Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ciambumbum (törölt)

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Közlik velem, hogy potenciálisan HIV pozitív vagyok, üljek a seggemen még 2 hónapig, majd utána vesznek vért és ellenőrzik. A minimum lenne, hogy ilyenkor felajánlanak egy azonnali újabb tesztet. Jó estét, az alábbi történetet szeretném elküldeni. Kérem, hogy csak a monogramom…..
Egy olyan kultúrában élünk napjainkban, ahol a félrelépés teljesen elfogadott, sőt szinte már-már természetes is. Ezt a nők, feleségek többsége viszont nem veszi tudomásul. Az összes férfi ezt látja maga körül: olyan barátaik, munkatársaik vannak, akik már csalták meg a…..
ciambumbum (törölt) 2014.07.23 16:01:18
@ajuci:

Hát arra várhatsz… A himsovénok szerint úgyis mindig a nö a hibás. Ezek szerint akkor is ha a pasi problémamegoldásból megbukott és helyette másodosztályú puncival gyógyitgatja a sérült egoját...
A Lifetime új reality-sorozata még képernyőre sem került, de az USA-ban máris fejcsóválás fogadja, de nem feltétlenül a premier plánban mutatott, elfolyó magzatvíz miatt. A kábeltévé ugyanis Born in the Wild címmel olyan nőkről forgat műsort, akik nem kórházban vagy otthon,…..
ciambumbum (törölt) 2014.06.13 16:23:42
Varga Beáta ugyanolyan nő, mint bármelyikünk, ugyanúgy boldog életre, egészségre, szerelemre és gyermekekre vágyott. Egy kálváriába illő szenvedés után, az egészsége már nem lesz tökéletes és gyermeket sem szülhet soha. Tisztelt Praxis Blog! Tegnap a Hirhatár online…..
ciambumbum (törölt) 2014.06.11 13:11:20
@Chester Gillette:

Endometriozisa van. Azért nincs gyereke. Lehet nem irta, de évek óta dolgoztak a gyerekvállaláson.
Igen, kipróbáltam.Már régen érdekelt a konkurencia.   Pár hete regisztráltam egy társkeresőre nőként, mert kíváncsi voltam, hogy valójában milyenek vagyunk mi férfiak.Egy hölgy ismerősöm azt mondta egyszer, hogy a férfiak nem hiszik el, hogy a nő azt keresi, amit leírt,…..
ciambumbum (törölt) 2014.02.22 16:08:02
@emlős:

Miért kéne mindenkinek válaszolni egy társkeresön. Adott egy helyes nö, kap egy nap többtucat levelet, nyilvánvalóan olyanoktól akiket ö nem keres. Minek ezeknek irni egyáltalán?
ciambumbum (törölt) 2014.02.22 19:01:58
@Valóraváltógép:
Hugi nem csinált belöle lelkiproblémát. Egyszerüen törölte öket. De volt olyan csávó is aki simán letagadta az asszonyt, meg a gyerekeket. Aztán persze kiderült, mert a hülye az iwiw-en is villogot és ott rajta voltak.
Tisztelt Mt!Irodai asszisztensként dolgoztam az elmúlt közel 2 évben. Folyamatosan kisebb nagyobb problémáim adódtak a főnökömmel, de mivel nem engedhettem meg magamnak, hogy másik munkahelyet keressek a kieső munkabér miatt, ezért nem is keresgéltem. Idén október közepén azonban…..
ciambumbum (törölt) 2014.01.05 03:22:34
Kedves Praxis blog!   Nem gondoltam, hogy olvasáson túl is részt fogok venni a Praxis blog életében, most sajnos mégis kénytelen vagyok egy történetet elmesélni, ami április első hetében játszódott le Budapesten, a 14. kerületi nőgyógyászati rendelőben. Magamról annyit,…..
Fontoljuk meg, mielőtt az orvosokat okoljuk mindenért, amiről talán nem is ők tehetnek, becsüljük meg azt, aki jól végzi a munkáját. Tisztelt Praxis Blog! Nem rég találtam rá a oldalra, és kissé ledöbbenve olvasom a sok negatív hangvitelű, az orvosok "kegyetlenkedéseiről"…..
ciambumbum (törölt) 2013.11.14 13:03:54
Nem érettem, hogy ők ezzel mire utalnak, mire kisütötték, hogy túl fiatal vagyok ahhoz, hogy felfogjam, anya leszek, és kreálom magamnak a betegségeket, hogy velem foglalkozzanak. Magyarországon az egészségügy borzalmas. 19 éves vagyok, és terhes. Amikor kiderült, a párommal egy…..
Vajon mennyire sokkoló élmény egy férfinek részt venni gyermeke születésén? Szándékosan a dolognak ezen oldalát emelem ki, de persze tudom, hogy egyben felemelő, bensőséges és igazán különleges tapasztalat ott lenni az első percektől, és persze legalább egy picit szenvedni…..
ciambumbum (törölt) 2013.04.20 11:39:49
@k u v a sz:

Nem sarkos a véleményed! Csak szüklátókörü és a saját pozitiv tapasztalatodból indul ki! :) Egyébként üdv a klubban és gratulálok a babához. Nálunk fél évesek a fiúk.

Senki se irta, hogy ne menjenek be az apák! Bennünk fel se merült hogy a férjem nem jön be. Egyrészt orvos, másrészt végig a terhességem alatt mindenben részt vett. De ettöl még az, hogy látott majdnem elvérezni és látta mit szenvedtem traumatizálta. Ö se én én se terveztük igy. Persze mindenki azt tervezi hogy boldog, sikeres és jó szülése lesz. Aztán mikor mégse akkor sokan csak az anyát sajnálják. Pedig az apák is átélhetnek chock-ot. Ök is trautmatizálódhatnak. Félthetik a feleségüket, a gyereküket. Ami szerintem normális emberi reakció és nem attól függ puhapöcs-e valaki, vagy sem. Öszintén szólva még azt a pasit se nézem le aki bevallja: Neki ez nem megy, az asszony is jobban jár, ha ö kint marad. Inkább ez, minthogy utána az legyen mint a férjemmel, hogy 3 évig azt hajtogatta ö gyereket se akar többet. Utána meg végigparázta a terhességem. Jobban mint én magam. Ne tudd meg milyen érzés egy terhes nönek mikor a gyerek apja arról beszél hogy nem akarja hogy belehalj a szülésbe. Mert nálunk ez volt. Nekem eszembe se jutott, hogy belehalhatok. Neki annál inkább.

Te szerencsés vagy, mert semmi baj nem volt nálatok. De kérdés elöttem hogy az se rázott volna meg, ha a feleségeddel, vagy a gyerekkel történik valami váratlan. Ne éljetek át soha ilyent, ne értsd félre. Mert ami velem történt azt senkinek nem kivánom. De ettöl még sajnos elég sokszor a szülés veszélyes üzem és nem hiszem hogy ilyen egyszerü lenne a dolog, hogyha férfi akkor kibirja, ha meg nem férfi akkor puhapöcs.
ciambumbum (törölt) 2013.04.20 10:24:31
@H.Solo:
A férjem orvos, anaeszteziológus és intenziv osztályon dolgozik. Látott már egy-két dolgot. De más az mikor valaki olyasvalaki szenved, aki nem a te közvetlen hozzátartozód és más mikor ez olyannal történik, aki hozzád közelálló. Megint más az mikor az egész úgy történik, hogy nem is számitasz rá.

Nem lehet rá felkészülni! Mert szerencsére ezek azért ritka esetek, és nem jó ha ettöl fél elöre az ember. Átélni lehet, és utána feldolgozni.

Ettöl még én azt mondom, hogy egy apa mindenképpen menjen be ha úgy érzi neki ez az élmény nem maradhat ki. Mert valóban csodálatos élmény. Szerintem a férjem se bánta hogy ott volt, hanem azt bánta, hogy nem tudott segiteni és tehetetlen volt.
ciambumbum (törölt) 2013.04.20 10:29:05
@H.Solo:

Van barátnöm aki szintén már háromgyerekes anya. Az ö férje kategórikusan kijelentette nem megy be a szülésre. Ilyen fajta. Egyébként egy felelösségteljes férfi, és imádja a gyerekeit meg a feleségét. A harmadik szülésnél végül bent volt egy ideig. Végül kiküldték mert sápadtan álldogált csak ott és nem igazán tudta mit tegyen. Ettöl még se a felesége, se én se más nem gondoljuk hogy kevésbé férfi.