Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gabesz919_II

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előre leszögezem, nem a magyarországi, hanem az osztrák Dunakanyarban és környékén tett látogatásról lesz majd itt szó. Előtte viszont még alaposan körül néztem a St. Pölten – Herzogenburg – Krems an der Donau vonalon, végig járva a vasúti és a buszközlekedés nyújtotta lehetőségeket...
gabesz919_II 2018.07.09 17:25:40
Na, lássuk csak mi is történt eddig: A Tények igyekezett egy tendenciózusan megvágott riportban hazugnak beállítani Juhász Pétert, majd amikor a politikus kitette a Facebookra az egész beszélgetést, amiből kiderül, hogy amit mondott, az nem úgy hangzott el, ahogy, na akkor ahelyett, hogy elnézést…..
Ricci anyja szülinapi zsúrjáról hazatérve, a lehugyozott lepedőt és összefingott ágyat maguk mögött hagyva máris Vicky lábtárogatózásáról megy a téma. Mindenki szóvirágokban beszél Vicky kinyíló rózsácskájáról, mire a rosszmájú Rherongy Rebecca csak annyit mond:…..
Nem szoktunk ilyet csinálni, de most kivételt teszünk, mert az RTL Klub begőzölt a Tv2 tegnapi, Az ének iskoláját fényező sajtóközleményében félreérthetően megfogalmazott nézettségi adatokon, és tiszta vizet önt a pohárba. A finoman induló, majd egyre durvább oltás szó…..
Na, essünk neki, mint a Guidók a fekvenyomónak. Ugye az volt, hogy a múltkor a Szitu barátnője elég okádékul viselkedett, nem olyan volt, mint eddig, hogy bekussolt, amikor Mike csak felé nézett. Most gengszterkedik, puncit kiállt, ha kell, ha nem. A Szitunak meg leginkább csak egy…..