Regisztráció Blogot indítok
Adatok
­DezInf

0 bejegyzést írt és 172 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztakezű zombik köszönnek a világuralomnak. Kis túlzással...
­DezInf 2017.10.30 10:59:29
@Dr. Trejo:

Soros jobban fizet gyerekek... Gyertek hozzánk kommentelni !
Bár ezt te is tudod, nem neked kellett volna írni !
  Minden váltás nehéz, ráadásul idővel az emlékek megszépülnek, úgyhogy be is linkeljük ide gyorsan a Citibankos Homár-posztokat, de azért levélírónkat tényleg jól megforgatta új bankja. Kedves Homár és Homár Olvasók! A Citi-Erste váltás áldozataként ragadok billentyűzetet, és reménykedem, ha…..
­DezInf 2017.03.07 09:03:03
@frv:

Nálunk a CBA-ban sokkal jobb a minőség, mint a Tescoban, és olcsóbbak is.

És még sokkal közelebb is van.

Néhány ökör ballib lejárató akciója miatt meg nem megyek máshova vásárolni, mikor a közelben ez a legolcsóbb, és a legjobb.
­DezInf 2016.09.09 09:39:28
Vicces gyerek vagy.

Az iratok szerint kis kedvenc Gyurcsány nevű elkúród javában jelentegetett a Pécsi Dialógus csoportról, miközben Orbán lakására, a magadfajta MSZMP KB-s spiclik lehallgató berendezést telepítettek.

mandiner.hu/cikk/20120405_viktoria_akcio_lehallgattak_es_megfigyeltek_orbant_es_feleseget
A '80-as években a Belügyminisztérium III/III-as ügyosztálya operatív nyomozást folytatott Orbán Viktor és felesége, Lévai Anikó ellen. Besúgókkal és lehallgatással igyekeztek információkat szerezni a házaspár szolnoki és fővárosi tevékenységéről, kapcsolatrendszeréről.
Inkognitót ígért a műsorvezető interjúalanyának, de eleinte hangjával, majd legalább nyolc adattal tette őt azonosíthatóvá. Képzelje el az olvasó az elképzelhetetlent: egy budapesti befogadó otthon nevelőjeként rendszeresen molesztálja, sőt szexuális szolgáltatásokra kényszeríti a gondjaira…..
A Red Hot Chili Peppers az ujjai köré csavarta Budapestet, adott két felejthetetlen koncertet, azonban úgy tűnik, mindez nem elég Takáts Tamásnak. A Karthago legendás énekese nemes egyszerűséggel lehomokosozta az RHCP frontemberét...
Arra játszanak, hogy eltűnjön az úgymond rossz pedigréjű Népszabadság. Ha ellenzéki lap főszerkesztője lennék egy olyan időben, amikor hovatovább lélegzethez sem jutnak, azaz hirdetést is alig kapnak a kormányt bíráló médiumok, arra ügyelnék leginkább, hogy megőrizzem az újságom hitelességét.…..
­DezInf 2016.09.01 15:34:03
Ki ne ismerné azt a nézést, amit akkor látunk, mikor kutyánk vacsoraidőben produkál az ebédlőasztal mellett állva. Nehéz ellenállni a kísértésnek, hogy legalább egy apró ételdarabkát ne ejtsünk le a földre kedvencünk számára. Vannak olyan ételek, melyeket még a könyörgő szemek láttán sem adhatunk…..
Európa-szerte egyre nagyobb problémát jelent, hogy a fiatal felnőttek nem költöznek el a szüleiktől és nem kezdenek saját életet. Érdekes módon ez elsősorban a perifériát (Dél- és Kelet-Európa) érinti. A nyugati országokban rendre 20 százalék alatti a 25 és 34 év közöttiek…..
­DezInf 2016.06.17 12:55:58
@Andy73:

Hát igen...

Az a kérdés, hogy a kimutatás kérdőív kitöltése nyomán, avagy bejelentett lakcímek elemezgetése által készült.

Mert az utóbbi szart se ér.

A kérdőív legalább közelít, és van egy becsülhető szórás faktora.
A kormány gondolkodása beteg - és az a legjobb, hogy ezt magától a kormányszóvivőtől tudtuk meg...
­DezInf 2016.06.13 10:33:36
@pamut:

"Omar pont úgy az USA-ban született amerikai állampolgár mint Obama,"

És ez menniyvel jobb hír számunkra ?

Azaz mennyivel lesz nekünk jobb, ha nem a most érkezett muszlim illegálsi bevándorlók robbantanak majd, hanem azok első vagy másodgenerációs porontyai ?
­DezInf 2016.06.13 10:35:39
@Narancsos Ödéma:

Senki nem viccelődött vele.
Rohadtul nem vicces, hogy muszlimok hetente robbangatnak, gyilkolásznak Allah nevében, ti pedig betelepítenétek az összes szarházit ide az országunkba !
Még bennünket, öreg harcosokat is lenyűgöz, milyen gyorsan alakít ki közös platformot Schiffer „a lehet más, de józan ész nem kell hozzá” András, Stumpf „elhagytam Simicskát, most már független vagyok” András és a Fidelitas önállóan ugyan nem jegyzett, de kormány kabaré-tréfamestereként tökéletesen…..
Ismeretségi köröm egyes - mások által fiatalnak mondott - szociológiai tenyészete mostanában azzal tesztel, hogy ők leköltöznek vidékre. Mikor elkezdik a Budapest élhetetlen, bezzeg a vidéki friss levegő mantrát, már tudom mivel folytatják. Amidőn pedig udvariasan végighallgatom érvelésüket a…..
Miért nem gondoltak arra, hogy az állítólagos csőcselékben öngyilkos robbantók is lehetnek?   Valamit nagyon, de nagyon nem értek. Jó, jó. Én is láttam az Euronews január 5-ei, keddi, késő esti riportjában a német lányt, aki öntudatának teljes komolyságával nyilatkozta, hogy egyéni…..
Terjed az egyelőre csak „PRK-szindrómaként” emlegetett, súlyos feledékenységgel és nyilvánvaló tények letagadásával járó tünetegyüttes. A szakemberek annyit is megállapítottak, hogy a jelenség összefüggésben áll az Európa felé tartó tömeges migrációs hullámmal. A…..
­DezInf 2015.11.19 14:43:50
@mavo:

Majd ha én megyek hozzájuk, akkor majd követeledzhet az iszlamista muzulmán.

De amíg ő jön hozzánk, addig legyen szíves nem létrehozni NO GO ZONE-kat, ahol sária rendőrség rendszabályozza meg a benszülött Európaiakat, ne erőszakolja meg a lányainkat asszonyainkat, és ne locsolgassa őket sósavval se, ahogy azt otthon szokta.

Próbáljon meg integrálódni, és ne tagdja meg alapból az integráció lehetőségét.

Mert ha elolvasod az EU-s híreket, miondenhol éppen azt elemzik, miért SIKERTELEN a muszlimok integrációja.

És leginkább azért sikertelen, mert a muszlimok szerint
iszlamallam.blog.hu/2015/09/13/tudta_hogy_a_koran_nagy_resze_onrol_szol
"a kafírokat be lehet csapni, kigúnyolni, összeesküvést szítani ellenük; végső soron meg lehet ölni, kínozni és egyéb kegyetlenségeket elkövetni ellenük."

---

Mert szemükben csak másodlagos állampolgárok vagyunk a saját hazánkban.

És boccs, de nekem ne szimpatizáljon 10%-nyi muszlim az Iszlám Állammal, mert akkor morcos leszek.

Ha minden 10. muszlim potenciális terrorista, akkor hagy ne engedjem be őket tárt karokkal légyszi !

----

Szóval drága ballib hazaárulók !

Ha muszlimokkal szeretnétek élni, akkor húzzatok ki Szíriába, mert ide nem fognak jönni a potenciális terroristák azt garantálom !
Alig telt el mindössze öt évecske Magyarország megszállása után, és Brüsszelben máris feltűnt valakinek, hogy némá', valaki meg elfoglalta az egyik tagállamunkat. Ja, és nem az arabok. Nem kellenek ők ahhoz.  Aki nem értette volna, hogy mi ez a ghandista hozzáállás a…..
­DezInf 2015.11.19 14:33:15
Öröm az ilyen posztokat olvasni az MSZP házi bloggerétől..

Jó látni mennyire elvakult és ostoba gyűlöletkeltésre kényszerültek, és hogy mennyire messze kerültek az elkúrók a kormányzás lehetőségétől is.

Eközben a valóság párhuzamus tengelyén:
www.portfolio.hu/gazdasag/csendben_hatalmas_fordulatot_hajt_vegre_a_magyar_kormany.1.222740.html
Magyarországon jártak a Morgan Stanley londoni elemzői és az erről kiadott anyagukban meglehetősen kedvező képet festenek hazánk külföldi megítéléséről. Részletesen elemzik a monetáris politika kilátásait, a bankszektor és a kormány javuló viszonyát és a magyar állam finanszírozási lehetőségeit.

-----

www.portfolio.hu/gazdasag/ilyet_meg_sosem_csinalt_a_magyar_allam.222657.html
A harmadik negyedévben (szezonálisan igazítva) a magyar állam finanszírozási képessége a pozitív tartományba emelkedett. Ilyet soha korában nem láthattunk. Megindult az államadósság tavalyi szint alá történő passzírozása, van még tennivaló.

--------------

Bezzeg az elkúrók alatt... Milyen flottul adósították rommá az országot és embereket...

---

Szarrágó ballib hazudozó csürhe !
­DezInf 2015.11.19 14:35:09
@$$$=$$$:

2002-ben Szablocsba jártak a Román idénymunkások.

2010-re 8 év elkúrás után már a Szabolcsiak jártak Romániába.

De hogy ezzel a ténnyel éppen az elkúrók házi bloggere dicsekedjen, az érdekes.
Pataky Attila vagy egy zseni, aki úgy trollkodja szét a Mokkát évente egyszer, ahogy azt senki más nem tudja, vagy egy súlyos téveszméktől és tévképzetektől terhes rockénekes. A legutóbb még a marslakókkal és ufókapcsolataival haknizó Edda-énekes ma reggel bent járt a…..
­DezInf 2015.11.19 09:34:57
A chemtrail teória része az is volt, többek között, hogy az USA hadserege tudja befolyásolni az időjárást.
És az időjárás befolyásolás ma már simán megy.

Megjegyzem az 1982-től 1987-ig MSZMP-tag, jelenleg Jobbikos Korondi Miklós tovább is ment:

hu.wikipedia.org/wiki/Chemtrail
.....
2012. május 15-én Korondi Miklós írásbeli kérvényt nyújtott be Kövér Lászlónak, melynek címe: „Meddig permetezik vegyszerekkel hazánk lakosságát, mint a csótányokat?". Beadványában számos kérdést intézett az Országgyűlés elnökéhez,[13] amelyre Hende Csaba honvédelmi miniszter azt válaszolta, hogy "…a Magyar Honvédség engedélyével vagy tudomásával Képviselő Úr levelében említett tevékenység nem folyik…"[14]

2014. január 25-én nemzetközi tiltakozó napot tartottak világszerte.[15] Magyarországon a Petőfi Csarnokban került az esemény megrendezésre.[16] Az eseményről számos hírportál, köztük az Index,[17] a Magyar Narancs[18] és a hvg.hu[19] is beszámolt. A Magyar Narancs beszámolója szerint mintegy 2-300 ember volt jelen az eseményen.
Újabb Guinness-rekord kísérlet tanúi lehetünk? Úgy tűnik nem csak fajlagosan a legdrágább, de az ország leghosszabb kisvasútja is épülhet Felcsúton. Október elején még drámai hírekről számolt be a sajtó, az eredetileg október végi átadással tervezett építkezés nagyon…..
­DezInf 2015.11.11 16:02:24
@Mach Péter:

De most tényleg...

Hova építhet a Fidesz kisvasútatat, anélkül hogy Mach Péter ne posztoljon róla ?
És az MSZP ?
ÉS más párt, vagy kormány ?

Orbán pont azt mondta, hogy bármit csinál jön egy-két ballib és elkezd lélegeztetőgépezni, bérrettegni.
Ha pusztán ezokból nem csinálna semmit az nagy ostobaság lenne.
Azaz ha a ballibek kárognak, akkor zat a dolgot csakazért is meg kell építeni.

Megjegyzem hasonló állásponton vagyok én is, tekintve a károgás emnnyiségét és minőségét.
Valamiért úgy alakult, hogy egyik este pont elkaptam Friderikusz műsorát a TV2-n, ahol éppen Gregor Bernadett volt a vendég. Gregor azért is forró téma most, mert nemrég nyíltan kiállt a Jobbik mellett, ezzel bővítve a közepesen ismert közszereplők táborát (Usztics Mátyáson…..
A The Voice szabályrendszere kimondja, és most akkor idézem, nehogy elkúrjak valamit, hogy Azaz a szavazás az USA államaiból érvényes, pont. Ehhez képest Király Viktor Facebookján arra biztatnak, hogy a szabályokat megkerülve az énekesre Magyarországról is szavazzanak az…..
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
­DezInf 2015.11.05 16:09:24
@bértrollbosszantó_kovi1970:

Tehát már nem csak az MTV hibázott, és konkrétan Gundelék, hanem minden Fideszes ?
Vagy minden köcsög ?
Vagy a metszet ?
Hogy van ez ?
­DezInf 2015.11.05 16:14:09
@Leadfoot:
Anniyt azért segítek, hogy a feladványok nehézségi foka, szorosan összefügg a célközönség értelmi szintjével.

Pedig a többi, a TV2-s, RTL-s vetélkedőhöz képest itt magasabban is van a mérce.
Ami ettől még persze alacsony.
Dehát ilyen a showbiznisz.

Mert azért lássuk be ez egy szórakoztató műsor, nem pedig egy tudományos ismeretterjesztő.
S mint ilyen, kb hasonszőrű elégedettséggel lehet éppne belekötni ezek tévedéseibe, mint pl a Gálvölgyi Show tévedéseibe.
Mit is csinálnak a nők egy párkapcsolatban? Biztos sok válasz eszébe jut, talán még kellemesek is, de azért segítünk: egy idő után elviselhetetlenek lesznek, mindenért veszekednek, azaz elsárkányosodnak. Tegnap este a Duna Worldön ugyanis nem más szerepelt feladványként Gundel…..
­DezInf 2015.11.05 12:13:07
@ErrorFlynn:

Ugyanmár..
Éppen a kommentek nyugtatják meg az embert.
Szokásos CC-s MTV basztatás kapcsán, most egy kicsit túltolta szerkesztő társaság.

Egyébként magam is kellemesen csalódtam, hogy milyen sok embernek átjött, hogy ez mekkora baromság már.

A ballb picsogás és bérrettegés sokkal jellemzőbb az indexes törzsközönségre.
Tisztelet a kivételknek.
Tiffán Zsolt, a sajátjait is maffiózónak nevező, minősíthetetlen stílusú írásairól elhíresült "hébér úr" a jelek szerint megkapta a selyemzsinórt Orbántól. A Baranya megyei Fidesz szervezetet tíz éven át vezető Tiffán az október 16-i megyei tisztújítás előtt…..
A fogyasztóvédelmi hiszekegy első és és legfontosabb alapvetése, hogy a blokkot mindig meg kell őrizni. Csak a kártyás fizetés után kapott bizonylatra bízni az ügyet elég nagy lutri. Nem kötelezi semmire az  eladót, hiszen max. azt tudjuk bizonyítani vele, hogy valamit vettünk…..