Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Winter Mute

4 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Négymillió-kettőszázról fölment hétmillió-hatszázra? Fölmehetett volna hetvenhatmillióra vagy hétszázhatvanmillióra is, pont ugyanennyit tehetnétek ellene, ők meg pont ugyanígy röhögnének a képetekbe. Nem is a Jáksóé még a frekvencia! Sőt, a tévészékház se! Hát mit…..
  1. "Fradista futballszurkolók a BKK új alacsonypadlós járműveinek mihamarabbi beiktatásáért tüntettek március 15-én a Városligetben!" (avagy egy politikai tüntetés New Delhi központjában)   2. Árak   3. Old Delhi   4. 300 éves faépület Old…..
Érdekes kutatásról számolt be a Mail Today napilap. A Háztartásgazdaságtani Intézet munkatársai széles körű vizsgálatot végeztek a Delhiben kapható úgynevezett „streetfood” (az utcán kapható, jellemzően olajban kisütött ételek csoportját hívják így itt) árusai…..
Winter Mute 2013.03.18 14:58:15
@zdyzs: Én úgy tudom/látom, hogy a kórházak kötelesek ellátni az életveszélyes eseteket.(Ez Delhire igaz, a vidéki helyzetről nem tudok.) Az "alapellátás" itt ezt jelenti.Igen Magyarországon mást jelent az "alapellátás", de a magyar egészségügyb témájába inkább ne menjünk bele, nem akarok pánikot kelteni.
"Nem hiszem el, nem hiszem el!"  mint DJ Patkós beakadt karcos CD-je, úgy ismételgettem magamban ezt a mondatot a kórházban töltött első két napom alatt.Még most is tisztán emlékszem azokra a halál sápadt tátott szájú kórházi alkalmazottakra, akiket első munkanapomon láttam…..
ControlAltDelhi Namaste! 2013.02.25 20:09:57
"Gyere hazaidőben, be kell pakolni, hol van a passport, miért hagytad ott, oltások rendben, ne a globalizált gatyát pakold, másikat se mert megköveznek, vigyázz a pénztárcádra, nagykövetség tudod merre, ne egyél az utcáról, melyik hotel, a félig tiszta, nem láttad a…..
ControlAltDelhi Kivezető! 2013.02.25 19:56:56
8%-os alkohortalmú sör, kedves és tisztelettudó emberek, üvöltve röhögés, gyönyörű mosollyal megáldott nővérkék, isteni étel 200 pénzért, legális hangos böfögés. Kell ennél több?Két évvel ezelőtt édesanyámat kísértem üzleti útjára, melynek végállomása Jaipur…..
aeon flux 2013: a sci-fi éve 2013.02.17 11:04:00
Éveken át panaszkodtunk, hogy Hollywood mennyire elhanyagolja azt a műfajt, melyben találkozhat a látvány, az izgalom és jó esetben az értelem is. A fázás részben érthető, hisz a zsáner nem csupán költségigényes, de alapvetően kockázatos is, úgyhogy ha van valami, aminek jól…..