Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4Si

1 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt néhány napban a legtöbb Apple-tematikájú blogon végigszaladt az a videó, amin a Photoshop legújabb képességét, a content-aware fillt demózzák. Az ok az átvételre gondolom az lehet, hogy az Adobe termékek sokak fejében összefonódnak a Macintoshokkal, ráadásul a…..
Az ember keze önkéntelenül is ökölbe szorul, mikor ilyen levelet kap, mint amilyet ma reggelre én. Olvassák: Kedves István, A csatolt képen látható autó édesapámé… Volt… Tegnapig… Aztán valakik úgy gondolták, hogy a továbbiakban nincs rá szüksége.…..
Tele van a tököm azzal, hogy az iPhone (3G, nem a 3Gs) egy-egy hívás után eldobja a hálót, és mindegy milyen sw-frissítést hajtok végre rajta, akkor is ezt csinálja. Tele van a tököm azzal is, hogy ha egyszer hozzáláncolom a kibaszott telefont egy számítógéphez, akkor egy…..
Épp most rendszereztem a tartalmat a gépemen, és kicsit több mint ötven gigabájt képet és videót kell feldolgoznunk, hogy elkészíthessük a videót és egy olvasmányos, kronologikus beszámolót. Ott, bent a sztoriban, kétezer kilométerre a szerkesztőségtől, teljesen másképp nézett ki, mint innen, vagy…..
Történelmi pillanat, ezért volt minden: az idegölő szervezés, a sok átvirrasztott éjszaka és a kínlódás, a hideg, fagy, véreres szem. Pénz cserélt gazdát, kulcsok csörrentek. De megvan. 13:02-kor került bele az akku, amit vittek, mivel a sajátja lemerült. A belseje csodás, az autó önmagában is…..
Pozor, Pozor. Elérhető az iPhone OS 3.1.3, bár nem ígér forradalmi újításokat. Állítólag a telefon ezentúl pontosabban jelzi ki az akkumulátor töltöttségét, és javítja azt a hibát, ami miatt külső alkalmazások bizonyos esetekben nem futottak. Én ilyen bizonyos esetekkel nem…..
4Si 2010.02.02 22:00:47
@Stinky: Talán, mert az updatehez rá kell dugni a gépedre az iPhonet és USB-ről töltötte közben...
Megtörtént a csoda, az Apple engedélyezte a legújabb iPhone SDK-ban a 3G-s hálózaton történő VoIP hívásokat. A szándékról már korábban is tudtunk, de ennek most érett be a gyümölcse. A frissítésre le is csapott az iCall, ezen a héten jelentették be, hogy ők az elsők, akik…..
Appleblog GPS lett az iPhone 2009.08.31 14:05:00
Én is beálltam a sorba, nem bírtam ki, meg kellett szereznem az egyik első, használható navigációs programot az iPhone-ra. A magyar fejlesztésű iGo My Way 2009 a drágább appok közé tartozik, az európai térképeket tartalmazó verzió például 90 euróba, 25 ezer forintba kerül,…..
…meg tegyük hozzá, hogy az Asus. Ez a két gyártó gyártó végzett a Rescuecom listájának az élén, ami az elmúlt negyedév hibajavítási statisztikáiból állt össze. Az elemzőcég 11 ezer segélykérő telefonhívást vizsgált meg, gyártókra bontotta a beszélgetéseket,…..
Ez a Rogers vagy tiszta idiótákból áll, vagy az Apple a kanadai szolgáltatóra bízta az új iPhone 3GS hírének pletykaszintű terjesztését. A mobilcég honlapján ugyanis már múlt héten is felbukkant a 8 gigabájtos modell, most meg egy újabb táblázattal gazdagodtunk, amiből…..
Depeche Mode - Sounds Of The Universe (Mute/EMI) A Depeche Mode azon zenekarok közé tartozik, akiket még Magyarországon sem kell senkinek bemutatni. Ők már a rendszerváltás előtt jártak hozzánk koncertezni, és az irántuk való rajongás azóta sem csökkent az itteni…..
Futóblog Ön a Futóblogot látja 2009.04.08 12:41:06
4Si 2009.04.08 12:46:01
Appleblog Szemetet enni olcsó 2009.03.31 15:30:00
Talán emlékeztek még arra a zseniális microsoftos reklámra, amiben egy csaj 700 dolcsiért akart laptopot venni. Bement egy Apple-kereskedésbe, de ott még 13 colost se nagyon kapott, míg egy másik boltban 17 colos HP-t tudott venni a pénzből. Ezzel bizonyította a Microsoft, hogy a pc…..
Talán feltűnt már, hogy nem vagyok egy metroszexuális divatdiktátor, hűen követem a járt utat járatlanért...-elvet, ezért nem okoz gondot bevallanom, hogy a videón szereplő csupafog babákról idáig azt sem tudtam, hogy léteznek. Na, nem mintha meglétük alapjaiban remegtetné meg a…..
Tegnap délután az Apple kiadta a telefonhoz készített legújabb frissítést, aminek telepítését az Apple nagyon, a telefont feltörő dev-team egyelőre nagyon nem ajánlja. A 246 megabájtos masszív frissítés állítólag két hibát orvosol: egy Mailből lementett képekre vonatkozó…..
Vártuk tavaly év végére, biztosak voltunk benne, hogy januárban kijön, de francokat, az iMacet még mindig változatlan formában árulják. Általában nem szoktam felülni az elemzői várakozásoknak, pletykáknak és szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy körülbelül meg szoktam…..
4Si 2009.01.27 17:21:28
@tygger: "@4Si: hát, pedig te aztán remek teszteket írsz..."

Várj, ezt felírom egy kis ragacsos post it cetlire és felragasztom a monitor szélére, hogy mindig szem előtt legyen, nehogy elfelejtsem.
Belsőség Tót garázdák 2009.01.27 08:30:00
A minap ismét együtt dolgoztunk Árpáddal. Sajnos kamerát is vittünk. Az eredmény vasárnapra várható.Majdnem jó volt...
Mint korábban már említettem, a negyedéves konferenciahíváson Tim Cook élesen fogalmazott az iPhone ötleteinek nyílt lopásaival kapcsolatban. Amikor megkérdezték tőle, vajon a Palm Pre-re gondol-e, így válaszolt:Nem egy bizonyos vállalatról, hanem általánosságban beszélek.…..
Futóblog 2009 NYÁR - program 2009.01.20 13:00:00
Tapasztalataim szerint harminc éves kor felé megváltozik ez ember teste. Annak idején bármennyit lehetett kajálni és úgy néztünk ki, mint C. Ronaldo (nagyjából! közelítőleg!), mára az irodai ülőmunka következtében dagad a szalonna köldök alatt, illetve maga a köldök is…..
Az Insignia bejött. Tetszik vagy sem, de bejött. Mark Adams és fiai kitűnő munkát végeztek. Ideát, Európában. Tetszett nekünk, tetszett a briteknek, sőt (és ezt a pontot jegyezzék meg) tetszett az amerikaiaknak. Az edmunds.com rajongott érte („Mind a beltér, mind a külső…..
Appleblog Követeléseim 2009.01.13 11:44:00
Mac mini 2 gigahertzes Core 2 Duo processzorral, Nvidia 9200M grafikus gyorsítóval, 120 gigabájtos merevlemezzel, dvd-íróval 500 dolláros áronMac mini 2,4 gigahertzes Core 2 Duo processzorral, Nvidia 9400M grafikus gyorsítóval, 160 gigabájtos merevlemezzel, dvd-íróval 700 dolláros…..
- Revier? …- Autobahn!- Tempo?- Mörderisch!Mindig, de mindig hangosan kell felolvasnom, hogy elnyomjam a szinkront („körzetük az autópálya, tempójuk halálos”), és hangosan röhögjek, még ha épp egyedül vagyok is. Tempo: möredrisch, muhahahaha! Mörderisch, ezt nem…..
...és akkor az alkotó sebes tenyerére támaszkodva, fájós derekához kapva kihúzta magát, izzadságtól gyöngyöző homlokán utoljára végigsimított csatakos törölközőjével, majd büszkén végignézett a játékos ívek és formák találkozásán. Szinte vakította a sátáni…..
4Si 2009.01.07 16:27:29
Appleblog iPhone 3G: feltörve 2009.01.03 11:10:00
Igen, tudom. Tudom, hogy megjelent a törés a telefonhoz, tudom, hogy az előzetes hírekkel ellentétben a 2.2-es basebandet sikerült kinyitni, sőt, még azt is, hogy ez a post legalább 24 órát késett.Az országhatáron túl töltöttem a szilvesztert, tegnap késő este érkeztem haza…..