Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FOLHERGELVE

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Általános alapvetés: Magyarországon a politikát pártok csinálják. Következtetés: ha valaki politizál, akkor azt azért teszi, hogy valakit hatalomra jutasson. Teljesen ésszerű, ha valakinek így jár az agya, csak azzal nem számol, hogy ez nem az egyetlen lehetőség. A civil…..
FOLHERGELVE 2013.04.02 15:13:09
KEDVES HAHA BARÁTAINK, de ti nem vagytok sem civilek sem önszerveződőek. A vak is látja, hogy mások mozgatnak benneteket. A kül és belföldi gyűlölet politikusok, a bukott miniszterelnök, mindenféle balliberális körök hálójába kerültetek. Na ezek aztán fölhergeltek rendesen benneteket gyanútlan naív gyerekeket.
Mostanra ezek miatt oda lett a tekintélyetek és csak vergődtök. Azt mondjátok már meg, hogy mit keresnek a "civil"és "független" rendezvényeiteken a politikusok?????? Szerintünk azért vannak ott, mert ők tartják befolyásuk alatt, lázítják és írányítják a HaHa tagjait.Vagy ezt sem veszitek észre????

Tudjátok-e azt, hogy a diák mozgalmak sehol a világon nem kötelezik el magukat a valaha kormányon volt bukott káderek mellett és nem lesznek a dróton rángatott szekértolóik. Máshol több ésszel bírnak mert tudják, hogy azok a végén úgyis becsapják őket, amikor már nem lesz szükségük az egytemi ifjúságra.

Egyébként meg nagy szerenécsétek van, hogy nem a Gyurcsány-Bajnai félék vannak már kormányon, mert ők aztán alaposan elverettek volna a rendőrséggel titeket. Törtek volna a csontok, repedtek volna a bordák, folyt volna véretek, de a kilőtt szemek sem mentek volna ritkaságszámba. A nyilvános verések után pedig börtönbe csuktak volna mindnyájatokat.

Bizony akiket most imádtok és követtek azok amikor hatalmon voltak nem tűrték el az utcai demonstárciókat, hőbörgéseket ütötték vágták mint a répát az ártatlan embereket. Sőt Gyucsány fődemokrata kijelentette, hogy akinek nem tetszik a rendszer hagyja el az országot!!!!
Na ekkor hol is voltatok, megértjük, hogy sehol, mert féltetek a veréstől és a börtöntől.
A fenti írásotok is azt mutatja, hogy a HaHa-ból komolytalan BRU-HAHA lett, ezért fordultunk el olyan sokan tőletek!
A Hallgatói Hálózat és az Oktatói Hálózat néhány napja közös állásfoglalás-tervezettel kereste meg az Országos Felsőoktatási Egyeztető Fórum (OFEF) tagjait. Az alaptörvény módosításának a felsőoktatást érintő részét elítélő nyilatkozatot a kezdeményezőkön kívül…..
,,Demokratának lenni mindenekelőtt annyit tesz, mint nem félni: nem félni a más véleményűektől, a más nyelvűektől, a más fajúaktól, a forradalomtól, az összeesküvésektől, az ellenség ismeretlen gonosz szándékaitól, az ellenséges propagandától, a lekicsinyléstől és…..