Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Destinix

66 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mielőtt bármi történik, szeretném artikulálni azt, ami a legtöbb kommentárból itthon kimarad. Fogalmam sincs, mikor elégséges egy rassz téma kifejtése, és mikor válik túlzássá. Magyar europidként nem remélhetem magamtól annak megítélést, hogy a blaxploitation szerűsége, a feketék helyzete mikor kap…..
Furcsa vállalni, ha az ember hülyeséget írogat össze-vissza, de ha nyilvánvalóvá válik a cáfolat, nem futok a korábbi soraim után feleslegesen: minden esély megvan rá, hogy ez lesz a legklasszabb Agents of S.H.I.E.L.D. évad evör. Persze, nem túl erős a mezőny, persze az MCU…..
Bár nyílván sem a sorok szerzője, sem annak olvasói nem rendelkeznek releváns tapasztalattal, biztos mindenki kallódott már el a gondolatai között és tűnődött el, milyen lehet biciklis marihuána terjesztőnek lenni. Megbecsült, karakterét tekintve mégis jelentéktelen figuraként időnként belecsöppeni…..
Az utolsó network sorozat, ami képes rávenni arra, hogy heti szinten nézzem, azzal kezdi 4. évadát, hogy újra és újra elismétli: mindenki kötődik valamihez. Ez a jelek szerint a készítőkről is elmondható: ragaszkodnak például a gyenge CGI-hoz, ami pillanatok alatt a ’90-es évek szintjére repít…..
Elindult a Trónok Harca hatodik, a könyvekre szinte alig támaszkodó évada, ami elhozta minden HC rajongó rémálmát. Miközben a Fanboy Híradó végigvette a cselekményt, kötelességünknek érezzük összevetni a GoT két meghatározó médiumát. A helyzet a következő: fogalma sincs az olvasóknak, mi fog…..
A szuperhős sorozatoknak széleskörű bizalmat szerző Daredevil második évada egy unalomig ismételt kérdést csavar addig, amíg az izgalmas nem lesz eléggé ahhoz, hogy 13 órán keresztül keressük a választ. A "mitől lesz valaki hős?"-t engedi el elegánsan és klasszikus Marvel antihősökön keresztül…..
A Kraken évének kezdetével teljesen átrendeződik a Hearthstone metája és bár a Standard létra új szereplőit nem ismerjük még, azt már most tudjuk, milyen lapok emelik kalapjukat és köszönnek el a "normál" játékmódtól. Persze a jövő bizonytalan, sok találgatás szerint bizonyos kártyákat átment a…..
Meddig lehet egy kártyajátékot frissen tartani? Hogyan érheti el egy játékfejlesztő, hogy a kártyagyűjtésre épülő akalamzása vonzó és meghódítható legyen az új játékosok számára? Mi a módja annak, hogy egy hatalomkártyás digitális élmény évekig kitartson? Ezekre a kérdésekre keresi a választ a…..
Reno Jackson és Brann Bronzbeard után, a Leauge of Explorers 3. szárnyában Sir Finley kapja a főszerepet, aki új szintre emeli a Hearthstone potenciális randomitását. Nézzük, a vele érkező lapokról mit gondolnak a Régivágásúak.Korábbi eresztések:1. szárny2. szárnyMurloc Tinyfin(0 mana, 1/1)Destinix:…..
Szemben a Brood War nyitó epizódjával, ahol ugyanazzal a protoss csapattal folytatjuk a kalandokat, amelyiket az eredeti játékban is irányítottunk, a terran kampány egy másik parti kihívásaival foglalkozik. Jim Raynor szabadságharcosai és Mengks birodalmi erői helyett a Koprulu Szektor legújabb…..
Az első felfedező túra eredményeképpen új controll típusú dekk született a Hearthstone metában, miként a játékosok tömegesen kezdtek el Reno Jacksonnal kísérletezni. A második szárny a klasszikus kulcsszó, a battlecry reneszánszával próbálkozik. Nézzük, mit ígérnek az itt megszerezhető lapok.Az első…..
Szomorú volt a Telltale Game of Thrones első évadának happy endje. Nem csak azért, mert a franchise hangulati alapelveihez tökéletesen igazodva tovább szúrta a korábban kitépett játékos szíveket, hanem mert végérvényesen bebizonyosodott: az általunk fűzött történet és a döntéseinken alapuló…..
2017-ben bemutatásra kerül a Marvel Studios és Sony Pictures házasságában megfogant első Spider-Man film, ahol harmadik alkalommal kerül a mozinézők elé egy új Peter Parker. Mit várunk el és mit várhatunk el az új generációs hálószövéstől? Mit jelenthet Pókembernek lenni a Marvel Filmes Univerzumban…..
Korábbi írásainkban elmeséltük, hogyan ismerkedett meg az emberiség két idegen fajjal, szervezte át a saját politikai berendezkedését, és emelte ki soraiból Jim Raynort örök lázadóként. Felidéztük, hogyan kebelezték be a zergek az elképesztő pszichonikus potenciállal rendelkező Sarah Kerrigant, hogy…..
Nem is olyan rég még a Grand Tournament lapjai láttán kapkodtuk a fejünket. Alig vettük végig az összes új kártyát, a Blizard máris bejelentette az új Solo Adventurest. Naxxramas lélekölő folyosói és a Blackrock Mountain forró mélységei után ezúttal régészeti kalandozásokra adhatjuk a fejünket. Némi…..
Az eredeti Starcraft záró epizódjában végre lehetőségünk nyílik megismerkedni a titokzatos protoss fajjal, a Xel'Nagák első szülött gyermekeivel. A zerg kampány után felüdülés hús-vér, humanoid lényekkel együtt dolgozni, akik a sok ezer éves verhetetlenségük után most azon kapják magukat, hogy…..
Starcraft nosztalgiában úszik a Régivágásúak csapata!Az előző részben áttekintettük a Terran kampány történetét, hogyan ismerkedett meg az ember két idegen fajjal és vallott teljes kudarcot az összefogás terén. Jim Raynor felismerve, hogy egykori megmentője, Arcturus Mengsk kegyetlen zsarnok,…..
Alig néhány nap választ el minket a Starcraft 2 saga befejező epizódjától. A Legacy of the Void megjelenésével azonban nem csak a 2010-ben kezdődött SC2 történet zárul. A Protoss fejezetet tekinthetjük egy ennél átfogóbb korszak zárásának is, melynek története az 1997-ben megjelent eredeti…..
A Game of Thrones ritka drognak számít. Kábeltévén szállított dózisa évi 10 hétben merül ki, az eredeti regény formátum rajongói pedig már sem mémekkel, sem viccesnek szánt videókkal nem tudják kifejezni, mennyire nehezen viselik, hogy átlag 4-5 év telik el a mi valóságunkban két kötet megjelenése…..
Hol is tartottunk a Marvel Filmes Univerzum különböző médiumait összefogó törekvések mentén megfogalmazott elvárásainkat illetően? A múlthéten sugárzott Agents of SHIELD évadnyitó epizódjában a szezon egyik fő motívumát előkészítendő, ismét bejelentkezett az Amerikai Egyesült Államok elnöke, hogy…..
Drága Olvasóink! Elérkeztünk a TGT kártyaelemzéseink végére. Végigvettünk valamennyi lapot, az utolsó, neutrális, gyakori lapoktól a metarengetgő kaszt-legendákig. Keresetlen kritikánk azonban nem ér véget, hamarosan a Hearthstone világ mélyebb megértésére törekszünk majd. Köszönjük, hogy éltettétek…..
Célegenyesbe értünk! Ahogy tisztul a kép, mi várható a lovagokkal teletűzdelt új Hearthstone metában, úgy tudjuk pontosabban felmérni egy-egy kártya jelentőségét.Képzeljétek, nem ez az első eset, hogy erre adjuk a fejünket. Korábbi találgatásainkat erre olvashatjátok:1. rész2. rész3. rész4. rész5.…..
Miközben folytatja a Hearthstone meta a TGT-hez való hozzászokást, tovább folytatjuk keresetlen kritikánkat.Korábbi adagjainkat itt találjátok:1. rész2. rész3. rész4. rész5. rész6. rész7. rész8. rész9. rész10. rész.11. rész12. rész(3) Beneath the GroundsShuffle 3 Ambushes into your opponent's deck.…..
Egyre több tapasztalat áll rendelkezésre a TGT-be foglalt kártyák kapcsán. Az újítások bár felborítani nem, megpiszkálni már most meg tudták a metát, miközben az arénás arányok is tovább változtak. Miközben igyekszünk feldolgozni az új élményeket, folytatjuk keresetlen kritikánkat az új eresztés…..
Miközben magukat komolyan vevő játékosok egyre több kártyát craftolnak ki, hogy aztán később valódi tapasztalatokról meséljenek, mi továbbra is csak hátradőlünk és spekulálunk. Olyan jó érzés!Korábbi keresetlen kritikáinkat a TGT-vel kapcsolatban erre találjátok:1. rész2. rész3. rész4. rész5. rész6.…..