Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajos Hosszú

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A modern zenetörténelem legnagyobb hatású és máig legnépszerűbb zenekara a The Beatles, az együttes szólógitárosa, George Harrison február 25-én lenne 76 éves. A „Csendes Beatle” a keleti kultúrát közelebb hozta a Nyugathoz...
Nikola Tesla az elektromosság megszállottja volt, aki életének 86 éve alatt több mint 300 találmányát szabadalmaztatta. Ezek a találmányok segítettek a váltóáram, az elektromos motorok, a rádió, a fluoreszkáló fények, a lézer, a távvezérlő tökéletesítésében. Voltak különös elképzelései is, pl. a…..
Talán még egyszer se került rá sor, hogy egy könyvből az író ükunokája készítsen filmet, ám Az időgéppel ez is kipipálódott. H.G. Wells 1895-ös kisregénye azon túl, hogy híressé tette a szerzőt, a sci-fi zsáner alapművévé vált. Simon Wells más vonalon, animációs rendezőként kezdte felépíteni a…..
Lajos Hosszú 2017.12.02 14:27:21
@midnightcoder2: A Doctor Strange -t és a Galaxis őrzőit tegyük a listádhoz. Ezek a túlanimált újabb látványfilmek tényleg nem sokat érnek. Ide sorolnám még a Kaptár részeket is. Értelmetlen lövöldözések, akciók.
Az időgép kritikai leírása meg eléggé szubjektív lett, mert nem volt az rossz film.
Kaptunk mi már olvasói levélben olyan kérést, hogy pateroljuk el a szomszédjának a macskáját. ööö Hát, azt azért mégsem! :) Nem egyszerű a megoldás, ha a kis szomszéd szőrös úgy gondolja, hogy neki mindenhová szabad bejárása van, de nem is akkora katasztrófa alapjában véve, mintha véres…..
Ebben a bejegyzésben összeszedtem nektek, hogy eddig milyen nálam vendégeskedő cicáról vezettem naplót, amiben ti is láttátok, hogyan változtak meg. Egy ilyen napló több okból is hasznos, és hasonló helyzetben javaslom nektek is a használatát. Egyrészt én is vissza tudom nézni, honnan indultunk, és…..
Az olyan klasszikus, a filmtörténelmet abszolút meghatározó alkotások, mint például a Volt egyszer egy vadnyugat, minden egyes megtekintéssel nyújtanak valami újat, csodálatosat. Ezer meg egy pozitív gondolat sorakozik fel bennem a film javára, mindet persze nem fogom és talán nem is…..