Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Györe Emese

53 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasó! Újabb feladatom van. Aput 8 éve műtötték szívről. A szív erek nagy százalékban elvoltak dugulva, és a lábából vettek ki eret, és ültették be szívéhez. Fölépülése óta nagyon sokat dolgozott, örülve az újjá születésnek. De most újból elő jöttek azok a…..
Ma november  2. van. A temetőkbe az emberek sok szép virágokkal emlékeznek meg halottaikról. Vannak akik mécsest gyújtanak ilyenkor. Szeretteikre emlékezünk, ki a lelkében tesz virágot, egy-egy emléket helyezve el. Sok virág kelt ma a piaci asztalokról. Sok fólia alatt…..
Kedves Olvasó! Szép őszi délutánunk van, napsütéses. Az idősebbek mondják is, ha tyúkok nyáron elhullajtják a tollukat, hosszú őszre számíthatunk. De ezt még korai lenne eldönteni. A  betekarítások még tartanak a határban, répa, kukorica szedés. Néhol már a vetések…..
Kedves Olvasó! Elérkezett az ősz! A termények betakarítása.  Nekem szépek lettek a tökök. Sárgák, mint a nap, és kerekek, mint a föld golyó. Ezek a tök mag tökök. A mag kifejlődött, lehet szedni őket. A magjáért termesztjük. A kézzel kiszedett magot napon…..
Kedves Olvasó!  Ahogy múlnak az évek, egyre jobban szeretem  szülő városomat. Mindenki csak a szépet mondja róla, nem mindenki találja meg önmagát szülő helyén. Nekem el kellett utaznom külföldre, hogy rájöjjek, milyen szép is ez a kis város. Milyen szép élményeim…..
Kedves Olvasó! Szeretettel köszöntelek, ebben a forró nyári melegben.  Most értem haza a szántó földről. Egyedül voltam, így a gondolataim is jobban kiteljesedtek. A határ száraz és poros. Alig van ember kinn. Egy-két helyen locsolnak. A földműves munka  nem csak…..
Kedves Olvasó! Ma nagy a hőség. A következő napokban is melegre kell számítani. Fontos az egészségünk  megőrzése és szeretteinkre is figyeljünk oda, főleg beteg hozzánk tartozóinkra. A piacon is az emberek még hűvösön  bevásárolnak, azaz  a reggeli órákban.…..
Kedves Olvasó! Meleg nyári napok vannak. Mindenki a hűvöst keresi, behúzódik, hogy ne érje a napszúrás. Dolgozni azért kell, mérsékelve , amit szívesen elvégzünk. A házi munkán kívül a gyümölcsösökben is van tenni való. Az idén bővebb a termés, mint tavaly volt, mert…..
Kedves Olvasó! Együtt a családom. Nagyon szorgalmas vagyok, hogy mindennel időbe elkészüljek. Sárga barack szezon van e pillanatban, és a búzák is gyorsan beértek. A nagy meleg sokat tett, hogy a szemek is szépek lettek. Szalma is lesz jócskán. A hétvégére esőt mond az előre…..
Kedves Olvasó! Szeretet, szerelem...Mit jelentenek ezek a szavak? Hogy nélküle, olyan mint étel, ital, tudás nélkül élni. Nyomorban. Békét ad a léleknek, és  jóra fordít. Elmúlik a rossz kedv, és könnyebb megtalálni a helyes utat, a megfelelő cselekvést. Átsegít…..
Kedves Olvasó! Ebben a nagy hőségben lehet egy kicsit írogatni. Te mit szoktál a számítógépen csinálni? Nekem a blog írás, az egyetlen munkám. Kezd te is el! Írj bármiről, amit úgy gondolsz kevesen tudnak, és hasznos lehet, akár jövőt illetően is. A földművesek kezdtek…..
Kedves Olvasó! Tegnap volt Zentán a Tisza virág ünnepség. Pjeskavica sütés, választott körettel, kürtös kalács, amit a helyszínen sütöttek.Cukrászok cukorkákkal, vattacukor, pattogatott kukorica. Borozók, koncert is volt. Látványos volt az egész. A folyóba fáklyás…..
Kedves Olvasó! Ma orvosnál voltam, anyukámmal. A szemészeten szinte egész délelőtt várakoztunk, végül utolsónak jöttünk el, sajnos rossz eredményekkel. Még egy epe műtét is vár ránk, de eddig vannak még vizsgálatok. Az emberek általában segítőkészek a váróteremben,…..
Kedves Olvasó! Elérkezett a kapálás ideje, és a kultúrnövények ekézése. Manapság már gyomirtót használnak a földművesek, ami lényegesen megkönnyíti az emberek munkáját a földeken. A gazt kiöli a növények pedig növekedhetnek tovább. Így lényegesen könnyebb a…..
Kedves Olvasó! Május vége van. Egy kis szabad földi kertem nekem is van. Benne egy kis piacra való növények növekednek. Sárga dinnye, görögdinnye, uborka, tök, retek, kis paradicsom is örülhet a sok esőnek. Röpül az idő, most nem panaszkodhatunk, hogy nincs nedvesség, és…..
Kedves Olvasó! Szerinted mibe érdemes kezdeni, ami az internetes munkát illeti? Magán vállalkozásba vagy valamilyen MLM-es munkához csatlakozni? Szerintem ahhoz amihez kedv van. Mindenképp érdemesebb magán vállalkozásba kezdeni, keresni kell egy ötletet, mi legyen az amivel szeretnék…..
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
Kedves Olvasó! Nincs munkád? Nézz utána a következő linkek alapján. Szerb nyelven van, de a gogle Chrome fordítót letöltöd a gépedre és máris kereshetsz. www.jober.rs www.klikdoposla.com www.zaposlimo-srbiju.com www..brziposlovi.com Kövesd a linkekben megjelenő utasítást. A…..
Kedves Olvasó! Szeretnék még megosztani veled néhány linket, ahol érdeklődhetsz Szerbia szerte a legújabb munka lehetőségekről. Egyet már megosztottam, amibe én is regisztráltam. Kaptam is lehetőségeket. De nem a megfelelőt. Attól még te is utána nézhetsz, kisebb nagyobb…..
Kedves Olvasó! Május igen változó, záporok, zivatarok, jég is volt a napokban. De még nincs vége, az idő járás előre jelzés mutat még jeget.  Ami nem tesz jót a földeken kibujkáló, idei évi, fiatal termést hozó növényeknek. Sem a fákon csüngő még zöld gyümölcsnek.…..
Kedves Olvasó! lakodoposla.com Ki kell tölteni egy ívet, persze a számítógépeden van minden, önéletrajzzal, fénykép feltöltéssel, pontról-pontra kitöltöd az ívet sorjában. Természetesen regisztráció először szükséges, hogy beléphess a rendszerbe. Utána szerb nyelven van…..
Kedves Olvasó! Szép nap van ma is. Tavasz van. Az évszakhoz képest melegebb, mint amilyenek régebben voltak a májusok. Ezért is úgy döntöttem, hogy inkább korábban kelek a meg szokottnál, hogy a munkámat kellemesebb körülmények között el tudjam látni. Észre lehet venni, hogy…..
Kedves olvasó! Szép az idő, ilyenkor május elején. A földbe már javarészt belekerült minden , amit ősszel be akarunk takarítani. Nagyon jól jönne egy kis eső, hogy a földet megáztassa, mivel a teteje már nagyon száraz.Nekem maradt még a dinnye ültetés. Te mit ültettél…..
Kedves Olvasó! a holnapi piacra készültem ma. Túrót, krumplit, babot, készítettem  és tésztát is gyúrtam. Remélhetőleg holnap várható jobb piac, mivel volt nyugdíj a héten. Olyankor jobban vásárolnak. Bekészítik a konyhára valót a következő nyugdíjig. Kicsit…..
Kedves Olvasó! Mostanában igen leköt a családom. Pontosabban anyukám egészségi állapotára koncentrálok a legtöbbet. Nagyon szeretném, ha felépülne valamelyest. Több éve már, hogy én voltam nagyon beteg, és csak ő volt aki a legtöbbet tette értem, ő volt aki bízott bennem.…..