Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hochkunst

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Álszent és erőltetett dolog lenne, ha úgy tennék, mintha a Blind Myselfhez nem kötnének személyes kapcsolatok. A zenekar énekesével, Tóth Gergővel egy időben együtt is dolgoztam, de már lehet az is elég, hogy a legelső demót még kazettán rendeltem meg tőlük. A Blind Myself…..
Deafheaven – Sunbather(Deathwish) Sokan a mai napig úgy gondolják, hogy a divat követése csak a mainstreamre jellemző, pedig nem. Az undergroundban is éppen úgy ütik fel a fejüket többek által követett dolgok, mint a nagyközönség előtt. Pár éve éppen a black metal lett ilyen…..
A texasi formáció korábbi kislemezeivel már felhívta magára az underground figyelmét, ennek köszönhetően első nagylemezüket már a Southern Lord kiadó hozta ki. Agresszív, dühödt hardcore-ral kevert thrash metál ez, a nyolcvanas évek második felének olyan ikonjainak nyomdokain, mint a Cro-Mags, a…..
hochkunst 2013.06.22 12:34:52
Kanye West - Yeezus(Universal) Először is szögezzük le: az, hogy Kanye West felhasznált egy Omega-hangmintát a New Slaves című dalban, még nem lopás, illetve nem nagyobb lopás, mint az egész lemezjátszókra és samplerekre épülő hiphop, vagy akár Fatboy Slim mindenhonnan…..