Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Springer Botond

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem sok lehetőségünk maradt objektíven (vagy az igazságról) tájékozódni. Az eldugott vidéki falvakban pedig semmi. A tévé mehet a kukába. Mindezt pedig azért jelenthetjük ki, mert egy szeggel több került a magyar újságírás koporsójába. Igen, a Hír TV visszafideszesítésére gondolok. Ami marad, az…..
Springer Botond 2019.04.09 07:30:51
Kedves balosok!

A HírTV mindig is a konzervatív oldalé volt! Kezdetegtől fogva! Eltekintve attól a rövid 4 évtől amikor ELRABOLTÁK....

Szerintetek Magyarországon nincs sajtó és szólás szabadság, ennek ellenére az ország bármely pontján, bármikor elérheti bárki, az állítólag elnyomott médiátokat:
RTL, ATV, INDEX, 24, 444, HVG, Napi...
Soroljam még?
Na ennyit arról, hogy nem lehet tájékozódni ellenzéki forrásból....
Viccelsz?
A fent felsoroltak akkor mégis micsodák, drága balosok????

A lényeg, hogy ez itt kérem egy kegyetlen diktatúra! ;)
De azért teli torokból skandálni a Parlament előtt, hogy "Orbán 1 geci" azt lehet...
Ez a vezérmondattá emelt primitív szófordulat, egyébként pontos lenyomata a szellemi nívótoknak. És vannak olyan szerencsétlenek akik ezt még a facebookos profilképükre is ráteszik. O1G!
Istenem!
Elsüllyednék szégyenemben, ha egy ilyen alpári gyalázkodás szerepelne a fényképemen.
Hát ilyen demokraták vagytok ti...
Visszatetsző, de nagyon!

A médiátokban (merthogy rengeteg csatornátok van) majdnem 1 évvel a választások után, még mindig egymást érik az önfelmentő elemzések a kudarcotok okairól:
Elsősorban természetesen Orbán Viktor a hibás. Aki egy "geci".
Közvetlenül utána a hülye választók, akik "primitív, megvásárolható, megvezethető, félelemben élő birkák".
Aztán hibás még a közmédia, ami úgy manipulál mindenkit, hogy közben szerintetek igazából senki sem nézi és hallgatja...
(újabb képzavar)
Jaj, ki ne hagyjam: az a "geci" is hibás.
És persze hibás a kétharmados parlamenti többség, meg a választási rendszer, meg a NER, meg az Alaptörvény, meg most már a Gundel étterem is... ;)

Értelmes értékelések, használható ötletek híján marad az eszeveszett, tehetetlen óbégatás, hogy: O1G!
Ennyire futja tőletek.
Márpedig így nem fogtok választásokat nyerni.
Ahhoz ugyanis hiteles alternatívákat kellene nyújtani. Hogyan és kikkel teszitek ezt? A DK az LMP a Jobbik és a nagyítóval is alig látható Momentum közösen???
Nevetséges, és ezt a választók is érzik ám...
A baloldal valójában már évekkel ezelőtt letett arról, hogy kialakítson egy koherens és hihető koncepciót egy a jelenleginél jobb Magyarországról, hogy ezzel állítson maga mellé akkora választói tömeget, amennyivel legyőzhető a Fidesz.
Egyébként ez lenne a demokratikus politizálás! Ezt kellene tennetek...
Ehelyett az van, hogy bármi is történik az országban, azonnal azt magyarázzátok, hogy most éppen kinek kell megsértődnie, ki van súlyosan megalázva, kirabolva, átverve, kinek kell most azonnal felháborodni és milyen nagy a korrupció. Az ellenzék egyetlen mondanivalója évek óta semmi más csak az, hogy itt minden rettenetes, és holnap összeomlik az ország. Miközben a számok és a valóság ennek pont az ellenkezőjét mutatja.

És nem tűnik fel nektek, hogy ez az ostoba hozzáállás már a harmadik választás óta nem működik!!!
Úgy nyomjátok, mint süket a csengőt!
Ezért tartotok ott ahol.
Ha így folytatjátok meglesz a negyedik kétharmados győzelme is a Fidesznek 2022-ben.
Tegnap, a VOLT nulladik napján először játszott Magyarországon a Linkin Park, akiknek legutolsó lemeze enyhén szólva is megosztotta a közönséget. De vajon milyen volt? Életre szóló élmény, vagy kiégett egykori nu metalosok kasszacsörgető haknizása? A folytatásból kiderül, hogyan látta kollégánk az…..
Ma jelent meg Ákos Ugyanúgy című EP-je, amin a címadó dal hat verziója mellett két új számot is meg lehet hallgatni. A Helyreigazítás címéből nyilván sokan rájönnek, hogy miről szólhat a dal, de a szövegben benne van minden, amit erről a témáról Ákos mondani szeretne. A számban egyébként Demjén…..