Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Böbe Kiss

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
10:00 A székely menyecske és az ördög – a Holle anyó Színház meseelőadása 11:00 Az Életfa Baranta Csepel csapat hagyományos m agyar h arcművészeti bemutatója 12:00 Lovas solymászat…..
Böbe Kiss 2015.08.17 17:42:41
@csú: Köszönöm szépen a segítséget :)
Tegnap, május 9-én Kocsis Máté ünnepélyesen – tamtararam! – átadta a megújult Teleki téri piacot. A beruházásra több mint félmilliárd forintot költöttek. Kicsit sárga, kicsit drága, de a miénk. A hírekből az is kiderült, hogy a polgi az átadón ünnepi beszédében…..
JóVáros Blog Férfias Játékok 2014.03.21 06:46:52
Kevés ember van ma Magyarországon, aki olyan átfogó ismeretekkel rendelkezik a honi erőszakszervezetek működéséről mint én. Minden szintjéről vannak igencsak alapos információim, az utcai rendőrtől a nyomozókon át a legfölső körig. Ideje mesélnem erről. Valójában nem…..
Előkerült az autós tüntetések szervezője, nem éppen egyben. A mai napon az elnök hivatala bejelentette, Janukovics elnök betegszabadságot vett ki. Egyre többek szerint azonban a kormányzati erők ismét erőszakra készülnek. Turisták és helyiek előszeretettel fényképezkednek a…..
Böbe Kiss 2014.01.31 04:03:39
A XVIII. kerületben mintegy kétszáz - országosan harmincezer - kereskedő döntött úgy, hogy év végén becsukja a boltot. Bár Magyarország a fideszesek szerint Jobban Teljesít, a gyér forgalom mellett akkora terhet jelent az új pénztárgépek bevezetése, hogy azon még a kilátásba…..
A profilra inkább a palatonagyedi forgalomváltozást tenném fel, mintsem a jótékonysági fagyit 10 fényképpel.És a Teleki térről szóló (honlapról vett) cikk felvezetésébe nem tenném bele/hagynám ott, hogy "megegyeztek a józsefvárosiak", ha közben a Horváth Mihály tér mentén…..
- avagy cselekvés helyett nyilatkozat A Kormány döntése értelmében, ebben az évben 10 %-kal kevesebbet kell fizetni a gázért, villanyért, távfűtésért, mint a tavalyi évben. A Kormány júliustól 10 %-kal csökkenti a víz, a csatorna, szemétszállítás, PB palack gáz…..
Most nem a poszt végén ajándékképpen megnézhető zenebohócra gondolok, hanem megint egy kerületi sztorira. Az elmúlt hetekben több helyen "nagy" hír lett abból, hogy a Kálvin térnél az OMV "lenyúlta" a kút melletti területet, és ott csak az "engedélyével" lehetett parkolni. Írt…..