Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szicsa

11 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Napi Laci Akiken nem fog az idő 2013.02.12 11:49:04
Emlékszem, amikor jó pár évvel ezelőtt Érsek Gabi barátommal beszélgettem az egyik Azfeszten, aki az Insane zenekar dobosa, és eddigi egyetlen állandó tagja a zenekar megalakulása óta, és azt mondta, hogy régen az Incubus, a Deftones meg a KoRn ment, mert a nu-metál volt a divat, de…..
Ez az album egy furcsa szörnyeteg. A cím olvasata után döntse el mindenki maga, hogy szeretne e belekóstolni Eprom zenei világába. Nem bocsátkoznék közhelyekbe, hogy nehezen emészthető zenéről van szó, ugyanis szó sincs ilyesmiről, sokkal inkább illenek rá a szokatlan hangzás és…..
Ezúttal nehéz dolgom van, mert egy olyan zenekart szeretnék népszerűsíteni, amely nem titkoltan a szívem legmélyebb rejtekében húzódik, és egy ilyen zenekarról mindig nehéz nem elfogultan írni, ugyanakkor vannak olyan alapvetések, amelyekről szinte majdhogynem kötelező említést…..
Na most vagy a világ fejlődik ilyen rohamosan, vagy én vagyok túl öreg! Az oké, hogy van matek metál, na de matek rock? Annyit azonban mindjárt mondandóm elején leszögeznék, hogy igazán örülök ezen műfaj létezésének, és remélem lesznek páran, akik az alább feltüntetett…..
Napi Laci Rata-Ratat-Ratatat 2012.08.28 17:41:16
Vannak zenekarok, amit 10-ből 10 ember ismer. Ilyen például a tankcsapda, vagy a néhány hét alatt 58 milliós nézettséget elérő felnyírt hajú metroszexuális törpe „barátom". És van amit 10 emberből egy sem ismer. A Ratatat is ilyen. Eddig itt töltött blog-létem végre teljesen…..
A mostani posztban bemutatásra kerülő srác egy kedves ismerősöm; ebben a tekintetben tehát rendhagyónak bizonyul a zenei ajánló, ám aki nyitott az olyan fúziós zenére, amelyben elektronika és élő gitár alkot egy olyan nagyszerű elegyet, mint a tartár és a sült krumpli, annak…..
Egyszer a VOX-ban azt olvastam, hogy ha létezik olyan sport, ami a filmvászonra termett, akkor az egyértelműen a boksz. Ha pedig létezik kis hazánkban olyan fesztivál, ami annyira undeground, hogy alig ismerik néhányan, akkor az egyértelműen a holnap kezdődő Fekete…..
A napokban eszembe jutott, hogy van egy remek kis zenekar, amelyet még 2010 nyarán? (május 20-23) hallottam Pannónia fesztiválon! De nem ám élőben, hanem az egyik kedves barátom, Hegyi Tomi mobiljáról! Maradandó élmény volt, az biztos! Ez a csapat egyébként már 4 stúdióalbummal a…..
Nos úgy gondolom, a szokásos vonaton elfogyasztott OH csoportos italokat immáron átugorhatjuk. Tokajban vagyunk, az ég ragyog, mindenki „boldogan" várja a karszalag átvételét. (Ti.: a boldog szó ebben az esetben relatív a sor nagyságától függően.) De nem akarom elvenni a jövőre…..
Régóta ismerem ezt a bandát, de valahogy sosem érdekelt annyira, hogy letöltsem a teljes diszkót, és locsolás, fűnyírás, vagy hólapátolás közben csapassam, ám most hogy Tokajban idén fellépnek, úgy gondoltam kicsit „tanulok" a koncertre! És milyen jól tettem!!! Ezek a srácok…..
Nem rég egy posztban meséltem Gergőről... Azt is írtam, hogy ne felejtsétek el... Eljött a pillanat, vagy a poszt ami az Övé. Elsőnek tekintsetek meg egy kis videót. A videó lényege, az lett volna, hogyan is néz ki a Gyárfesztivál napközben, de Gergő annyira beindult a…..