Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dante Sinistra

4 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na, hát ez aztán kellett, mint hóembernek a hősugárzó! Nem igaz, hogy ha nagy-néha észreveszik a videójátékokat, mint potenciális alapanyagot, akkor is pont egy Need for Speed-et kell leakasztani a polcról! Ha már mindenképpen autóverseny, nem lenne sokkal izgalmasabb egy…..
Dante Sinistra 2013.10.04 06:54:29
Itt megnézhetitek az eddig versenyző videókat! Ne feledjétek, a verseny holnap éjfélkor "hivatalosan" véget ér! Nem hivatalosan hétfő reggel fog, mert nem tudok éjfélig fenn maradni. Szóval ha valaki esetleg éjszakába nyúlóan készíti még a pályázatát, hétfő reggel még elfogadjuk! (Szabályzat itt!)..
Baaad Movies Sorter visszatér 2013.09.13 09:36:13
A több mint egy éves távollét után már nagyon hiányzott a blog, ezért úgy döntöttem, a nyolcadik évadtól ismét belevetem magam a munkába. Ezen felül a videóban látott események is nagy hatással voltak rám! :)  ..
Íme a film, ami talán a legrégebb óta vár egy bemutatóra, hiszen már nagyon régóta tervbe volt véve, és rengetegen kérték is már tőlünk! Egyben ezzel a videóval ünnepélyesen lezárom a Baaad Movies 7. évadát!  A 8. évad valószínűleg októberben fog csak kezdődni,…..
Végre, egy kevés "egészséges" szenvedés után elkészült a 7. évad utolsó előtti videója!..
Baaad Movies 4. Filmelemző Oscar 2013.07.10 11:35:41
Ahogy az elmúlt 3 évben, úgy idén nyáron is elindul a blog szokásos nyereményjátéka, a Filmelemző Oscar!  Az eddig bevett hagyományokhoz híven ismét Ti mérkőzhettek meg a beküldött videókkal! Készítsetek bemutatót egy filmről és küldjétek el szeptember közepéig!…..
E01 - Day1- (Sgt.K) Zárjátok le az egész várost, ha ott halnak meg akkor ott halnak meg, de a fertőzést nem engedjük ki. Százados! Vigyen egy egységet a nyugati kapuhoz, és nézzék meg hogy van-e rés bárhol is. Maguk álljanak készen, ha ezek áttörik a kaput, kérdés nélkül…..
Gyors bejelentés: Mostantól biztosan lesz minden szombaton epizód a blogon, és a mostani részben egy nagyon várós témát fogok boncolgatni... A szemfülesebbek már tudhatják hogy mi lesz az. :) Dante..
Sziasztok srácok, visszatértem, igaz az eredeti formulát máris feldöntöttem, hisz az eredeti tervem, miszerint minden szombaton új epizódot pattintok fel a spekulálásaimról, máris felborult, hisz hétfő van, ami két nap csúszást jelent. Viszont most visszatértem, és egy olyan…..
Sziasztok, én Dante vagyok, és egy írásos sorozatba szeretnék kezdeni, mely masszívan kötődik a TWD univerzumhoz. Olyan témákat szeretnék boncolgatni, és olyan kérdéseket, mely szinte minden Walking Dead rajongóban megfordul. Mi lett volna ha..? Mikor látjuk ismét..? Mi történhet…..