Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Svédacél

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Balaton megközelítésére széles közönség számára ma is a vasút a kedvelt megoldás, még azok is szívesen indulnak vonattal nyaralni, akik a mindennapokban ódzkodnak ettől a közlekedési módtól, akinek pedig nincs autója vagy valamelyik nagy tömegrendezvényre igyekszik, nem is nagyon tud mást…..
MKK-blog Legyen-e villany Füreden? 2019.01.09 08:25:00
Úgy néz ki, hogy a Balaton-körüli vasútfejlesztés következő üteme az északi part vasútjának villamosítása lesz. A fejlesztés szokatlanul nagy vihart kavart szakmai körökben, sokan támadták, sokan védték, ráadásul a vita egyre inkább érzelmi jellegűvé vált. Több - jellemzően negatív - írást is…..
Svédacél 2019.01.25 13:41:20
@törzsmókus: OFF HÁT igen. Én nem így tanultam, hanem úgy, hogy van helyes és helytelen, legalábbis ebben. Ez már egy más szemlélet. Abban nem vagyok biztos, hogy ez a lingvicizmus növeli a bizonytalanságot. Lehet, hogy a megengedés növeli a nyelvi bizonytalanságot. Az idézett cikk nem teljesen azt mondta, hogy "teljesen rendben van", mert bizonyos helyzetekben nem előnyös... Még ő is különbséget tesz. Akkor most én is meg lettem különböztetve :)
Budapesten nem ismeretlen az olyan vízben úszó busz, ami közúton is tud közlekedni. A kínai és máltai gyártású hazai példánytól eltérően, Hamburgban egy Magyarországon gyártott vízibusz száll vízre..
Furdancs Blog Teherbicikli 2013.04.06 11:24:15
Az utóbbi időben párszor már kezdtem úgy a mondandómat, hogy lehetne már tavasz. Most már tényleg lehetne. Az időjárástól függetlenül ismét egy kerékpáros mutatványt ajánlok figyelmetekbe. A legutóbbi, pingpongasztalos csoda óta megint belefutottam egy "re-biking" ötletbe. Ez…..