Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alekinyo

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A vasárnapi Abu-Dzabi Nagydíjjal véget ért a 2015-ös szezon. Ha valaki esetleg izgalmas hajrában bízott, annak csalódia kellett, hiszen a papírforma mellett viszonylag csendes versenyt láthattunk, bár ezt nem mindegyik versenyző mondhatja el idei utolsó küzdelméről... Mercedes…..
Nézzük, mit tudunk. A magvalósíthatósági tanulmány 774 milliárd forintra becsüli a költségeket. Ez a duplája a 4-es metróénak, amelyik több mint 10 évig épült, és amelybe majdnem belerokkant Budapest. A valódi költségek viszont 5000 milliárdnál is többre tehetők. De…..
Alekinyo 2015.06.24 10:34:51
@bsand: Igaz! Azért mert Közép Ejrópában vagyunk, az nem jelenti azt, hogy a világ közepén is :)
Szeretném mondani a tanulmányok megrendelőinek, hogy hihhetetlen tanulmányokat tudok írni, főleg papírfecnikre. (vasárnapi zárvatartás) Ja, és utólag, ha nagyon firtatják :)
Mindenki szeret a győzteshez húzni, így még 2014-ben is csak úgy nyomakodtak a hírességek Orbán Viktor mögött, ha beszédet mondott saját közönsége előtt. A korábban minden gátlás nélkül biodíszletnek állt emberek közül ma már sokan másként emlékeznek a közelmúltra. A…..
A konyha veszélyes hely. Forró víz, forró olaj, forró sütő, tényleg. De van az emberi bénázásnak az a fokozata, a józan észnek a teljes hiánya, amire már nincs mentség. Bár becsúszott az összeállításba pár pinterest fail is, de legyünk őszinték, a képen látható alkotás…..
Semmilyen bizonyítékot nem sikerült találni arra, hogy a homeopátiának bármilyen hatása is lenne egy rakás betegség esetében. Az erről szóló tanulmányt nemsokára hivatalosan is publikálják, de addig a homeopatáknak még van idejük megcáfolni annak tartalmát. Mivel ez az elmúlt…..
Alekinyo 2014.04.18 13:05:12
@Wannabe: Nekem tavasszal is volt szénanáthám és lehet, hogy a parlagfüvet már írtják, de a tavaszi bokrokat, fákat nem. Amúgy nem tudom miért van ez a nagy kirohanás a homeo ellen? Egyrészt olcsóbb, másrészt nem kötelező. Gyógyszertárban kapható szerekről van szó, nem a hétsárkánypiacon vett izébizé. Aki kipróbálta és bevált neki használja és áldja, akinek nem szimpatikus, vagy nem használt, az pedig biztos talál más megoldást, igaz?
2013 november 1. újabb sorsdöntő napként került be a magyar háztartások naptárába, a kormány újabb 11,1%-al csökkentette a közüzemi költségeket, közkedvelt nevén a rezsit. A kormánypárt közleménye szerint is, az átlagbérhez viszonyítva arányában kedvezőbb lett így a havi…..
Igazán régen sütöttem már valami finom sütit, főleg nem túrósat. Pénteken az ebédlőben annyira megkívántam a barackos-túrós pitét, hogy nem tudtam ellent állni a kísértésnek. De végül beadtam a derekam és a sütöttem egy jó nagy tepsivel. A recept egyszerű és mennyei. Ha…..
Egyre érdekesebb ahogyan a kormány a valósághoz viszonyul. Az egész onnan indult - fülkeforradalom -, hogy a függvényt egy kicsit eltolták a koordináta rendszerben, de aztán annyit taszigálták azt ide-oda, annyiszor tükröztek és szoroztak, egyszer biztosan derviáltak is, hogy ma…..