Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kydaira

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Úgy egy évvel ezelőtt jelent meg a Robinson Crusoe: Adventure on the Cursed Island és sokakkal együtt engem is érdekelni kezdett a játék. Ki ne olvasott volna gyerekként lakatlan szigettel kapcsolatos kalandregényt: Verne Kétévi vakációját, a legklasszikusabb Robinson…..
Sziasztok! Tegnap kedvem lett valami egyszerű, könnyed kockajátékhoz, ami nem igényel túl nagy szellemi igénybevételt, de azért jó szórakozást nyújt. Szerencsémre találtam újdonságot (korábban többek között elég sűrűn játszottam az Utopia Engine, a Cosmic Wimpout, a Can't…..
Sziasztok! A februárban elkezdett videós társasjáték ismertető sorozat 2. része is elkészült. (Az első részt lásd itt!) Remélem ez is szíves fogadtatásra talál, még ha nem is érzek igazán nagy fejlődést (valahogy ezzel a második videóval jobban megszenvedtem) az előzőhöz…..
Sziasztok! Általános vélekedés, hogy a játékokat két fő típusba sorolhatjuk: eurogame és ameritrash. Tulajdonképpen előbbibe a magas taktikai és stratégiai játékok, és a maximum 1-2 órás játékmenet; utóbbiba a több interakció, külsőségekre sokat adó és a szerencsét is…..
A jelen:Az utóbbi években különösen foglalkoztat az e-tartalmak kérdése. Kiemelten az e-book-ok körül jár az agyam, mivelhogy könyves vonalon dolgozok. Az e-könyvolvasókon bármely szöveges tartalom megjeleníthető olyan módon, hogy az a szemet kíméli, tehát egy e-könyvolvasó…..