Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tako Rumirez

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Furcsa visszagondolni, de annak idején ez a sorozat még nem egy mainstream CGI móka volt, ahol minden egyes rész után lehetett menni fröcsögni az üzenőfalakra. Már akkor tömegeket mozgatott meg, de akkor még a mesteri történetszövés, a sokkoló fordulatok, a rengeteg erőszak és a szex jelentette a…..
Tako Rumirez 2019.05.20 09:54:24
Itt a legújabb szlovák rendőrterror - szlovák rendőr ütött szlovák embert. Botrány! Nem voltak a helyzet magaslatán a rendezők és a biztonsági erők sem. Slovan Bratislava vs Sparta Praha - ma már hihetetlennek hangzik, de nem is olyan rég akár ötvenezer ember is összejött a…..
Tako Rumirez 2014.10.27 21:40:41
@Csehszlovák Kém: Ria ria Hungaria pedig ment nagyba,szépen átlehetet hallani a tévén.Tegnam meg beszéltem egy pár Sparta "szurkoloval",akik ezt megerositették.
Magyarellenes provokációra készül a Jobbik, november 6-án Komárnoba vonul be Vona bohóc legújabb jelmezében. Kapkodjuk a fejünket, a Jobbik kampánya repülőstartot vett, nemrég bemutatták új választási kampányfilmüket, amelyben rózsaszín pulóveres fiatalok karolgatják…..
Tako Rumirez 2013.11.02 19:10:40
Ezúttal fideszes hátszéllel megoszt, gyűlölködik, kirekeszt a Via Nova. Miközben északon Jan Slota megjárta a börit, és talán már kijózanodott, lent délen Gubík “Szávay a barátom” László és csipet csapata újra mérgezi a levegőt, gyűlöletet szít és mindenkit nettó…..