Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Schillinger Zsuzsanna

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csillagközi számok Pierre Pica francia nyelvész, miután 5 hónapot töltött el egy Amazonas melletti törzs vendégeként: "Mire az Amazonasról hazatérek, teljesen elveszítem minden idő- és számérzékemet, talán a térérzésemet is - mondta. Pica elfeledkezik a megbeszélt…..
Évekkel ezelőtt olvastam egy fantasztikus könyvet Madeleine L'Engle-től. A címe: Időcsavar / Wrinkle in Time. (A magyar kiadás borítója sajnos vizuális környezetszennyezés, és a fordítás sem sokkal igényesebb, az érdeklődőknek az angol kiadást ajánlom elolvasni.) Ebben a…..
Aktív edzés és fogyás mellett meggyőződésemmé vált, hogy a testzsírszázalék egy elhibázott mutató. Mindent mutat, csak azt nem, amit tudni szeretnénk, ráaddásul lehangolóan kis változásokal szúrja ki a szemünket hónapok kemény munkája után.  Ha valaki lefogy 80 kilóról…..
Augusztus közepén lesz két éves a Határátkelő, nemrégiben volt egy éve, hogy itt vagyunk az Indexen, és e két dolog egyenként is számvetésre késztetett a blog jelenével és jövőjével kapcsolatban. A számvetés eredménye egyfelől az, hogy örvendetesen nagy a közösség, sok a…..
Schillinger Zsuzsanna 2014.09.11 14:45:23