Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kroky61

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt fél év legkurrensebb politikai pletykája Dobrev Klára miniszterelnök-jelöltsége. Beszélik ezt fideszesek, beszélik ezt ellenzékiek, és mindenki csak forgatja-forgatja a gondolatot. Érdemes végiggondolni a saját Facebook-aktivitását egyre politikusabbá alakító leendő…..
Ebben a történetben üzletemberek, jogászok és politikusok a főszereplők. A mai magyar felfogás szerint, csupa erkölcsi hulla, olyan emberek, akik csak kárt okoznak, rombolnak, lopnak, csalnak, hazudnak; önző, kíméletlen, korrupt banda. Vagy bűncselekmény, vagy politikai…..
Vannak, akiknek fejtörést okoznak a kiégett villanykörték, és sokáig gyűjtik őket, hogy utána egyszerre adják le a szelektív szemetesekbe. Mások csak egyszerűen kihajítják őket a kukába. De én ennél sokkal jobbat tudok, Spurcikáim!Első körben ki kell szedni az izzószálat az…..
Ne vacakoljunk, adjunk egy esélyt annak, aki tényleg közlekedik is a városban. Robogóval, autóval, biciklivel. Szavazz Winklerre és bármit megígérünk! (Egyben ennyit ér egy ilyen szavazás.) Itt lehet, ne légy rest! ..
Cseke Katinka és Kökény Attila párosa nyerte a Super Tv2 első nagyszabású saját showműsorát, a Nagy Duettet, miután ők voltak azok, akik nyolc héten át a leginkább el tudták hitetni a nézőkkel, hogy rohadtul élvezik azt, amit csinálnak. A második helyezett Bangó Margit -…..
Subba Bulizz Sanyival! 2013.02.22 21:48:36
Kapaszkodj jól, mert Sanyi úgy bele visz egy másik dimenzióba, hogy onnan orvosi segítséggel sem jössz vissza! STAR TV BIG BANG BULI! ..