Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lélekműhely

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- Anyuka, akar ma szülni? - kérdi az orvos. - Hogy tessék? Nem érzek semmit. Nincs fájásom. - Csak kérdezem, mert akármikor szülhet, 3 ujjnyira nyitva a méhszáj. - Hát nem is tudom. - Megnézzük a magzatvizet. Megnézi. - Igen, kicsit zavaros. Meg kell repeszteni a burkot! - Az…..
Mi a helyzet a szigorúsággal? Mit engedjünk meg a gyermekünknek? Hol a határ? A gyermekek nevelése során szükséges határokat felállítani. Határok, korlátok nélkül a gyermeki lélek összezavarodik és nem érzi magát biztonságban. Kell hogy legyenek ritmusok, szabályok a gyermek…..
A kineziológia egyik fontos és fantasztikus része az arcelemzés. Valószínű neked is vannak az arcodon, testeden olyan dolgok, amelyeket szeretsz magadon, de biztosra veszem, hogy van olyan is, amit nagyon nem szeretsz. Van aki az orrával nincs megelégedve, mert piszébbet, kisebbet…..
A hozzánk forduló kliensek jelentős része megpróbálta már, az összes általa ismert hagyományos gyógymódszert, azonban állapotuk mégsem javult. Hiába a testi kezelés, nincs gyógyulás. Vannak, akik átestek már sok-sok kivizsgáláson, de nem találtak a szervezetükben semmi…..
Aki már volt életében kineziológusnál, az már lehet, hogy tudja mi az a homlok tarkó! :)Persze nem minden kineziológiai ág használja, de szinte minden kineziológus ismeri. És ismert az agykontrollosoknál is. A klienseim nagyon szeretik. Pár évvel ezelőtt tanultam egy új…..
Aztán mikor megszületett Dávid, háborítatlanul, ahogyan szerettem volna, akkor egy darabig viszonylag csendes és nyugodt voltam belül. Azáltal, hogy itthon, és teljesen a maga módján folyt le a szülés, valami hihetetlen erő született meg bennem. Éltem én már át hasonlót…..
Nem is olyan régen engedtem meg magamnak, hogy 3 gyermekes anya legyek. És nem azért, mert fiziikailag, nem ez volt a helyzet. Már több mint 5 éve van három igazi gyerekem. Csakhogy én, nem egészen ezt éreztem. Vagyis nem is tudtam, hogy valami nincs belül elfogadva. És mellesleg…..