Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nirmalaji

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Ez az étel úgy indult, hogy volt 2 darab félig érett avókádom... :) Ráadásul, mindig csak nyersen ettem, salátába téve, vagy pirítósra kenve. Guacamole a pácoláshoz: 2 darab avókádó1 ek. olivaolaj1 ek. paradicsompüré 1 ek. tápióka keményítősó, fokhagyma, pár csepp citromlé Dobd be az egészet a…..
Néha egyszerűen kívánom a kenyeret. Persze nincs itthon. Egy ideig sütögettem mindenfélét (bizonyára lesz is ilyen recept) de leszoktam róla. Na de ilyenkor tudom, hogy valamit mégis készítenem kell... és eszembe jutott hogy van egy kis zabdarám itthon. "Mit is lehetne gyorsan csinálni, amit a…..
Hamarosan itt a tavasz és újra aktuális lesz a tyúkok apró kártevői ellen való védekezés. Pár éve vettem egy kevés kovaföldet, szerintem életem végéig kitart, mert eddig nem túl sokat használtam el belőle. Nem azért mert nem ér semmit. Megtapasztaltam a hatékonyságát. Mi az a kovaföld? A kovaföld…..
Nirmalaji 2017.05.14 18:32:21
@peva: Szeretném megkérdezni, hogy megvan még az a 10 kilo kovaföld? Mert mi is pomáziak vagyunk és szívesen átvennénk.
Köszönöm
Nirmala
Balog István ma rátalált a Lélek-Kaland oldalamra és kiderült, hogy az ő keze is benne van a Fjällraven Polar 2013 szervezésében.  Egy svéd kutyafarmon dolgozik, és ők 30 husky-t biztosítanak a mi túránkhoz. Megkértem, hogy írjon egy pár sort magáról. Most jött az üzenet…..