Regisztráció Blogot indítok
Adatok
felsziget

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországnak nincs Alkotmánya, tanácstalanul tántorg a nép. Nem tudja például, hogyan népszavazhat (a többi meg eltántorog innen). Van egy Fidesz törvény, amit úgy hívnak: Alaptörvény. Egy igazi demokráciában nem létezik jogosultság az Alkotmány hatályon kívül helyezésére egypárti parlamenti…..
Gyakorlatilag megfenyegette Orbánt, ha nem távozik, akkor napokon, heteken belül kompromittáló felvételek kerülnek nyilvánosságra róla és a családjáról. ..
"A pofámról égett le a bőr, a föld kinyílt a lábam alatt, hogy ilyen pofátlanságra képesek vagyunk." és "Viktor! Vedd már észre!!!Ezek maffiózók!!!!" Ennek a két elhíresült mondatnak a mögöttes tartalmát próbáljuk megtudni Szabó Szabolccsal, az Együtt országgyűlési…..
A gázai terrorellenes hadműveletről készült ENSZ-jelentés szerzői megmozgatták a twitterezők fantáziáját. A tanácstalan szakértőknek tucatjával érkeznek a javaslatok, a poszt végén ön is szavazhat. A dokumentum szerint: A Bizottság nem tudta egyértelműen meghatározni azt,…..
Közleményt adott ki az engem is tagjai között tudó Magyar Építész Kamara (MÉK) elnöksége. Azt írják, hogy elfogadhatatlannak és méltatlannak tartják azt, hogy a június 8-án megtartott Dél-dunántúli Építészeti Fórumot a szakmai egyeztetés kereteiből kiragadva saját…..
Szaporodnak a jobbnál jobb innovatív megoldások környezetünk védelmére. Egyelőre ezen startup cégek térhódítása még várat magára, de a nagy számok törvénye alapján nem kell sokáig várni. Igazán érdekes és figyelemfelkeltő megoldáson dolgozik az alternatív…..
A Pozsonyi utat (melyet mindig utcának akarok írni/mondani, annyira utcás) nagyon szeretem. Már csak azért is, mert ott van a Keserédes csokibolt, ahol egyszer videoklipet forgattunk. A napokban megkeresett a Forbes, hogy Magyarország kedvenc utcáiról indít sorozatot (nagyjából a szép…..
Mint az órák óta ismertté vált, megszületett a megállapodás Orbán Viktor és Vlagyimir Putyin között: az oroszok két új blokkot építenek Pakson. Az építkezés már a második négyéves terv elején megindulhat, az első új paksi blokk 2023-ban kezdhet el működni. Az orosz…..
JóVáros Blog Nem értik 2014.01.09 12:47:24
Nem akartam ma írni, mert azt kérték sokfelé, de én egy renitens, öntörvényű barom vagyok, eddig bírtam. Úgyhogy írok mégis. Nem azért lettem pártonkívüli magányos harcos, hogy hallgassak, amikor ég a ház. Mert ennek az egész csapatnak fingja nincs a Néplélekről. Remélem…..
Honnan jön ez a hihetetlen mennyiségű, tömegű, alaktalan masszányi ostoba? Azok, akik pontosan "emlékeznek", milyen rettenetes üldöztetésben volt részük a "komenizmusban", akik kicsiny bibliával a hónuk alatt igyekeztek szaporán vasárnap állítólag a templomba, s akiknek az…..
Választásokhoz közeledvén egyre inkább jelennek meg, hallatnak magukról az új, kis pártok. A 2010-es választások után, mely igencsak leforgácsolta a baloldalt, nem is csoda, hogy ezeknek a pártoknak, pártocskáknak zöme a baloldalon jött létre. Ilyen az új magyar, szocialista…..
felsziget 2013.07.17 07:43:04