Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Státuskó & Tabularázás

3 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Alig egy hónapja írtam egy blogbejegyzést A kinyomtatott szó értékéről. A lényeglátásom gyermekkorom óta nem titok előttem, azóta nyomaszt, de hogy ennyire időszerű is legyek, ezt még valahogyan föl kell dolgoznom. :-) Tegnap jelent meg egy link blogom szerkesztőfelületén, amely a Blog.hu új…..
Státuskó & Tabularázás 2019.09.10 14:17:34
@Nagy István Gábor:

És még meg is magyarázzátok. Nem semmi! :-)
...vagy a kommunista kultúrpolitika perverzitása 1-ső levonás: 1956 októberének utolsó napjaiban az MDP (a Magyar Dolgozók Pártja, a kommunista állampárt) néhány korifeusa és a Szabad Nép (a pártlap) szerkesztősége összeült, hogy kitaláljanak valami okosat; a Szabad Népet ugyanis már csak azért…..
Ideje volt korszerűsítenünk a Blog.hu felhasználási feltételeit, mert a változó tartalomelőállítási szokások és felhasználói igények számos ponton újraszabályozásért kiáltottak.  Röviden Megváltoztak a Blog.hu Általános Szerződési Feltételei, melyeket itt érsz el. ..
Státuskó & Tabularázás 2019.09.05 05:11:09
A személyek ellen irányuló virtuális lincselések (irányított sajtótámadások és a közösségi médiában folyó hangulatkeltések, uszítások) célja nem pusztán ideológiai csatározás, hanem konkrét emberek erkölcsi-lelki-fizikai megsemmisítése. Szabó Lőrincet 1945-ben (a mai eszközökhöz és a mai hangnemhez…..