Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KDorka

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint minden tél végi szezonban, idén is összegyűlt a Benedek Elek raj a megszokott keretek közt egy kétéjszakás portyára, a helyszín azonban rendhagyó módon Mátraháza volt. Március 23-án, pénteken délután találkoztunk a Stadion Autóbuszállomás várótermében, a mátrai időjárási viszonyokról mit sem…..
Február 12-14 között ismét a Serédi kastélyban, a Gerecsében töltöttük a téli portyánkat kisebb létszámmal, de annál vidámabb hangulatban. Úgy gondoljuk a képek most többet mesélnek!   ÉSSSS...., költöttünk egy raji dalt, hallgassátok szeretettel! :)    ..
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer 7 pici Padlizsán, akik nagy kalandra vágytak, így elindultak meghódítani a Bükk-fennsíkot.  Vándorlásuk kezdeten szállásuk sajnos nem volt, így valahogy keríteniük kellett egyet. Nagy szerencséjükre egy öreg bölcs barlangász szállást…..
Kamera1 Péntek délután, békés, hangulatos falu. Közepén a plébánia tornya magaslik. 40 cserkész száll le a Nyugatiból érkező vonatról. Esik az eső, csupa sár minden. Kamera2 A szenzáció: filmforgatás Szobon a híres Tatyana színésznővel. Elképesztő szereplők: Ed, a…..
Február 21-én jött értünk a hintó a Nyugati pályaudvarra. Ez csak Vácig vitt, ezért itt át kellett szállnunk ökör húzta kocsikra. Sajnos lekéstük az első „járatot”, de szerencsénkre az ökörhajcsárok rendelkezésünkre bocsátottak még egy fogatot, amivel már eljutottunk…..
9:30-kor találkoztunk a Széll Kálmán téri óra alatt. Itt Misa két négyes csapatra osztott minket. Az első csapatnak megmondta a szükséges információkat, kiosztotta a feladatlapot, és szélnek eresztette őket. Nekünk, a második csoporttal várnunk kellett húsz percet, csak aztán…..
November 22-én ellátogattunk (Padlizsán és Karvaly őrs) a Parlamentbe. A Széll Kálmán téren gyülekeztünk, de néhányan csak a Kossuthon csatlakoztak hozzánk. Persze, mint minden „kiránduláskor”, most is voltak, akik nem érkeztek meg időben, de miután ők is odaértek,…..
• A karrierünk nehezen indult el, mivel nem fértünk fel a buszra.• Érkezés után az Érsek-kertben kreativitásunkat tesztelve megmérettettük egymást feladatokkal.• A TESCO-ban felfrissítettük magunkat ( aliasz: WC ) és már meg is érkezett a menedzserünk, Bálint a retró…..