Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Brandonlang

60 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mi kell egy jó szombat estéhez? Egy üveg francia pezsgő. Na meg egy sima lyoni győzelem 17 órától. A többi meccs 20:00-kor kezdődik. Nézzük sorba...
A vendégsarok mai meghívottja ismét a Madridom.hu szerkesztője, Tromposch Ádám, akit tegnap felkértem egy kis latolgatásra az Euro2016-os meccsek kapcsán, és annyira rákapott az ízére, hogy ma is beköszönt két mérkőzésre adott gondolatáradattal. Az egyik kiszemelt természetesen…..
A vendégsarok mai meghívottja a Madridom.hu szerkesztője, Tromposch Ádám, akit azért merészeltem letámadni egy kis okoskodásra, mert a válogatott meccsek árnyékában talán nem vesz el annyi időt a Real Madrid körüli hírekkel való foglalatosság, és talán volna kedve egy kis…..
Csütörtökön még játszottak, pénteken meg már azon izgultak, kit kapnak a negyeddöntőben az Európa Ligás együttesek. Legutóbb még volt magyar gyereke a sorozatnak, de a Napoli kipöckölte Dzsudzsákékat a további küzdelmekből. Péntek délben kezdődött meg a sorsolás, mind a BL…..
Kedden-szerdán még játszottak a csapatok, pénteken Nyonban meg már azon izgultak, ki lesz az ellenfél, akinek a testén át vezet az út a legjobb négybe. Pöpec párosítások születtek, parázs csatákra lehet számítani, ha lehet azt mondani, itt már nem lehet könnyűlovasságot…..
Hatan már ott feszítenek a Bajnokok Ligája nyolcasban, ma este kiderül, hogy melyik lesz az a két együttes, amely csatlakozik a féltucathoz. A PSG, Bayern München, Real Madrid, Porto, Atletico Madrid, Monaco hatos már vidáman várhatja a pénteki sorsolást, négy csapat viszont még…..
A korrektség abban rejlik, hogy ne csak az egyik fél mondandóját, hanem a másikét is a nagyközönség elé tárjuk. A DortmundFanatics után most a Juventuz blog szerkesztője is igent mondott a vendégsarokra, és ahogy dortmundi oldalon, úgy természetesen ők is elismerik a másik fél…..
A vendégsarok mai meghívottja a dortmundfanatics.hu főszerkesztője, Lenkó Patrick, aki korábban már volt vendége a Tippvadászatos vendégsarokban. Patrick nem holmi foteldrukker, korábban hétvégente egy Nógrád megyei községben, Karancslapujtőn rúgta a bőrt,…..
Szerdai Napi gyűjtő tippek Championship: Blackburn - Bolton, 20:45Bajnokok Ligája: Bayern München - Sahtar Donyeck, 20:45Bajnokok Ligája: Chelsea - PSG, 20:45 Kukkants be, IDE! ..
Szavazzuk meg a szerdai Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének, a Chelsea - PSG visszavágónak az eredményét, góljainak számát! A Tippvadászat tippje: CHELSEA - PSG..
Szavazzuk meg a csütörtöki Coppa Italia 2. elődöntőjének, a Juventus - Fiorentina odavágónak az eredményét, góljainak számát! ..
Szavazzuk meg a hétfői olasz szuperderbi, az AS Roma - Juventus eredményét, góljainak számát! ..
Szavazzuk meg a vasárnapi holland rangadó, a PSV Eindhoven - Ajax Amszterdam eredményét, góljainak számát! ..
Csütörtökön még játszottak, pénteken meg már azon izgultak, kit kapnak a nyolcaddöntőben az Európa Ligás együttesek. Kettő lehetett volna, de csak egy magyar legény maradt talpon, a dinamós Dzsudzsák Balázs, viszont nem volt szerencséjük a sorsolással, mert igen erős partnert…..
Szavazzuk meg a pénteki Espanyol - Cordoba, a La Liga 25. forduló nyitómeccsének az eredményét, góljainak számát! ..
Szavazzuk meg a csütörtöki Besiktas - Liverpool Európa Liga visszavágó eredményét, továbbjutóját, góljainak számát! Az első mérkőzésen: Liverpool - Besiktas 1-0 ..
Szavazzuk meg a csütörtöki Fiorentina - Tottenham Európa Liga visszavágó eredményét, továbbjutóját, góljainak számát! Az első mérkőzésen: Tottenham - Fiorentina 1-1 ..
Szavazzuk meg a szerdai Bayer Leverkusen - Atletico Madrid Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágónak az eredményét, góljainak számát! ..
Szavazzuk meg a szerdai Arsenal - Monaco Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágónak az eredményét, góljainak számát! ..
Szavazzuk meg a keddi Manchester City - Barcelona Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágónak az eredményét, góljainak számát! ..
Szavazzuk meg a keddi Juventus - Borussia Dortmund Bajnokok Ligája nyolcaddöntő odavágónak az eredményét, góljainak számát!      ..
Szavazzuk meg a hétfői Cagliari - Internazionale meccsnek az eredményét, góljainak számát! ..
Olympique Lyon - Paris Saint Germain, 21:00 Szavazzuk meg a francia bajnokság e hétvégi legnagyobb derbijének eredményét, góljainak számát! ..
Az olasz Serie A-ban vasárnap este jó kis derbit rendeznek, a helyszín Firenze. A 6. helyen álló lilák vendége az ezüstpozíciós AS Roma lesz. Hogy ki nyer? Fogalmunk sincs. Mennyi gól lesz a meccsen? Ezt sem tudjuk, ám van valami amiben nagyon érezzük az erőt. Lássuk... Fiorentina…..
Ismét nyomul az amerikai foci, szombat este Panthers - Cardinals mérkőzéssel indul a play-off buli, vasárnap hajnalban pedig újabb derbivel folytatódik a hétvégi party, de ez még nem minden, ugyanis két vasárnap esti meccs zárja a 1/8 döntőt. A Broncos, Patriots, Packers, Seahawks…..