Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eszterblog

2 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Jóban Rosszban nézettsége nem túl jó, hogy ilyen óvatosan fogalmazzunk, így a késztők kénytelenek az ilyenkor jól bevált fegyverhez folyamodni, és visszaírni olyan szereplőket, akik korábban távoztak a sorozatból, de persze úgy, hogy ezt a kiskaput nyitva hagyták maguk…..
Röviden: jól sikerült. Eléggé izgultam indulás előtt. Pénteken mentünk, anyósom még dolgozott így az ő anyukájához vittük a lányomat délelőtt. Ott is ebédeltünk, majd megvártuk míg elalszik és elindultunk. Előtte elmondtuk neki hogy ha felébred, akkor csak a mama lesz itt.…..
Durva bakit, vagy ha úgy tetszik, kegyeletsértést követett el a királyi televízió stábja: pénteki reggeli műsorukban, a Ma Reggelben ugyanis elfelejtették levenni az ÉLŐ feliratot arra a kis időre, amíg lejátszottak egy amúgy a szerkesztőségünkben nagy tetszést arató…..
Eszterblog 2013.03.22 10:59:45
@dr. Aullah: Én nem vagyok ennyire gyanakvó.
Persze lehet innen is nézni. Én is dolgozok és néha elrontom azt is, amit előtte 100x jól csináltam.
Eszterblog 2013.03.22 11:23:00
@-Szűcs Gyula-: Nem tudom :-) Engem csak akkor idegesít, ha nagyon durva a hiba. De felháborodni nem szoktam. Annyit nem ér.
csakugy13 Kezdő 2013.02.13 16:00:51
Most kezdek el blogot írni. Vajon meddig fog tartani? :-) Niki 16 hónapos. Most épp nyűgös, mert kipirosodott a popsija. Gyakran pelenkázom. Egyenlőre mást nem teszek. Hétvégén elutazunk Gáborral 2 éjszakára. Nagyon vegyes érzéseim vannak. Vágyok erre, kettesben lenni. Hogy ne…..