Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hErpEsz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy újabb, gyermekkori VHS emléket idézek fel a kedves olvasóimnak. Az már csak a hab a tortán, hogy kiknek a neve is fűződik ehhez a méltánytalanul elfeledett produkcióhoz... A kéz - The Hand (1981) Rendezte: Oliver Stone Remélhetőleg a három Oscar-díjas rendezőt nem kell…..
Hamut szórok a fejemre és bűnbocsánatot kérek, mert Balint_bacsi nevű törzsolvasónk már egy jó ideje elküldte eme írását én meg megfeledkeztem róla. Na de most! Amúgy már régóta akartam róla írni én is. A leírtakkal egyet értek, de én talán eggyel kevesebbet adnék…..
Bizonyára sokatoknak feltűnt, hogy már annyi olyan amerikai, illetve nyugat-európai horrorról volt szó a blogon, mely azt taglalja, hogy Kelet-Európában valamilyen veszély leselkedik az emberre, hogy miért pont kis hazánkat hagyták ki? Hiszen minden egyes szomszédunkról készült már…..
Rendhagyó módon most sokkal inkább egy vígjátékról lesz szó, mintsem horrorról. Noha a téma értelemszerűen erősen kapcsolódik hozzánk, hiszen a széria mindig is az aktuális sláger horror-filmek kiparodizálásáról szólt. Hogyan is kezdődött? 2000-ben a Wayans-fivérek…..
A legtöbb rendező rendelkezik egy olyan filmmel, ami alapján az emberek rögtön be tudják azonosítani, hogy "igen, ő az". A szerencsésebbek, tehetségesebbek többel is. Vannak akiknek még akkor se tudnám a nevét hova tenni, ha már több munkáját is volt szerencsém látni. Mary…..
hErpEsz 2013.03.02 14:26:48
@purga: @Mi Amore Cadenza:
Igen-igen, tessék szépen elolvasni a könyvet!! MOST!
Hogy lehet, hogy eddig még nem tettétek?!

Nekem van dedikált Amerikai psycho-m, bibibiiii!