Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erdély2013

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy nagyszerűen sikerült napon vagyunk túl. Ma délelőtt izgalmas témanap várt ránk, ahol az egész iskolaközösségnek bemutattuk, hol jártunk, milyen szép élményekkel gazdagodtunk, mennyi tudásanyagra, tapasztalatra tettünk szert Erdélyben. A rendezvényünkre meghívtuk a…..
A mai napon a hatodikos tanulóknak meséltünk erdélyi élményeinkről. Ők az idén pályázhatnak a határainkon túl élő magyarlakta terület meglátogatására. Célunk az volt, hogy kedvet csináljunk e csodálatos terület felkereséséhez. Lázas készülődés előzte meg a…..
Sziasztok! Újra itt vagyunk! Ma délután került sor az erdélyi tanulmányi kirándulásunk értékelésére. Csoportokban dolgozva oldottuk meg a kapott feladatokat. Először összegyűjtöttük az utazás során felkeresett helységeket, megtekintett nevezetességeket. Kellemes csalódásban…..
4. szoba: Sziasztok! Sajnos ez már az utolsó nap, amit itt töltünk Erdélyben. Nagyon korán keltettek minket, amit nem fogadtunk kitörő örömmel. Mindenki megreggelizett, bepakoltunk, készítettünk pár fotót, majd útrakeltünk. A Bucsin-tetőn olyan meseszép látványban volt…..
6. szoba: Sziasztok! Újra itt vagyunk! Ébredés után rögtön reggelizni mentünk. A finom reggelit kis pihenő követte, majd indultunk a Lázár-kastélyba. Csodaszép festményeket, népművészeti alkotásokat csodálhattunk meg. Mivel már mindenki éhes volt, hazaérkezés után rögtön…..
8. szoba: Sziasztok! Eltelt a 2. nap is. Korán keltünk, mert már készülődtünk a délelőtti műsorra. Felvettük az ünnepi ruhát és elindultunk a Vaskertes Általános Iskolába. Ott sok finomsággal vártak minket. A műsor előtt részt vettünk az ott megrendezett 1848-49-es…..
4. szoba: Sziasztok! Most megint kaptok egy kis ízelítőt Erdélyből. Névsorolvasás után kimentünk a buszhoz fotózkodni, majd hajnali négy után útra keltünk. A határnál mindenki megszeppenve várta, hogy a határőr tovább engedjen minket. Első állomásunk Körösfőn volt, a…..
Sziasztok! Újra itt vagyunk! Mozgalmas napon vagyunk túl. Délelőtt próbáltunk, ugyanis a mi diáktársaink mellett a gyergyószentmiklósi Vaskertes Általános Iskola tanulóit is szeretnénk meglepni március 15-i megemlékezésünkkel. Mindannyian nagyon jó formában voltunk, a próba…..
Sziasztok! A mai nappal elindítjuk blogunkat, ahol bepillantást nyerhettek a ránk váró erdélyi tanulmányi kirándulás izgalmas előkészületeibe, s majd a kint szerzett élményeinkről is olvashattok tudósítást. Akkor vágjunk is bele… Ma délután izgalmas program várt ránk. Mi,…..