Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Klebercz Orsolya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki véletlenül a blogomra tévedt és kereste az új posztot, azt tapasztalhatta, hogy egy ideje nem írtam. Van ennek oka, mégpedig az, hogy fel kellett töltenem a készleteimet. A párommal kitoltuk a szekeret az utcára és plafonig teliraktuk a garázst sóval, olajjal, ecettel és…..
Klebercz Orsolya 2017.09.22 01:04:30
A szorgalmi időszak végének közeledtével eljön a ZH javítás (illetve ZH írás – nézőpont kérdése) időszaka. Jelentem, ez nem csak a hallgatóknak, de a tanároknak is megterhelő. Jó ZH-t javítani könnyű, csapnivaló ZH-t javítani nagyon könnyű. Legrosszabb az, amikor valaki…..
Klebercz Orsolya 2014.05.27 17:15:14
"A fiam eltörte a kezét az iskola játszóterén. Kérem...emiatt ne változtassa meg az új szabályokat!" Ezzel kereste fel egy szülő az iskolaigazgatót, aki leszámolt a játszóterek biztonságossági előírásaival. Megfelelő, a szabványok előírásait figyelembe vevő…..
Klebercz Orsolya 2014.05.08 13:09:07
@Aiasz: Ja, meg a húgomnak is, aki folyton könyörög hogy vegyük fel az ugyanolyan pólónkat-szoknyánkat :-)
Amikor a választás éjszakáján olyan 20%-os feldolgozottság körül megláttam a HVG.hu első ilyen térképét, akkor ugyanúgy összeszorult a gyomrom, mint 2012-ben az első Békemenet alkalmával, amikor az elhaladt a maga tömegével az orrom előtt az Oktogonnál. Ilyen mértékű…..