Regisztráció Blogot indítok
Adatok
basahorvath

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Itt legalábbis biztos. Be kell ismerjem a legnagyobb városok belső részeit leszámítva az egész kontinens úgy lett kitalálva, hogy ne éljenek itt emberek. Ne nevess ez tényleg így van. Volt szerencsém Queenslandben (keleti part) utazgatnom az elmúlt másfél hétben és be kell…..
Ma a legendás ausztrál autóiparban teszünk körutazást. Hogy micsoda? Nincs is olyan? HOGY MERÉSZELED!!! Elvégre az egész ország két pártra van szakadva: Ford és Holden. Az utóbbi gyakorlatilag GM. Tehát igazából amerikai autók, csak Ausztráliában gyártják őket? Már nem,…..
Vizsgák, hulla vagyok, poszt. Eme velős összefoglaló után következzék eheti témánk, a BBQ. Nem tudom hogy történelmileg honnan eredeztethető ez a folyamat (egyesek szerint a székely ökörsütés révén magyar dologról van szó) de egy biztos: Fejjellefeleföldön megőrülnek a…..
(Nem kezdem bocsánatkéréssel a bejegyzést) (Mondom nem!) (Ül és olvas!) (Jó kutya!)    Mivel a hétköznapjaim lassan annyira izgalmasak mint a parlamenti plenáris ülések élő közvetítése, (Tényleg: Ha készülnöm kellett akkor sok papír volt előttem, egyébként senki sem…..
Kedves rajongótáborom!   Másfél hét telt el legutóbbi bejelentkezésem óta és meg kell hagyni ez az idő nagyon egyhangúan telt nekem. Viszont két, átlagosan 3000 szavas leadandó, egy mid-term exam és Isten tudja csak hogy mennyi "Neeeeeeeeem akarom!" felkiáltás után végre…..
Elnézést a késésért, de a kampánycsend miatt úgy döntöttem elhalasztom kicsit a posztot. Kell a francnak egy ilyen botrány...  Tehát a hetem: Semmi extra. Mennyire?  Annyira hogy komolyan gondolkoztam egy extra Top 5 lista hozzátételén, de végül csak összegyűjtöttem elegendő…..
Elkéstem, tudom! Nagy valószínűséggel ezt az írásomat Magyarországon olvasod, tehát ez igazából nem lep meg a késés lehetősége. Ahelyett viszont hogy csalódásként fogod fel ezt, tekintsd üdítő változatosságnak, mint amikor a MÁV pontosan érkezik. Csak fordítsd meg a…..
Amint ígértem itt vagyok! Sajnálom hogy ennyit kellet várni rám, de előző hétvégén nem voltam a városban pénteken meg le kellett adnom az első assignement-et, utána meg a busz túl hangosakat dudált... Viszont, mint említettem már, itt vagyok és most bepótolok mindent. Ahogy…..
Itt az idő Magyarok! Elég a tétlenkedésből, nem nézhetjük tovább ami az országban folyik!Ugyan az Origo szerint én 48-ban Eötvös József lettem volna, de most Petőfi temperamentumával szólok hozzátok. Negyedik hetemet töltöm emigrációban, de mostanra kapott el a forradalmi…..
Mielőtt nekikezdenék a mai epizódnak egy remek hírrel szolgálok: Megvan az első szponzora a blogomnak! Habár csak az egyik termékük volt határozottan támogató, megkértek, hogy a teljes portfóliót ismertessem. Lehet hogy egy kicsit zavaró lesz olvasás közben de nagyban megsegítette…..
Ígéretemhez hűen ma az egyetem bemutatására kerül sor. Igyekszem eközben nem elvenni a kedved az általad választott iskolától, de az esetleges lelki károkért nem vállalok felelősséget. Kis háttérinfó: 1850/51/52-ben alapították az egyetemet (Mekkora ötlet már! 2000-ben,…..
Ez a három hiányzott a múlt heti klasszikus ausztrál filmek estjéről. Most hogy figyelsz kezdem az elején. :P Az előző írásom akkor íródott, mikor beköltöztem a koliba, így itt illendő folytatnom. A kolim az ún. International House (IH) a campus mellett található közvetlenül.…..
Mielőtt bárki megijedne hogy ,,milyen részek", meg ,,miről maradtam le már megint" gyorsan tisztázom, hogy ez még csak a második poszt (ráadásul az első ami szól is valamiről), tehát nincs miért pánikolni. Az ok amiért ezt a nevet adtam a posztnak az az, hogy ebben szeretném…..
Üdvözlök mindenkit, aki valamilyen úton-módon idesodorta az internet! Eljött ez a pillanat is, melyet sokan (feltehetően) alig vártak már: Fél teljes évig nem kell az arcomat bámulni. Nincs több aktuális témától teljesen eltérő hozzászólás. Sem teljesen öncélú…..