Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DoriAngel

0 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy tűnik Törökországban nagy népszerűségnek örvendenek a magyar modellek, hiszen nem is olyan régen egy ifjú magyar lányról, Vidács Bernadettről jelentek meg képek több török magazinban is (a Cosmoban és a Harper's Bazaarban), most pedig itt a Vogue decemberi száma, egy…..
DoriAngel 2013.12.03 13:26:13
A Playboy fennállásának 60. évfordulója alkalmából Kate Moss-t választotta címlaplánynak, illetve vetkőztette meztelenre. Nincs is ezzel semmi baj, de talán egy olyan hölgynek jobban örültek volna a magazin olvasói, aki éppen eme ünnepi pillanat miatt válik meg nagy…..
Nicole Kidman karácsony alkalmából igencsak megszépült, amiről meg is győződhetünk az ausztrál Harper's Bazaar decemberi számában megjelent képeknek köszönhetően. Az, hogy mi a kiváltó oka ennek, az maximálisan hidegen hagy, nem fogok itt botox-elhagyásosozni, meg photoshop…..
    "The Silk Road" címmel készített Mario Testino az amerikai Vogue decemberi számához egy fotósorozatot Kate Mossról. A képek helyszínéül Isztambul varázslatos világát, a brit modell párjául pedig Chiwetel Ejiofor színészt választották. Csodásak,…..
DoriAngel 2013.11.19 15:03:45
Mára ismét az egyik legstílusosabb modell és két gyermekes anyuka, Alessandra Ambrosio utcai összeállításaiból szemezgettem. Nézzük, milyen változatosan öltözködött az utóbbi napokban, hetekben! ..
DoriAngel 2013.11.14 11:08:56
Rihanna már megint címlapon szerepel, pedig nem is oly régen láthattuk a GQ magazin borítóján, kígyónőnek öltözve. Ezeken a fotókon azonban jóval visszafogottabb, azaz van rajta ruha is... többé-kevésbé. A képeket Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készítették. ..
John Galliano - kilépve tervezői mivoltából - ezúttal fotómodellként tűnik fel Kate Moss oldalán a brit Vogue decemberi számában, amelynek címlapján is az angol modell látható. A magazinban megjelenő fotók amellett, hogy átlengi őket valami meseszerű atmoszféra, szuperek és…..
Katie Holmes többnyire laza, kényelmes, sportos szetteket visel, ám az utóbbi időben előszeretettel viselt valamivel csinosabb, szoknyás összeállításokat, akár tűsarkú cipővel együtt is. Nézzük az elmúlt hetek termését! ..
Elindult a Homeland harmadik évadja, méghozzá elég kemény részekkel, a múlt szezon romantikázásának minden nyoma nélkül. Ebből az apropóból, illetve a sorozat népszerűségének köszönhetően került ismét - ezúttal a brit - Vogue címlapjára Claire Danes. Korábban, egészen…..
Magyar modell, magyar fotós és magyar stylist! Palvin Barbarát - aki ezúttal sötét színű, egészen rövid hajjal (parókával) látható - Baráti Vince fotózta. A magyar lány most is dizájner ruhákat, többek között Stella McCartney-t, Patrizia Pepe-t és Diane von Furstenberg…..
Az elmúlt időszakban, amíg tartottak a divathetek nem kellett túl rafinált lesifotósnak lenni ahhoz, hogy Miranda Kerrt úton-útfélen lencsevégre kapják. Mivel az ausztrál modell rengeteg helyen megfordult, jó nagy csokor street style fotó gyűlt össze róla. Íme: ..
Mihalik Enikő még mindig gyönyörű, erről pedig meg is győződhetünk a Glass magazin őszi számának jóvoltából, amelynek címlapján a magyar modell látható, majd az újságot fellapozva is találkozhatunk Enikővel. Nektek is tetszik, ugye? ..
DoriAngel 2013.09.30 12:40:49
@bungics: áá végre, nagy pacsi bungicsnak, én is kész vagyok PB agyon magasztalásától, Enikőt sokkal különlegesebb, jobb modellnek tartom, ez pedig egy nagyon jól sikerült sorozat róla.
A fast-fashion márkák őszi/téli kollekcióit bemutató posztsorozat újabb állomásához érkeztünk, ezúttal a Mango kínálatából kaphatunk némi ízelítőt. Íme: ..
Drága Olvasóim, nagy nap volt számomra a tegnapi (na meg az elmúlt hétvége is), mert a születésnapomat ünnepeltem, immáron a harmincharmadikat. Mától pedig igyekszem megbarátkozni ezzel a két hármassal. Persze győzködöm magam, hogy sebaj, szép szám ez is, de azért csak szokni…..
DoriAngel 2013.09.04 13:25:55
A Christian Dior táskák tavaszi/nyári kampánya után ismét Jennifer Lawrence lesz a márka arca az őszi/téli időszakban is. A reklámkampány első két képe látott eddig mindössze napvilágot, ezeket mutatom is. A fotókat Willy Vanderperre készítette. Kedvelitek Jennifert? ..
Miranda Kerr tovább népszerűsíti a Mangot, így a spanyol márka legfrissebb, őszi/téli kollekcióját is rajta vehetjük alaposabban szemügyre. A kampány fotóit, amelyeket a cég boltjaiban a falra kifüggesztve is megtekinthetjük Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin…..
DoriAngel 2013.08.09 13:53:39
Karl Lagerfeld Saskia de Brauw Karl Lagerfeld ügyeletes múzsája, így nem csoda, ha minden egyes kampányban, amelyben Lagerfeld érintett Saskia is szerepel.   Diane von Furstenberg Daria Werbowy az elmúlt időszakban eléggé eltűnt, szinte alig lehetett vele találkozni, most…..
Ezen a gyönyörű, forró nyári napon sem feledkeztem meg a szokásos pénteki esküvős posztról. Ezúttal hosszú és rövid menyasszonyi ruhákat egyaránt megcsodálhatunk, sőt, aki nem tud dönteni a két hossz között, azoknak is kínál alternatívát az Emé di Emé 2014-es…..
Csodálatos fotósorozatot közölt le a LOVE magazin legfrissebb (10.) száma mesébe illő, szürrealisztikus képekkel, egy hatalmas és tekintélyt parancsoló oroszlánnal, elképesztő ruhakölteményekkel, amik többsége valójában a Dolce & Gabbana Divatházból származik, de ezen nem…..
Az egyik leggyönyörűbb és legfiatalabb világhírű magyar modell, Axente Vanessa fogja népszerűsíteni a Calvin Klein 2013/14-es őszi/téli kollekcióját. A fekete-fehér reklámképeket a neves divatfotós páros, Mert Alas és Marcus Piggott készítették. Szerintem szuperek a képek,…..
Múlt héten, július 4-én mutatta be Párizsban Zuhair Murad legfrissebb haute couture kollekcióját! Mit is mondhatnék, azon túl, hogy gyönyörű? Talán annyit, hogy a faágas motívumok még izgalmasabbá és különlegesebbé teszik a ruhákat... Igazi szépségcsomag következik, csodás…..
Nem is oly régen láttuk Jessica Albát a The Sunday Times hasábjain (itt), most egy újabb fotósorozat jelent meg az elragadóan szép színésznőről, ezúttal azonban a franciák csodálhatják Jessicát, ugyanis az augusztusi Glamour francia kiadványában látott napvilágot a képsor, a…..
A Versace 2013-as őszi/téli kampánya a már kiszivárogtatott néhány kép alapján legalább olyan rossznak ígérkezik, mint amilyen a márka maga. Pedig sem a modellválasztásban, sem a fotósok személyében nincs hiba, de lehet Kate Moss és Saskia de Brauw akármilyen remek modell,…..