Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vicky-be

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Az ember lánya gyanútlan lény, ha csak úgy flangál egy plázában és nem elég gyakorlott. Mert ugye milyen kedvesnek is tűnik, hogy leszólítják, szeretne-e egy ingyenes sminktanácsadást. Ki ne vágyna egy randa hétköznap délután egy felderültre rajzolt orcára, némi…..
vicky-be 2013.03.24 12:50:09
Sziasztok, én külön köszönöm ezt a blog bejegyzést, segített bár magamtól is gondoltam, hogy valami turpisság van elrejtve a sorok között.. Hazalátogattam külföldről és engem az Europarkban szólított le egy lányka kettő napja.

Viccesnek találtam, hogy én egyből hajlandó lettem volna a sminkelésre, de éppen egy terméket készültünk reklamációra visszavinni a Media Markt-ba és mivel az fontosabb volt kértem, hogy akkor legyen a smink mikor visszajövök. Ekkor nyávogva és persze édesanyámat is tegezve erőszakosan mondogatta, hogy "de most kéneeee"... mindegy mondtam, ha visszajövök és van üres szék akkor majd szerencsés leszek és sminkelhetnek. Így is történt. Volt szék, persze hogy volt! Nem részleteznék mindent, de amit nagyon "viccesnek találtam", hogy mikor megkérdeztem (ezt a kis hosztesz lánykát illetve a sminkesemet is), hogy ez a termék honnan jön a válasz az volt New York, és kérdeztem mely országokban lehet még ezt megtalálni. "Hát nem tudom, ne engem kérdezz... vagy azt a választ kaptam, hogy "biztosan úgy van ahogy te mondod" mert gondoltam ha New York, akkor London Párizs stb. csak szóba jöhet miért jönnének csak Budapestre... Megjegyzem én reklám producerként dolgoztam itthon és van némi érzékem/rálátásom erre az egész sminkes témára... DE itthonról elszakadtként egyszerűen csak élvezni akartam a free szolgáltatást. Majd visszatérek még a mely országokban lehet megtalálni a terméket kérdésre, de az már a lezárás.

A sminkes lánytól azt próbáltam megtudni rögtön az elején, hogy hol van ebben az üzlet, mivel a smink ingyen van, a terméket valahogy az elején eladásra úgy említette csak, hogy hát lehet itt is venni, de aztán megpendítette a 3 órás tanfolyást. Mivel vásároltam terméket és állítólag egy adott összegen felül így ajándékba kapom a 3 órás oktatást ingyenesen. A fentebb olvasottak alapján nem fogok élni a lehetőséggel... :) Szóval én végül tanultam néhány dolgot a sminkelést illetően, de szerintem szerencsés voltam, mert a sminkes lány tényleg profinak bizonyult.

Szóval a mely országokban kérdés... hazafelé elkezdtem nézegetni a termékeket és akkor láttam, hogy a termék csomagolásán a következő olvasható: New York, Paris, Rome, Tel-Aviv, Seoul.... SZERINTETEK? SZÓVAL A KIS LÁNYKÁK BEBIFLÁZNAK EGY SZÖVEGET AZ ELADASRÓL, DE ODÁIG NEM JUTOTTAK EL, HOGY ELOLVASSÁK A TERMÉK DOBOZÁN LÉVŐ LEGALAPVETŐBB INFORMÁCIÓT... HÁT KACAGTAM EGY SORT...