotó. Jó megvilágítással, láthatóan instruált pózokban, igényes helyszínen, amely azonban nem a tetthelyen készült, enyhe retussal.
-Netről levett kép, amelyről ordít, hogy profi fotós készítette, profi megvilágítással, retusálással, többnyire ugyan abban a környezetben készült sorozatképekkel.
Furcsa módon, nekem az 1/2 kategória jön be, mert, az elsőről nem kell beszélnem, miért nem. A 2. kategóriát (mivel nem olcsó) a szakmában már 5-10-15 éve dolgozó hölgyek csináltatják magukról, viszont ők már ennyi idő alatt kellően belefásultak a munkába ahhoz, hogy ne azt kapjam tőlük amit szeretnék. A rutin megöli számomra ezt a kategóriát.
A 3. kategória megint egyértelmű. Ha már az indításnál megpróbál átbaszni, mit várhatok a helyszínen? Egyszer-kétszer ráfutottam ilyenre, azóta bottal se...
Viszont az 1/2 kategória számomra azt jelenti, hogy viszonylag új a hölgy a piacon, ugyan nincs pénze mindjárt egy profi portfóliót csináltatni, viszont igyekszik az amatőrséget igényesen tálalni, és ez az együttlétben is visszaköszön.
De lehet, hogy én vagyok fordítva bekötve. :)

Mielőtt nekem estek, tudom, hogy a fenti (a saját magam részére összeállított) kategorizálásból vannak minden irányba kivételek, az átlagot írtam le.
A másik, az viszont 90%-ban tuti biztos, hogy a helyszínen a fotóhoz képest egy, uszkve két kategóriával gyengébb kinézetű hölgy vár a valóságban, de ezt számításba veszem.
érettférfi 2013.06.06 14:38:53
@váj mí: Nyugodtan szóljál bele, azért írtam. :)
De úgy látom, nagyon más világban élsz. És tényleg! Németországban.
Mint tudjuk, a németek precíz emberek, és nyilván az elvárásaik is mások.
Nincs tapasztalatom, de az írásodból úgy veszem ki, hogy egy bordélyban dolgozol, aminek van tulajdonosa, valami madame is, aki felügyeli a lányokat. És a lányok kvázi alkalmazottak, akiknek illik kipihenten, józanul, a ház szabályait betartva megjelenni a munkahelyükön. :) Ha kócosak, ápolatlanok, stb. akkor meg rövid úton ki vannak b...va.
Itt meg magyar viszonyokról beszélgetünk, ahol a lányok a maguk urai (mingyá gyön, hogy de a strigók meg mittomén).
De az érdekelne, vannak kint lakáson maguknak dolgozó lányok? Vagy az a luxus kategória?
Nyugalom, vagyok, leszek, csak elutaztam kicsit pihenni, ahol nincs ilyen össze-vissza idő :) Azért írom ezt le gyorsan, mert sokan érdeklődtetek, hogy mikor lesz már új írás, mi van velem, egyebek.Ha már itt vagyok, 1-2 közérdekű információt szeretnék közölni: Kevesebb…..
érettférfi 2013.05.30 10:46:47
@Tea IWO: Hát elég gyakran kifejted itt, hogy ez "ocsmány" meg "undorító", és nincs is ezzel semmi baj, de engem az érdekelne, hogy miért gondolod így? Mert lássuk be, a puszta minősítés érvek nélkül csak vagdalkozás. Szóval őszintén érdekelne, hogy neked, mint tisztességes nőnek, miért is undorító egy örömlány foglalkozása. Azért mert pénzért történik a dolog? A leápolt férfiak mennyisége miatt? Vagy"c"?
Ha érvelsz, azt megértjük, ha csak minősítesz, az a te bizonyítványod.
Érdeklődve várom a válaszod.
érettférfi 2013.05.30 10:51:26
@Egy ember a kő alól: "Alapvetően nem értem azokat az embereket, akik ennyire zsigerből gyűlölik a... prostikat." (idézet tőled egy fentebbi kommentedből)
"Hát hiába, a zsidók már csak ilyenek. A vérükben van a kereszténygyűlölet." (idézet szintén tőled)
Akkor ezt most hogy?
érettférfi 2013.06.03 16:03:16
@Tea IWO: Köszi, akkor én meg is kaptam a választ. Te saját démonaiddal küzdesz.
Amilyen keresőszavak által rátalálnak a blogomra: Én eddig nem tudtam, hogy van ilyen... megláttam most és néha jókat nevettem. Íme a lista, de csak a viccesebbeket másolom be :) Punci nyalás és ezen tevékenység más szavakkal való megnevezése...(hogy kell nyalni, punci nyalás,…..
érettférfi 2013.05.09 15:23:58
@váj mí: Alapesetben igazad van, és gondolom, hogy a lányokat sem érdekli, hogy a párjuk milyen szexuális előélettel rendelkezik.
De onnan indultunk, hogy Sáfrány feltette a kérdést, hogy hogyan lehet a munkátokat összeegyeztetni a magánéletetekkel és, hogy a civil partneretek (ha van) hogyan tolerálja ezt a dolgot?
Aztán eljutottunk oda, hogy nő ne jöjjön össze olyan pasival, aki kurvázni jár, mert az milyen már, pasi meg ne jöjjön össze örömlánnyal, mert "férfiúi büszkeség".
És bár semmi közöm/közünk nincs a magánéletetekhez (ráadásul ez a blog nem erről akar szólni)azért a kérdés csak izgatja a téma iránt érdeklődők fantáziáját.
De tudomásul veszem, hogy ez itt nem téma.
érettférfi 2013.05.09 15:40:40
@rpflora: Értettem! :)
Akkor ezt részben fel tudod használni előtanulmányként, részben pedig támpontot ad, hogy minket, pályán kívülieket milyen kérdések foglalkoztatnak veletek kapcsolatban.
De akkor ne rohanjunk a dolgok elébe.
(Azt hiszem, az a blogod parázs kommenteket fog eredményezni, mert valljuk be, a menstruálos blogod hasznos volt, de a párkapcsolatos életekről/tapasztalatokról fog szólni :D)
érettférfi 2013.05.10 23:34:47
@házi.sáfrány: hogy egy kicsit kotnyeleskedjek én is.
Abszolút jó helyen keresgélsz Sáfrány és egyetértek veled. Lerágott csont, de hány látszatra "tisztességes" nő adja el magát. Használja ki a férjét/párját, tart szeretőket mellettük és közben megjátssza a szerető hitvest?
Az örömlányok pedig felvállalva kimondják, hogy ez az anyagiakról szól.
És a társadalom nagy része őket ítéli el. Röhej!
Ki is a kurva????