Regisztráció Blogot indítok
Adatok
osztolykanagi

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagy Dávid Elnök Úr részére Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciája Tisztelt Elnök Úr! A hallgatói szerződések körül kialakult vita kapcsán keresem meg Önt, a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnökét. Szeretném kérni a véleményét és…..
Kedden az esti fürdés nagyon élménydúsra sikerült, mert miközben folyt a víz a kádba Zsombor besétált és a következő mondta: „Anya tanultam egy József Attila verset, elmondjam?” Az arcom felderült a 7 éves kérdésére és buzdítottam, persze-persze: „De szeretnék gazdag…..
Ma kiderült számomra, hogy miért vagyok más! Régóta érzem már ezt, de ma reggel Balog Zoltán miniszter úr megvilágosított. Ideológiailag VAK vagyok! Vak vagyok, mert nem fekete-fehérben látom az életet és abban az oktatás helyzetét szegény hazámban. Ideológiailag VAK vagyok,…..
Családom férfitagjai ZOLTÁNOK amióta az eszemet tudom március 8.-án először az apám és a tesóm jut eszembe. Manapság már csak a telefonra szorítkozunk: "szia apu/tesóm boldog névnapot...szia köszi, boldog nőnapot...köszi" Viszont kislánykoromból a mai napig vannak olyan…..
Nehézkesen indult a tegnapom. Nem volt suli: programot kellett szervezni a hétévesnek, miközben képviselői csoportülés, Parlament, első felszólalás – szűzbeszéd. Hosszú nap egy új rendben. Furcsa és disszonáns. Még mentek a félrenézések, mindenki kérdezgetett, hová ültök,…..