Regisztráció Blogot indítok
Adatok
maxemilian

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha komoly gyomrost akar valaki bevinni Orbánnak, arra most jó alkalom a német kancellár látogatása. Biztos mindenki készül a meglepetésre, és biztos eljutnak az üzenetek Angela Merkelhez, de az, hogy mi jut el ebből Orbán Viktorhoz és a magyar kormányhoz az elsősorban…..
Schiffer András december elején kijelentette, hogy nem támogatja (többek közt) a baloldal által is támogatott Kész Zoltánt. Ezzel már eleve a Fidesz malmára hajtja a vizet, hisz ő rendelkezett a legnagyobb támogatottsággal az ellenzékiek közül. Ám Schiffer indoklása sem állja meg…..
http://444.hu/2015/01/12/csak-a-magyar-fiatal-hagyna-el/..
Ott tartok, hogy napi szinten fogom a fejem, mert még mindig nem látja senki, hogy van egy alapkövetelmény azokkal szemben, akik kormányváltást szeretnének. Ha meg szeretnék szólítani az embereket, öt szavas üzenetek kellenek, és nem öt perces litániák. Fontosak az érvek és…..
A Miniszterelnökséget biztos nem. Ezt Lázár jelentette ki. Ők nem egy családbarát munkahely. A 2013-as munkatörvénykönyv változás is jól mutatja, hogy a kormányt nem érdeklik a családok. Még a kötelező 12 órás pihenőidőt is eltörölték. Amikor a munkavállaló végre pár…..
Szijjártónak nem mondtak neveket. Csak többek közt annyit jegyeztek meg, ha kaszálni akar, shortolja a MOL-t...
Szerintem a baloldali pártok legnagyobb hibája Magyarországon, hogy harmatgyenge a marketingjük. Valószínű a brandépítés nem mond nekik sokkal többet mint a nagymamámnak. Persze hisznek az óriás plakátban, de fogalmuk sincs mit jelent az, hogy menő. Ha én le akarnám győzni Orbán…..
Magukra maradtak az igazi liberálisok. Politikai árvák lettek, mivel nincs ma Magyarországon igazi liberális párt. Csak a szocializmus ölelésében vergődő. Vagy az sem. Súlyos továbbá a magyar liberalizmus múltja is. SZDSZ, ugye. Az egykori árvák Bajnai körül gyülekeznek. Hogy…..
Te, aki hosszú évek óta ismersz. Tudsz rólam mindent. Régóta a barátom vagy. Tudod, hogy számíthatsz rám, ha kellek. Ma mégis majd minden nap elgyalázod az értékeket, amiben hiszek. Pedig tudhatod, hogy részben ezek az értékek tesznek azzá, aki vagyok. A baráttá, aki segít, ha…..
Kezd az ember pöcke nagyon ki lenni azzal, hogy lényegében két ember, az új jegybankelnök és pártfogója, a Vezértörpe hülyesége miatt gyengül a forint kitartóan hetek óta, s amikor lehetőség lenne néhány szóval megfordítani a trendet, akkor sem történik semmi. Lassan nem…..
Az elmúlt években sokat tanultunk arról, hogy milyen következményekkel járhat, ha rosszul ítéljük meg lehetőségeinket, és komoly árfolyamkockázattal járó devizahitelből finanszírozzuk jólétünket. Mára ott tartunk, hogy néhány hozzáértő kivételével szinte nincs ember, aki…..