Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MaryVHFszmII.évf

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az előző szövegben bemutattam egy esetet, ahol nem beszéltek meg nyíltan egy iskolai problémát. (E szöveg előzménye: http://hetedikvilag.blog.hu/2013/03/14/veri-e_a_tanar_ur_a_gyerekeket ) S e torz a kommunikáció következtében hiteltelenné vált az intézmény, s a benne…..
1. A megbeszélés, mint globális munkatér A munkahelyeken a legtöbbször a vezető vállalja a vitavezető szerepet. De a vezető a legfőbb problémamegoldó is. A vezető nagy valószínűséggel nem tanult moderátori ismereteket, azt legfeljebb valahogyan kialakította. Így e két szerepe…..
Az önreflexió feltétele az éntudat kialakulásának. Történelmi korban vagyunk - Gaia kezdeti önreflexióinak a korszakában. Úgy nézd ezt a videót, hogy tudd: tekinteted által az öntudatra ébredő Gaia nézi önmagát. Ha csodálkozol, Ő csodálkozik, ha gyönyörködsz, Ő…..
"a boldogság elérésének két lehetséges útja a hit és a szabadság: vagy megtanuljuk pozitívan értékelni meglévő körülményeinket, vagy megpróbáljuk optimalizálni a külső feltételeket (Inglehart szerint: azt szereted, amit kapsz, vagy azt kapod, amit szeretsz). A fentieknek…..