Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JewRivers

0 bejegyzést írt és 161 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régebben az számított szépnek, amit a magazinokban láttak az emberek, sokak szerint ezért is lett divat, és mára szinte kötelező, hogy a nők szinte mindenhol borotválják a testüket. A mai világban viszont, az internet adta lehetőségekkel páran harcolni kezdtek a…..
Víz, 1943. évi Pulitzer-díjas fotó, Frank Noel (1905-1966) felvétele az Associated Press számára1942 januárjában egyre hevesebb harcok folytak a Csendes-óceáni hadszíntéren. A japánok Pearl Harbort a földdel tették egyenlővé és már a Maláj-félszigeten nyomultak előre. Frank…..
Az emberek Isten és az írott polgári törvények előtt egyenlők. Ha a magyar közvéleményből nem ez látszik, az mindössze a magyar társadalom istentelenségét és embertelenségét bizonyítja. Cigánykérdés nincs. Minden egyéb megfontolás ezek után következhet…..
JewRivers 2014.07.09 09:45:57
@Barbaarb: Ehhez előbb az ingyenes iskolát el kellene végezni. Csak hogy az sem megy. El sem küldik a gyereket.

Te mit kaptál ingyen? Más miért kapjon bármit, alanyi jogon ingyen?
Értelmetlen olyat támogatni, aki nem hajlandó dolgozni azok pénzéből, akik megteszik ezt helyette.

De mert ennyire buta vagy, nincs is értelme ezen vitázni.

Csak mondogasd, hogy tenni kellene valamit, valakinek, valamikor!
Steven Cohent elítélte a francia bíróság, amiért az Eiffel-torony előtt táncikált egy pöcséhez kötött kakassal. Én amúgy birom a fickót, igazi exhibicionista fasz, és vicces. Inkább hívja el valaki, járja el a Parlament előtt. Höhö. ..
JewRivers 2014.05.13 08:15:47
@Istóczy Győző: Így van, ha zsidó csinálja a gyalázkodást jó fej, ha nem akkor rohadt antiszemita. És ennek szemlátomást táptalajt biztosít az Index. Most kellene meglepődni?
Vastagbőr A tökös ötös 2014.02.12 11:16:00
A magyar kormány vezetői egymást letaposva igyekeztek a lehető legszívélyesebben gratulálni Iránnak az iszlám forradalom 35. évfordulója kapcsán. Iránt elég nehéz demokratikus államnak,  vagy az emberi jogok, a vallásszabadság, a sajtó vagy a szólásszabadság bajnokának…..
Elég sokan lehetnek, akiket átvert a Mona Hotel nemlétező/romszállodáiba szóló kuponokkal. Mivel ezek értéke általában nem éri el az 50 ezer forintot, egyesével semmit nem lehet tenni ellenük. Viszont, ha összejön 10-20 panasz, az már üzletszerűen elkövetett csalás: 2013.…..
2011. május: Összes atomerőművét bezárja Németország 2022-ig   A német kormány 2021-ig 17 atomerőművet zárnak be Németországban, 2022-ben pedig a maradék három atomerőművet is bezárják, ha sikeresen végrehajtották a beígért energiapolitikai fordulatot. A fukusimai…..
Magyarországon az a reflex, hogy, ha például nukleáris technológiát veszünk az oroszoktól, akkor a közvélemény ezt „oroszbarátságként”, „szovjetbarátságként”, „kommunizmus- antikommunizmus” szempontokból teszi mérlegre - keverve a russzofil és russzofób érzelmeket…..
Sok jobboldali barátom, ismerősöm és rokonom van. Nagyon jól megvagyunk egymással, mert mindannyian úgy gondoljuk, hogy attól, hogy másképp látjuk a dolgokat és másképp vélekedünk a világról, még nem kell egymás torkának esnünk. És bármilyen szörnyű liberálisnak is hangzik…..
Ahelyett, hogy saját működéséről számolna be a szegedi hallgatói önkormányzat, Török Márk az orosz oktatáspolitikában merül el hivatalos blogján. Kár, hogy mindezt nem annyira saját kútfőből teszi, mint ahogyan azt feltünteti, és most mindenkinek a saját…..
Policity Gyurcsány győzött? 2014.01.15 00:36:55
Az előző egy hét arról szólt, hogy Gyurcsány milyen mélyről jött vissza, és hogy végül az összefogás során mindenki lényegében az ő kezére játszott (értsd: Bajnai), múlt hétfői bejelentése lényegében az Együtt bukása és Gyurcsány személyes győzelme. Ennek…..
JewRivers 2014.01.15 16:14:29
@martineden: azt hittem a Martin a cigó név nem a victor.
Varánusz Tavaris, gyere haza! 2014.01.15 04:46:00
G Y Ő Z T Ü N K !!!! Kedves nép, Magyarország kivívta energiafüggetlenségét! Jöhet a mámorban fuldokló öröm, a boldogság és a holtig tartó hálaima Kedves Vezetőnk nevével ajkainkon. Országunk független lett ez a lényeg, ehhez pedig semmi másra nem volt szükség, csak…..
Ma este Depeche Mode-koncert lesz Barcelonában. Ezt csak azért mondjuk, hogy összekössük valahogy a fenti videót az angol zenekarral. Az együttes két tagja ugyanis kedden elment a katalán focicsapat edzésére vigyorogni egyet. Martin Gore és Andy Fletcher láthatóan nagyon jól…..
Örömszex: mikor pusztán és elsősorban élvezetből csináljuk. Vajon 10-ből hány alkalommal érezzük, hogy igazán jó, és hányszor, hogy kényszeredett? Hogy már eleve nincs kedvünk hozzá, hogy sehogy sem sikerül ellazulnunk, hogy a partnerrel nem tudunk egy hullámhosszra…..
JewRivers 2014.01.14 13:36:02
JewRivers 2014.01.14 15:20:20
@skarlát betű: akkor az úgy van, hogy az orál mindegyike... :), a szeretkezés egyéb válfajai műsornál 9 a 10-ből élvezetes. Egyre pedig nem emlékszem :D
Hazudnék, ha azt mondanám, hogy pontosan ezt vártam. A fenéket. Nem úgy képzeltem el a mostani választást 1-2 évvel ezelőtt, hogy az MSZP miniszterelnök-jelöltjére kell szavaznom, és egy olyan listára, amely akár Gyurcsányt is magába foglalhatja, ha meg akarom állítani Orbán…..
JewRivers 2014.01.14 12:06:20
@Fedor: "Hányszormondjamnemleszgázármelés" Ildikó egyedül lerontja az átlagéletkort
Meg a nőcsábász "orbánviktorozó" brüsszelbe menekült na ők, neked semmik?
   Már szinte minden készen volt, a gőzölgő Halászlé az asztalon , az ajándékok szerényen meghúzódtak a feldíszített Karácsonyfa alatt . A  Családfőt várták .Nagy volt az izgalom a gyerekek között , bár tudták , nem mindegyikük viselkedett jól - a családfő…..
Lángol a vita a WRC-kről. Mindenki szereti őket, a nézők és a szövetség ragaszkodna hozzájuk, csak a mezőny eleje fogalmazott meg egy másik javaslatot. Nyilván ők is szeretik a WRC-ket, de máshogy. A rajongók pedig ki vannak akadva, hogy sz.rt sem lehet nézni, csak harminc evót.…..
JewRivers 2014.01.13 12:28:27
@B. Capelluti: Senki nem mondta, hogy a WRC-k bármit is megoldanának!

Itt arról van szó, hogy NE TILTSÁK! Akinek van rá kerete, hadd versenyezzen azzal.

Meg lehet nézni a gyors OB-t, a ringen ha van 13 néző aki nem hozzátartozó, már elértek valamit.

Teljességgel elfogadhatatlan magyarázat, hogy a WRC-k nem tesznek hozzá. Ha van 5 WRC egy bajnokin, legyen akárhol, elmegyek. De 38 DB EVO SENKIT NEM ÉRDEKEL, engem sem.
Teljesen más vizuális élmény egy WRC, aki más mond az hazudik magának is.

Itt a tiltással van a probléma.
Attól nem lesz kiegyenlítettebb a versenyzőknek sem, ha a csúcsot leveszik a palettáról!

Ha eszük lenne, engednék az R5-öst meg a WRC-ket is!

Az idők meg a nézők úgyis megítélnék, melyik miatt érdemes ralit nézni
Csak könyörgök, ne tiltsunk valamit, amit előző évben engedtünk, arcon köpve saját magunk érvelését. Ezt leszámítva kiegyenlíteni az erőviszonyokat technikai sportban mindig zsákutca, pont az ilyenek ölik meg a túraautót és az F1-et is.

Az autóversenyzéshez PÉNZ kell. Akinek van, hadd költse!
Nem arra vagyunk kíváncsiak, melyik varagbéla tekeri gyorsabban a kormányt egy szuzuki kupán, hanem melyik versenyzőpáros és csapat együtt éri el az abszolút bajnoki címet, amiért nem kevés munkát és anyagi terheket lerónak ezért.

Tudomásul kell venni az autósport nem olcsó. Ne bújjunk az anyagiak mögé magyarázatként.
Kezdjük az utóbbival, ha valaki csak erre lenne kíváncsi :): (megjegyzés: fogalmam sincs, miért nem tesz entereket ennél a bejegyzésnél) Ma, amikor hazaértem, ez a levél fogadott: Dear Sir, I need a girl tonight in my hotel room in ........ near ........ i am a tourist and i dont…..