Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rckostar

52 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Drukka startup stúdió mintegy féléve indította útjára az online takarítás közvetítés területén hazánkban és Kelet-Közép-Európában is hiánypótló Helpy-t. A dinamikusan fejlődő startup már havi szinten több száz ügyféltől kap megrendelést. Az eddigi sikerekre és a menedzsment terveire alapozva a…..
Néhány óra leforgása alatt több mint 8 ezer dollárt gyűjtött össze internetes közösségi kampánnyal az Industrial Kid nevű magyar startup. A cég biciklialkatrészekből készít dizájnos, egyedi asztali lámpákat, a mostani pénzgyűjtő akcióval pedig a sorozatgyártás beindítása, illetve a nemzetközi piacok…..
Szakértők szerint a versenyképes innováció teheti hazánkat a tudományos és technológiai forradalom nyertesévé, a startupok pedig nagyban segíthetik hazánk gazdasági növekedését. Az itthoni innovációs kultúra egyelőre több sebből vérzik, de az olyan új módszerek, mint a „startup gyár” modell…..
A digitális gazdaság, a hazai és nemzetközi online kommunikációs ipar illetve a mobiltechnológia üzleti felhasználásának meghatározó trendjeit vizsgálja a kétnapos Evolution & Mobile Hungary konferencia március 2-3-án. A budapesti szakmai rendezvényen ismerteti a Magyar Reklám Szövetség szakmai…..
Több mint 200 millió forintnyi uniós támogatásból valósult meg a beruházás Pogányban Természet közeli, szemléletformáló családi park épült a Pécs melletti Pogány településen, részben Európai Uniós forrásból. A családok élményekkel teli kikapcsolódósát célzó, turizmust élénkítő beruházás számos új…..
Magyarországon egyre nagyobb szerepet kapnak a rugalmas foglalkoztatási formák. Friss kutatási adatok mutatják: bár vannak félelmeink, de egyre többen lennénk önmagunk főnökei. A Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) és az Amway Hungária május 14-i konferenciájának…..
30 ICF coach, 35 egészségügyi és civil szervezeti vezető, közel 20 millió Ft értékű coaching szolgáltatás jószolgálati alapon. Ez a mérlege az április közepén megrendezett ICF Coaching Rapid Randi rendezvénynek, melyet a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata a MagNet…..
Lassan vége a téli zimankónak: az első napsugaraktól nemcsak jobb kedvünk lesz, de sokkal lelkesebben sportolunk is. Akár a szabadban futunk, akár csoportos órán, vagy egy kemény súlyzós edzésen veszünk részt, fontos, hogy mozgás után feltöltsük szervezetünket a szükséges…..
A stílus többet jelent annál, hogy milyen ruhákat viselünk. Életterünk kialakítására szinte ugyanolyan figyelmet fordítunk, mint külsőnkre. Viszont az irányzatok közül a minimált és a praktikust részesítjük előnyben, amit szeretünk a családról, szeretteinkről,…..
Megtartotta éves tisztújító ülését a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata, melynek keretében új elnököt és elnökséget választottak a tagok. Ennek megfelelően a szervezetet 2015-ben Bite Barbara, korábbi alelnök vezeti majd. Az ICF legfontosabb célkitűzése az idei…..
Rengeteg újdonságot és a jövőnket meghatározó digitális trendet mutattak be Las Vegasban a nemrég zárult CES keretében. A grandiózus tech show a számok szintjén minden eddigi rekordot megdöntött: 3.600 kiállító, közel 205 ezer m2-en 170.000 látogatónak 20 ezer új terméket,…..
Topnews EGY CSEPP FRANCIA SIKK 2015.01.08 10:48:29
Egy jól megválasztott illat az igazi nő védjegye: legyen emlékezetes és különleges, akár egy romantikus esti séta a Szajna-parton. Párizs a szerelem városa: a pezsgő éjszakák hangulata most egy elegáns kék palackba zárva érkezik! Itt az Amway ANCESTRY in Paris friss, üde…..
Három innovatív magyar fejlesztőműhely is megmutatja magát januárban a globális technológiai ipar legbefolyásosabb döntéshozóinak a Nemzetközi CES keretében. A jövő év meghatározó digitális trendjeit és termékeit felvonultató grandiózus Las Vegas-i kiállításon a már…..
Magyar gazdasági szereplők versenyképességének növelése érdekében pro bono vezetői coaching programot hirdetett a Nemzetközi Coach Szövetség (ICF) Magyar Tagozata és az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) Magyarországi Irodája. A Coach up! című kezdeményezés célja, hogy az…..
Mosolygó Mikulás, lilaruhás manók, 3D mozi és számtalan meglepetés: erről szól a Mikulás Birodalom egészen karácsonyig az Arena Plazában. A gyerekek hazánkban idén először pillanthatnak be a karácsonyi filmekből ismert mesés Mikulás-házba, ahol személyesen találkozhatnak a…..
Soha nem látott mennyiségű robotot és drónt vonultat fel a jövő év legfontosabb és legnagyobb érdeklődéssel várt technológiai seregszemléje a CES 2015. A mobil- és okoseszközök forradalmának köszönhetően a robottechnológia lendületet kapott és egyre inkább betör mindennapi…..
Már csak néhány hetet kell várni, hogy Las Vegasban kiderüljön, mik lesznek a jövő év forradalmi technológiai trendjei és leghájpoltabb kütyüjei. 2015. január 6-9 között 3.500 kiállító – a legnagyobb mamutcégektől az ígéretes startupokig – mutatja be a Nemzetközi CES…..
1 595 000 forintot jelképező csekket adott át a Bókay Gyermekklinikának az Amway Hungária: a jelentős összeg két hete, a SPAR Budapest Maraton jótékonysági futásán gyűlt össze. Az Amway a beteg kisgyermekek támogatására buzdította munkatársait és üzleti vállalkozóit, akik a…..
Rekordszámú látogatóval, szikrázó hangulatban és több mint 200 előadással zajlott hazánk legnagyobb digitális fiesztája, az Internet Hungary. Az október 14-15-én megrendezett, idén tizenötéves konferencia a legforróbb hazai és nemzetközi tech illetve netes trendeket szedte…..
Új szezon, új ruhatár: a borongós, hűvös napokat csinos, meleg darabokkal tesszük színesebbé. Nem vagyunk bevállalósak, hódít a szolíd elegancia: a legújabb trendek közül a finom pasztellszíneket, kötött darabokat és a megunhatatlan bokacsizmát választjuk. A kicsit…..
A divatvilág és a mi kedvencünk is szezonról szezonra az örök klasszikus, a fekete: gardróbunkat akár évszakonként frissíthetjük a sötét legújabb árnyalataival. De hogyan őrizhetjük meg kedvenc „kis feketénk” gyönyörű, mély színét úgy, hogy annak az anyag se lássa…..
Az új évszak beköszöntével nemcsak a ruhatárunk, hanem a bőrünk is igényli a megújulást. Erős napsütés, fokozott verejtékezés, száraz levegő, klóros víz - a várva várt nyár nyomot hagy arcunkon is, amit sokszor észre sem veszünk. Miután a ragyogó barnaság megkopik,…..
Sokakban még dolgozik a nyári, napfényes lendület, de az egy hétvégére eső fesztiválok száma lassan csökken, megérkezik az ősz. A színek változnak, a teraszok még nyitva, de az ujjatlan pólóból hosszú ujjú lesz, a szandálból zárt cipő. Ha új évszak, akkor új trendek,…..
Szabadság, gondtalan, önfeledt szórakozás – a fesztiválozás kulcsszavai. Jó esetben így érzi magát mindenki a szabadtéri bulikon, de még a legjobban szervezett eseményeken is előfordulhatnak kisebb-nagyobb balesetek. Legyen az napszúrás vagy bokaficam, meghűlés, netán komolyabb…..
Még több kényeztetés a hajnak! Júliustól teljessé vált a a különleges, ENERJUVE™ technológiás SATINIQUE™ termékcsalád. A népszerű samponok és kondícionálók mellett ezentúl a legmodernebb ápoló- és formázószerek is segítségünkre lesznek a gyönyörű frizura…..